レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

mine led lys kom hurtigt og til tiden og de virker så fint, der følger en app med som man skal scanne for at downloade og det meget fedt når man ligger I sin seng og vil skifte lys farven. Appen har o... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Jeg har anskaffet mig et dashcam med bakkamera i sep 24. Det blev installeret og har virket fint, indtil for en måned siden, hvor bakkameraet ikke virkede mere. Jeg har prøvet at kontakte Isports vi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte 2 stk. EMS FODMASSAGE, men desværre virkede de ikke, jeg fik alle pengene retur, pluds portoen. Med venlig hilsen Lis

企業情報

1. マッサージ用品店
  2. アクティブウェア店
  3. 自動車備品・アクセサリー専門店
  4. ネイルサロン

Isports について

当該企業による記述

Isports.dk koncept er at sælge produkter af høj kvalitet til lave priser og med en meget kort leveringstid. Vi sælger mange nyttige ting til absolut lave priser. Vi sælger hovedsageligt et bredt sortiment af smartwatches, led lys, bil udstyr og massage udstyr.

På Isports.dk finder du et bredt sortiment, med +500 forskellige varer på lager altid.

Vi afsender alle bestillinger som er fortaget inden kl. 14:00 samme dag fra vores lager i Næstved- Leveringstid er en hverdag.

Vi er en e-mærket webshop. Vi har også en fysisk butik i Næstved. Vi stræber os altid efter at levere kvalitets produkter til en pris alle kan være med på.

Udover vores lynhurtige levering sender vi også alle bestillinger over kun 599 kr fragtfri

Vi har faste lave priser og vi giver PRISGARANTI

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Hvis du vil klage så opgiv det på forhånd.

Jeg fik et ur med to remme i gave, den ene springer op, jeg vil derfor klage. Hvilket er helt umuligt fordi cdon handler ved Isports, det er jeg usikker på om supporterne ved, for det virker ikke sådan. Ihverfald er mit ur sendt retur, jeg hører intet så det har jeg åbenbart mistet.

2025年9月26日

Hej,
Du har ikke handlet med os.
Du har handlet med Cdon.com . Du skulle skrive anmeldelse til CDON her: https://dk.trustpilot.com/review/cdon.dk
Karim

Uduelig firma.

Jeg har bestilt et ur i lørdags d.20/09/2025 hos isports.dk får ingen ordre bekræftelse på købet men tænkte det nok var pga det var en lørdag.
Pengene bliver så trukket mandag d. 22/09/2025 købt på MobilePay, men stadig intet hørt igår onsdag.
Skriver derfor en mail om de kunne hjælpe mig angående det trukket beløb, men så skal jeg da nok lige love for det hele ændret sig til jeg ringede isports op og der blev jeg da noget overrasket over den måde herren i tlf taler til sine kunder.
Har bevis på der trukket penge på min konto som bliver forlagt herren i tlf men intet kom indenfor i tumpens hjerne.
Så til sidste blev der bare sagt han ville ikke snakke med mig mere og smed røret på.
Så jeg kommer ALDRIG til at råde folk at handle hos dem når de nægter og lytter selvom beviserne ligger foran deres øjne.

Hej igen Karim.

Det er da sjovt som du snakker udenom har jo sendt bevis for pengene er trukket og de er gået over til isports.
Men det jo helelr ikke nemt og snakke med dig når du smider røret på.
Du siger jo selv når orden er sendt trækker i pengene så derfor må du jo os kunne fremvise du har sendt ordren afsted.

Hvordan skulle jeg kunne afpresse dig har jo netop beviser på det trukket fra min konto og bevis fra MobilePay så det er sku nærmere dig som tager r…. på folk.
Men bare rolig jeg skal nok blive væk fra din snyde forretning.

Hej Karim.

