レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

mine led lys kom hurtigt og til tiden og de virker så fint, der følger en app med som man skal scanne for at downloade og det meget fedt når man ligger I sin seng og vil skifte lys farven. Appen har o... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Jeg har anskaffet mig et dashcam med bakkamera i sep 24. Det blev installeret og har virket fint, indtil for en måned siden, hvor bakkameraet ikke virkede mere. Jeg har prøvet at kontakte Isports vi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte 2 stk. EMS FODMASSAGE, men desværre virkede de ikke, jeg fik alle pengene retur, pluds portoen. Med venlig hilsen Lis

企業情報

1. マッサージ用品店
  2. アクティブウェア店
  3. 自動車備品・アクセサリー専門店
  4. ネイルサロン

Isports について

当該企業による記述

Isports.dk koncept er at sælge produkter af høj kvalitet til lave priser og med en meget kort leveringstid. Vi sælger mange nyttige ting til absolut lave priser. Vi sælger hovedsageligt et bredt sortiment af smartwatches, led lys, bil udstyr og massage udstyr.

På Isports.dk finder du et bredt sortiment, med +500 forskellige varer på lager altid.

Vi afsender alle bestillinger som er fortaget inden kl. 14:00 samme dag fra vores lager i Næstved- Leveringstid er en hverdag.

Vi er en e-mærket webshop. Vi har også en fysisk butik i Næstved. Vi stræber os altid efter at levere kvalitets produkter til en pris alle kan være med på.

Udover vores lynhurtige levering sender vi også alle bestillinger over kun 599 kr fragtfri

Vi har faste lave priser og vi giver PRISGARANTI

4.0

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Ja jeg får nok aldrig den duster til at…

Ja jeg får nok aldrig den duster til at gøre bilen Ren. Jeg bestilte varen 28 februar men da varen ikke kom har jeg klaget over det på mail da man ikke kan ringe dem op. Men de er helt tåbelige at maile med da de har viklet sig ind hvem jeg er og en anden kunde. Ja der vil jeg aldrig handle igen.

2025年2月28日

Hej,
Du har aldrig handlet med mig. Du har handlet i markedsplads cdon.dk . Du utallige gange kontaktet mig og hver gang har jeg svaret, at du skulle lave reklamation hos dem. ikke til mig.
Du har kontaktet mig ugevis selvom jeg intet har din ordre at gøre.
Hvis du har handlet hos mig , kan du redigere og tilføje din ordre nr. Hvis du kan gøre det, vil jeg give dig 500 kr i kompensation for ulejligheden.
Hvis du ikke kan gøre, vær sød at lade mig være i fred.

Ekstraordinær dårlig kundeservice

Får leveret en massagepistol, der ikke kan lade op. Firmaet eftersender en ny oplader, hvilket tog lang tid at få til at ske. Ny oplader løser ikke problemet, og selve apparatet er defekt og jeg sender det retur. Isports har haft min returvare i 12 dage og jeg hører intet fra dem, til trods for opfølgende emails og telefonopkald der går direkte på telefonsvareren. Find et andet firma end dem her.

2025年4月16日

Hej,

Så ekstraordinær dårlige kundeservice har jeg ikke som du overdriver her.
Du klagede over en oplader som du fik tilsendt. Når vi får "defekt vare" tager det op til 14 dage at reparere. Denne oplysning kan du læse i handelsbetingelserne.
Jeg har behandlet din sag efter reglerne.

HOLD JER LANGT FRA ISPORT

Læs anmeldelser inden i handler på Isport og Karim’s dårlige svar. Han har ikke et ordenligt svar på nogle af anmeldelserne, der lyser langt væk at han opdigter ting til hans fordel.
Jeg har selv købt et smartwatch til mit barnebarn som ikke virker. Det bliver ved med at ville have pin kode og skrive at der ikke er sim kort i, hvilket der selvfølgelig er. Har forsøgt MANGE gange at få fat i Isport og bedt dem vende tilbage men uden held.
Jeg fik dog fat i ham for laaang tid siden hvor vi aftalte at jeg skulle sende det tilbage. Det gjorde jeg men det kom bare retur. Og nu er han som sunket i jorden. Hvad mon “kontant” ville lige til sådan en sag. Jeg skriver til dem og ser om de vil kigge nærmere på Isport.
Håber du har en dårlig smag i munden Karim!!!

