Istanbul Dis Akademisi Dental Clinic レビュヌ

133
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

From first contact to end of treatment everything has been amazing. When booking in nothing was pushed on me and i felt listened to about what i wanted. Everything was taken care of and i felt really... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dişlerimi yaptırmak için çok klinik ile görÌştÃŒm, ancak bana çok gÃŒven verdiler önce simÃŒlasyon yaparak dişlerimin nasıl olacağını gösterdiler. Yazıldıktan sonra çok daha gÃŒzel olacak memnun kalırsını... もっず芋る

䌁業情報

5. 歯科医垫
  6. 歯科技工所
  7. 矎容歯科医

圓該䌁業による蚘述

ISTANBUL DIS AKADEMISI is a private dental clinic established in 2020 in the Asian side of İstanbul Maltepe district. We provide all dental treatments in 10 dental rooms, 1 VIP resting room for patients 2 beverage bars, an international department which online 24/7 also dentistry. We are proud to announce that we provide CAD-CAM full digital laboratory inside our dentistry that will help to produce the teeth in 3 days. There are 10 dentists (DDS) and 7 specialists working every day.

連絡先

(133)

過去12か月のレビュヌ数: 42ä»¶

レビュヌを曞く

The best clinic in Turkey

I came to Istanbul Diş Akademisi for my daughter orthodontic treatment. I was really happy about result. They interested so much their treatment. They give a lot of information which made me satisfied. Because of that reason I did my implant and zirconium crown treatment. They are the best clinic in Turkey. Thank you so much.

2023幎10月7日

GÃŒlÌş tasarımı. Zirkonyum kaplama

Dişlerimin görÃŒntÃŒsÃŒnden memnum değildim. GÃŒlÌş tasarımı için çokça yer araştırdım. En sonunda İstanbul Diş Akademisini buldum. Bana zirkonyum kaplama tedavisi önerdiler. Çokça dost tavsiyesi ve yorumlara bakarak geldim. İyiki de buraya gelmişim. Aşırı temiz ve ilgililer. Her şey için teşekkÃŒr ederim.

2023幎10月9日

Istanbul Dis Akademisi Dental Clinic からの回答

Yorumunuz için teşekkÃŒr ederiz. Hastalarımızı memnun görmekten mutluluk duyuyoruz.

5぀星のうち5の評䟡

Diş eksikliğim icin muayeneye geldim

Diş eksikliğim icin muayeneye geldim. Implant ve zirkonyum kaplama tedavimi yaptırdım. Her bölÃŒmÃŒn uzmanı var. Cok temiz bir klinik. Ilgileri icin cok teşekkÃŒr ederim.

2023幎10月9日

Disimi cektirdikten sonra korkmama

Disimi cektirdikten sonra korkmama ragmen implantimi cok rahat bir sekilde yaptirdim, doktorumun eli cok hafifti. Iyilesme sureci gectikten sonra hizli bir sekilde zirkonyum kaplama yaptilar. Onur beye ilgisi icin cok tesekkur ederim. Tedavimde bastan sona cok ilgililerdi. Surekli temizlik yapiliyor asiri steril bir ortam olmasi da onemli bir detay.

2023幎8月15日

5぀星のうち5の評䟡

Çok ilgili ve GÃŒleryÃŒzlÃŒ bir ekip

Çok ilgili ve GÃŒleryÃŒzlÃŒ bir ekip. Çok fazla korkularım vardı İstanbul diş akademisi ailesi sayesinde hepsi geçti bÃŒtÃŒn tedavilerimden çok memnunum mutsuz gidip çok mutlu bir şekilde ayrıldım akademi ailesine teşekkÃŒr ederim 😊.

2023幎9月21日

5぀星のうち5の評䟡

Bu klinike geldiğimde hem korkularım

Bu klinike geldiğimde hem korkularım hemde endişem vardı
Rahat gulemezdim şimdi tedavim bitti ve rahat bir şekilde gÃŒlmeye başladım Başta prof.Ahmet beye ve tÃŒm ekip arkadaşlara çok teşekkÃŒrler Hiç tereddÃŒt etmeden rahatça gelebileceğiniz klinik

2023幎9月20日

Zirkonyum kaplama tedavim için İstanbul

Zirkonyum kaplama tedavim için İstanbul Diş Akademisini tercih ettim. Daha önce implant tedavisi içinde yine bu kliniği tercih etmiştim. Kesinlikle işlerinde çok iyiler, çok kaliteli malzeme kullanıyorlar, sÃŒreci başından sonuna kadar açıklayıcı bir şekilde anlatarak kolaylaştırdılar. Doktorum Candan hanıma ve benimle ilgilenen herkese çok teşekkÃŒr ederim!