Hov der var jeg sørme igen mig som blev beskyldt for en masse ting som afpresning snyd ja der var mange ord i luften men det sjove var nu jeg var den eneste med ren mel i posen for hvis jeg nu ikke var gået videre havde jeg jo nok bare været endnu en som isports snyder.
Men jeg fik jo ret i hvad jeg sagde og har os fået mine penge tilbage som jeg jo prøvede at afpresse Karim for 🤬
Så vil lige advare andre om og handle hos isports eller rettere sagt hos Karim den fusker han vil gå langt med trusler og beskyldninger.

2025年9月24日

Hej,
Du har ikke gennemført betalingen hvor du ikke fik ordrebekræftelsen som automatisk er sendt til køberen.
Ej heller har vi trukket pengene.
Hej igen,
Vi har ikke trukket dine penge. Hvis vi gjorde det, kunne du lave en indsigelse til din bank og få nemt penge fra bank. Du skulle ellers ikke komme her at afpresse mig.
Du har måske ikke basale kendskab til betalingssystem eller du er kommet med vilje at afpresse mig
Igen: Vi 3D sikker betalingssystem som er styret af NETS. Vi kan ikke snyde dig. Hvis vi gjorde, kunne du gøre indsigelse til banken og fik penge tilbage.
Det ville du ikke gøre fordi du ikke blevet snydt.
Du kommer her med en dårlig anmeldelse i stedet for. Din hensigt er nok at afpresse mig at udbetale pengene som jeg aldrig har modtaget.

Karim

5つ星のうち1の評価

Har sendt en vare retur og stadig efter…

Har sendt en vare retur og stadig efter 2 mdr er der stadig ikke sket noget.
Den er sendt for længst og nu kan de ikke finde den selv om de selv har udfyldt pakkelabel.
Har stadig ikke fået en ny varet retur eller pengene.

2025年7月21日

Hej,
Vi har ikke modtaget varen retur fra dig.
Vi har bedt om fragt sporing nr. men det fik vi aldrig. Derfor kunne vi ikke behandle retur sagen.

5つ星のうち2の評価

Tager ikke varer retur

Fik et smart watch i gave, men ønskede at returnere. Kontakt med firmaet først for at sikre jeg gøre det korrekt. "Bare send pakken retur skriver de". Ikke noget med at modtage en pakkelabel eller lignende, så allerede der bliver jeg en smule skeptisk. Sender pakken hvilket koster 60 Kr via Post Nord. Efter ca. 2 uger kommer pakken retur da den ikke er afhentet af modtager. Så hvad nu? Værdien af varer er ca. 200 kr så jeg tror bare jeg opgiver og undgår firmaet fremover.

2025年9月5日
5つ星のうち1の評価

Negative to replace a product under warranty (2 years)

I purchased a product (massage pistol in this case)
1.5 years after use it (2 times a week) the machine stop charging. I couldn’t make it charge again, changing the charger or cable.
I contact the company, I sent the item (I paid for it) and the answer is that due to usage, there is nothing to do.
Not replacement or what so ever.
They close the case.
EU regulations says that electronic products has to last at least 24 months. 1.5 years and they don’t want to help or fix the issues.
Really bad experience with ISports.
Never again.
REPLY TO KARIM from his sweet /pro customer answer.
I only purchased one product in my life at ISports. Issues were there from the beginning.
Suddenly the massage pistol stop charging. I tried with other charger, cables, etc but nothing works. Then I contact ISports to see how we could fix the situation.
Rejection to fix it or replace it was at first answer.
And within EU regulations, an electronic product has the warranty on 2 years. This one is 1.5 years. Either replace or fix the item or return the money to the buyer.
The experiencie as a customer has been really bad, bad answer and resolution on the case.
This is just my experiencie. Bad quality, bad service and bad ending.
Not happy, never again.
Just need to read ISport answer and that speak for itself.

2025年9月3日

Isports からの回答

Warranty does not cover when damage products by your own negligence. You damaged the product several times and we replaced it but you found a corrupt way to use warranty. When two years period is about to finish, you wanted a new product by using an evil method
You have been disturbing us for years. It is enough . We had to refuse your complain. Now you are trying to blackmail us here.
Why did not you complain to forbrugerråd? You knew that your ill method would not work there. You should be ashamed of your cowardly act

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。