2025年4月9日

Hej,
Du skrev et antal negative anmeldelser om mig først i februar og igen nu. Men du er ikke meget for, at jeg forsvare mig selv. For dig tager det kun et par minutter at skrive en anmeldelse. Men det skader mig massivt.  Jeg har ikke anden indkomst end denne forretning.  Derfor er det vigtigt for mig at forsvare mig.
Du er ikke en verificeret anmelder. Men jeg tror på, at du har købt et ur for mig. Jeg tror også på, at du sendte uret til mig, men det gik retur til mig. Det kan også være rigtig, at du ikke fik fat i mig. Men uanset hvad, jeg ikke kunne  refundere pengene, uden jeg har fået varen tilbage.
Jeg har ikke mange dårlige anmeldelser. Men jeg har desværre nogle meget motiverede anmelder som skriver mange anmeldelser.
Jeg har aldrig overtrådt købeloven. Der har aldrig været en eneste klage mod mig i Forbrugernævnet. Ej heller nogen indsigelse mod mig hos Nets eller bank.
MvhKarimIsports.dk

Det er ikke i orden…

Hej…..
Min datter og jeg har ringet mange gange, samt skrevet…
Nu er det gået 5 måneder uden at der er sket noget,
på trods af at jeg har snakket med en mand to gange som lover at i vil tage af det med det samme.
Jeg vil gerne have en afklaring på dette,
inden jeg går videre med denne sag,
så vil være sød at kontakte mig

Mail. Over til dig
Efter flere forsøg på at komme i kontakt med jer, har jeg i dag fået fat på en mand der bedte om en mail.
I slut septemper har vi igennem hjemmesiden udfyldt alt info under reklamation.

Købte sidste år en Neglefil - Elektrisk Neglefil Pro 35000 rpm med 4 bits × 1
Bestilte d.26.11.2023

Midt septemper, stoppede håndtaget hvor ledning er og hvor der sættes file i, med at køre selve filen rundt. Selve maskinen virker stadig, det kun den del man har i hånden der ikke længere virker.

Ordre nr. 23218

Ring mellem Kl. 10 og 14

Ordre nr. 23218
Bestil d.26.11.2023

Neglefil - Elektrisk Neglefil Pro 35000 rpm med 4 bits × 1

Pris 500 kr

Kontaktede på hjemmeside slut december.

Bestilt via mail.

Dette er ikke i orden.

Det er ikke rigtig.
I har sendt noget til en Hanne i Tåstrup.
Der bor vi ikke. Vi bor i Slagelse.
Så det passe ikke det du skriver…

Det lyder som en rigtig god ide.
Jeg ser frem til at hører fra advokaten.
For så har vi da en dialog.

Vi har ikke modtage nogen ny fil……
Eller nogen mail/ sms om nogen ny pakke. Så I må ha sendt den forkert.
Vi står på vores ret.

Men du er jo velkommen til at kontakte os, hvis det er en fejl…

2024年9月12日

Hej med jer,

Jeg kan se, at I har dannet et team som består af Lissette, Thea og flere. Formålet af jeres hold at angribe mig med dårlige anmeldelser. Jeg ved ikke hvad der har motiveret jer at skade mig. Jeg svarer med samme budskab til jer alle.

Jeg kan forstår at drejer sig om en vare I købte en i 2023. For 6 måneder siden lavede en af jer en reklamation. Den del af jeres anmeldelse er rigtig.
Men andel del af jeres anmeldelse er ikke korrekt. Jeg sendte en ny neglefil den 8 december 2024. Dorthea skulle have hentet det fra Kvickly i Slagelse. Det er svært at spore pakken seks måneder senere.

I sendte mig masse af e-mails der havde samme indhold. Jeg fandt ikke noget grund at svare alle sammen. Adskillige personer er involveret i jeres neglefil sag. Jeg har svært ved at sende feedback til jer alle.

Jeg kan se, at I kæmpe hårdt for en 2 år gammel reservedel af en neglefil. Hvis I havde brugt jeres kraft til et positivt formål, kunne I få mere ud af det.

Dårlig service…

Fin hjemmeside, pakken kom til tiden og varen levede op til forventningerne. Dog lever kundeservicen overhovedet ikke op til det forventet, da den ikke er eksisterende, det bestemt ikke et sted jeg ønsker at købe fra igen, eller kan anbefale andre.

Har siden start september 2024 forsøgt at komme i kontakt grundet reklamation, på en julegave til et familie medlem som stoppede med at funger.
Slut september lykkes det at komme igennem, men med undskyldning at det var omkring Black friday og derfor travlhed. Black friday er for længst forbi, men servicen er stadig ikke eksisterende.

Efter svar på min anmeldelse, kan jeg se at jeg lige var hurtig nok på tasterne, mener selvfølgelig slut november, hvilket vil sige der brugt næsten 2 måneder på at komme i kontakt. Dette er ikke en falsk anmeldelse, så vil ønske du brugte samme tid og energi på kundeservicen.

Tilføjelse :
Du refererer til flere navne, som skrevet, var det en gave til et familie medlem, derfor har både hende og jeg selv forsøgt at kontakte dig. Du skriver du har sendt en ny? Det hverken til mig eller min mor, vi har ingen mail fra dig, og har heller ikke modtaget en pakke eller lignede, det pakke nummer du skriver som åbenbart er en ny neglefil med pakke nummeret 054881221047 tilhøre en pakke leveret til og modtaget af en Hanne Flatau.
Og lad os blive ved emnet omkring anmeldelse og den manglende kundeservice, tak.

Tilføjelse :
At skade din forretning? Massiv mails og blokkeringer? Og nu en advokat fordi du ikke syntes at en anmeldelse passer? Jeg er i chok over, at det er måden at køre forretning på, først mener du at min anmeldelse er fake, så har du pludselig ydet en service bare ikke til mig men til Hanne, og nu du taget i at lyve og har gang i advokat for en f..king negle fil?
Vi har ikke bombarderet dig med hverken mails, sms’er eller opkald, men vi har i måneder nu løbende forsøgt at komme i dialog, grundet en reklamation.

Jeg ønsker ikke yderligere dialog, jeg havde opgivet at få en ny fil til min mor, og kundeservicen er tydeligvis stadig ikke eksisterende, så mit ønske og håb ved at skrive min anmeldelse, er at folk holder sig væk, for personligt har jeg aldrig oplevet noget så uprofessionelt.

Det bliver sidste opdatering herfra, at du ændre din kommentar så mange gange gør ingen forskel. Da vi reklamerede var den 1 år gammel, så den var og er stadig under reklamation på 2 år. Jeg skal ikke side og forsvare, hvorvidt jeg har fået en ny eller ej, men jeg gentager gerne igen, for du har intet sendt heller ikke d.8 december, som sagt har jeg hverken modtaget mail på at en pakke er på vej, heller ej har jeg hentet en pakke, igen det pakke nummer du refererer til er en Hanne. Jeg havde virkelig ikke gidet bruge min tid på dette, hvis jeg havde modtaget en ny, for så havde jeg bestemt intet at brokke mig over. Det alt herfra, hvis du ønsker at yde den kundeservice, som man som kunde forventer, så har du jo min mail, også du velkommen til at kontakte mig omkring reklamationen.

2025年3月25日

Hej med jer,

Spild af penge

Jeg købte et LED-lys til 250 kr. Dagen efter jeg havde sat det op, gik det fuldstændig i stykker. Pludselig hørte jeg noget springe og siden da har det ikke virket. Totalt irriterende.

2025年1月23日

Hej,
Vi har ikkenogen LED lys til 250 kr. Jeg har gennemgået alle ordrer og kan konstatere, at du har købt et lys på 149 kr i december 2023 hvis du altså hedder Rasmussen til efternavn.
Jeg ved ikke hvad der har motiveret dig at skrive dårlig om mig.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。