2023幎9月4日

Istanbul Dis Akademisi Dental Clinic からの回答

Yorumunuz için teşekkÃŒr ederiz. Hastalarımızı mutlu görmekten memnuniyet duyuyoruz.

5぀星のうち5の評䟡

Ich war auf der Suche nach einem guten

Ich war auf der Suche nach einem guten Ort, um Zirkoniumverblendungen machen zu lassen, und habe Kontakt mit der Istanbul Dis Akademisi aufgenommen. Ihre Herangehensweise und ihr Engagement waren aussergewöhnlich. Ich bin extra aus der Schweiz nur fÌr sie angereist. Sie haben mich am Flughafen abgeholt und mich zunÀchst ins Hotel gebracht. Am nÀchsten Tag haben sie mich von dort zur Klinik gebracht. Die Informationen in der Klinik und die Herangehensweise des Arztes haben mich sehr beruhigt. Es sind nun 2 Monate seit meiner Zirkoniumverblendung vergangen und ich bin sehr zufrieden. Ich danke Professor Candan und der Familie der Istanbul Dis Akademisi sehr.

2023幎7月19日

Istanbul Dis Akademisi Dental Clinic からの回答

Vielen Dank fÃŒr Ihren Kommentar. Wir freuen uns, zufriedene Patienten zu sehen.

6 Implantaten habe ich die Istanbul

6 Implantaten habe ich die Istanbul Dental Academy fÃŒr eine Zahnaufhellungsbehandlung bevorzugt. Die Kommunikation mit mir war sehr warmherzig. Ich bin nur fÃŒr sie aus der Schweiz angereist und sie haben mich vom Flughafen zum Hotel und vom Hotel zur Klinik immer begleitet. Es sind jetzt 5 Monate seit meiner Behandlung vergangen und ich bin sehr zufrieden. Nochmals vielen Dank fÃŒr ihr alles.

2023幎4月27日

Hygienic

Hygienic, high quality, bright smiles. Thanks to all Istanbul Dental Academy staff

2023幎9月8日

5぀星のうち5の評䟡

This dental clinic offers a truly

This dental clinic offers a truly wonderful experience! Personal very restrained and professional. The appointment process is easy and the wait doesn't take long at all. Doctors are highly skilled and work in a productive atmosphere. I advise!

2023幎5月18日

5぀星のうち5の評䟡

Herkes çok ilgiliydi oldukça memnun

Herkes çok ilgiliydi oldukça memnun kaldım. Bundan sonra sadece diş akademisine geleceğim. Onur beye ilgisi için çok teşekkÃŒr ederim. Herkese tavsiye ediyorum.

2023幎9月22日

5぀星のうち5の評䟡

I had prejudice about dental

I had prejudice about dental treatments. I was scared of dental. I came to this clinic. It is unbelievably perfect attention. Thanks to Mr. Onur for his help and his interest. There are also affordable prices. I extremely suggest all of people especially who have fear of dental treatments. Thanks for everything.

2023幎9月22日

Istanbul Dental Academy has

Istanbul Dental Academy has consistently impressed me with their excellent service. I reside in London and find myself visiting 2-3 times a year. I can't praise them enough for the wonderful experiences I've had. The staff is unfailingly kind, polite, and always greets you with a warm smile. I genuinely can't find a single fault to mention. Keep up the fantastic work!

2023幎9月10日

İmpilant için gittim ve 5 dk da 1

İmpilant için gittim ve 5 dk da 1 implant gerçekleşti. İçerdeki başta hijyen ve uzman kadro çok rahatlatıcıydı ilk başta ÅŸÃŒphelerim vardı ama içerde ilgi alaka ve gÃŒler yÃŒz ile verilen hizmet hayran bıraktı. TeşekkÃŒr ediyorum

2023幎9月21日

Istanbul Dis Akademisi Dental Clinic からの回答

Yorumunuz için teşekkÃŒrler. Mutlu hastaları görmekten sevinç duyuyoruz.

Best dentist I ever had

I'm glad to share my positive experience with this dentist. The doctor is well experienced and fixed my teeth professionally. I came from UK and have done appointments and another procedures through Onur who provided exceptional care and explained everything about the treatment .Iwould be happy to suggest this dentist to others who are looking for professional dental care.

2023幎9月19日

Composite Bonding

Came her to get some bonding done. Onur and the team were so professional, punctual, honest, kind and very welcoming. I would give them a 5 star rating! Highly recommend 🀩

2023幎9月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス