Hentede take away fra Charlottenlund afdelingen. De vÊrste 700kr jeg lÊnge har spenderet. DÃ¥rlig kvalitets mad (thai rette, smÃ¥ rette, sushi, kinesisk suppe, bubbletea). Kyllingen fÞltes som gelé nÊrm... ãã£ãšèŠã
Ja ja ja tak! til âsuper sushi menuâ fra Itacho Sushi & Work, Charlottenlund. Bestilte via Wolt. Fik hurtig levering og et fantastisk mÃ¥ltid. Lidt store sushi stykker (risdel) mÃ¥ske, men sÃ¥ velsmage... ãã£ãšèŠã
Har lige hentet mad. StÞrrelsen pÃ¥ maden bliver mindre og mindre samtidig med at prisen stiger. En portion pomfritter, der nu koster 42 kr, Êske mÃ¥ler ca 14x8 og er slet ikke fyldt op. Deres forÃ¥rsrul... ãã£ãšèŠã
Rigtig rigtig god sushi fra Ordrup ð Frisk, lÊkkert, tilpads stÞrrelse og da jeg var inde og bestille (og hentede 15 min. Efter) var mit fÞrste hÃ¥nds indtryk af restauranten, at der lugtede sååå god... ãã£ãšèŠã
Vi havde en fantastisk oplevelse Vi havde en fantastisk oplevelse fraâŠ
Vi havde en fantastisk oplevelse fra start til slut, servicen var i top sÞde og smilende medarbejdere, maden var frisk lavet, og utroligt flot prÊsenteret, fin lokation kan varmt anbefales.
Elendig oplevelse
Hvor var det dog en helt igennem elendig oplevelse at frekventere Itacho SolrÞd her til aften. Jeg kan kun istemme de enormt mange andre anmeldelser om den lave kvalitet på maden. Derudover gik det hele 1 time og 20 minutter fÞr alt fra den fÞrste bestilling blev serveret. 3 gange måtte vi spÞrge til vores ordre fÞr de sidste forretter kom. Vi gav op på at bestille en runde 2 i ren frustration efter små 2 timer. Vi kom til at betale for en drikkevare vi aldrig fik. What a shitshow! Den unge (stakkels) kvinde der betjente os var dog utrolig tålmodig og hÞflig.
DÃ¥rligste oplevelse
Jeg besÞgte Itacho med store forventninger, men det var desvÊrre en virkelig skuffende oplevelse. Servicen var elendig â det var nÊsten umuligt at fÃ¥ kontakt med personalet, og de fÃ¥ gange, vi fik fat i dem, virkede de ligeglade og uprofessionelle. Kommunikation var et stort problem, da ingen af tjenerne virkede til at have styr pÃ¥ vores bestilling, hvilket resulterede i lange ventetider og forkert servering.
Maden var desvÊrre endnu vÊrre. Det, der skulle have vÊret frisk og velsmagende sushi, smagte langt fra, hvad man forventer. Fisken var kedelig og uappetitlig, og risen var tÞr og smuldrede. Hele oplevelsen fÞltes som en parodi pÃ¥ sushi â det smagte mere som noget, der var blevet lavet uden nogen forstÃ¥else for, hvad god sushi egentlig er.
Jeg kommer helt sikkert ikke igen og kan på ingen måde anbefale dette sted til andre.
Meget lÊkker sushi
Meget lÊkker sushi, som bliver serveret af rigtig sÞdt personale.
Vi vil helt sikkert komme igen.
Bedste sushi sted!!!
Bedste sushi sted!!!!
Kommer ikke andre steder lÊngere, da det ikke kan måle sig med Itacho. Frisk lÊkker sushi, flot anretning og bedste service. Kan kun anbefales!!!
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse, maden kom hurtigt, sticks var dejlige sprÞde, og sushien sad lige i skabet, klar anbefaling her fra, det var bestemt ikke sidste gang
Har aldrig oplevet noget bedre
Har aldrig oplevet noget bedre, personale burde få lÞnforhÞjelse.
Maden var derudover vandvittig lÊkkert.
Ãstetisk serveret sushi
Ãstetisk serveret sushi, det smagte dejligt og personalet var virkelig venligt, en dejlig lille restaurant med masser af charme, kommer helt sikkert igen
Kan varmt anbefales
Vi ankom på restauranten og de var meget imÞdekommende, vi fik hjÊlp med forståelsen af konceptet med QR koden, og vores mad var hurtigt serveret. Det smagte fantastisk, og alt var som det skulle vÊre, vil helt sikkert kigge forbi igen - Tak itacho
Itacho SOLRÃD
Vanvittig lÊkker sushi, som bliver serveret på smukkeste vis. Derudover sÞdt og hyggeligt personale.
Vi er mÊtte på både dejlig mad og god oplevelse.
Varmeste anbefaling herfra.
Jeg besÞgte Itacho Sushi i Roskilde ogâŠ
Jeg besÞgte Itacho Sushi i Roskilde og havde en meget skuffende oplevelse. Kvaliteten af råvarerne var langt under standard, og sushi-risene var elendigt tilberedt. Nogle af risene var hårde, mens andre var grynede og smuldrende, hvilket Þdelagde hele måltidet. Det virkede som om, der ikke var lagt nogen omtanke eller kÊrlighed i tilberedningen. Jeg havde forventet en frisk og velsmagende sushi-oplevelse, men i stedet fik jeg noget, der fÞltes hastigt og sjusket lavet. Jeg kan desvÊrre ikke anbefale Itacho Sushi i Roskilde, hvis du leder efter kvalitets-sushi.
Det var fÞrste og sidste gang
Når man ankommer 18.30 og fÞrst for sin fÞrste mad 19.20 og sine sidste retter 20 så er man ik tilfreds. Det er det dårligste personale jeg nogensinde har oplevet. De spildte soya på bordet og vi skulle selv tÞrre det op. Alt i alt nok den dårligste mad oplevelse jeg nogensinde har haft.
Alt for meget tÞrt dybstegt reje iâŠ
Alt for meget tÞrt dybstegt reje i sushimenu.
MÃ¥ desvÊrre give jer 2 stjerner pgaâŠ
Må desvÊrre give jer 2 stjerner pga dårlig service , i havde ikke alle de rette/sushi fra jeres menukort , da vi bestilt all you Can Eat ,
Maden er lÊkker men msn forventet jo st kunne bedtile alt fra meykort
Mega dårlig service!!!
Jeg er normalt virkelig glad for deres mad og service, men denne gang var jeg virkelig skuffet!
Der var kun fokus pÃ¥ det rige Êgtepar og at varte dem op og servicere dem, selvom vi stod en kÞ af mennesker og ventede pÃ¥ at hente mad. Jeg blev endda sprunget over for at ekspedienten kunne fylde mere sirup i mandens drink. DÃ¥rligste service og kundeoplevelse jeg nogensinde har oplevet! Min mad var jo sÃ¥ ogsÃ¥ halvkedelig efter jeg endelig fik den med hjem! Ãv Þv!
The best
Kunne jeg gÞre det, sÃ¥ ville jeg give 10 stjerner. Jeg fik leveret (til aftalt tid) nytÃ¥rsmenu 1. Meget lÊkkert anrettet, og den mest velsmagende og friske sushi. Det var en stor oplevelse pÃ¥ en historisk aften. Tusind tak for madðð¥³
Our little neighborhood sushi place isâŠ
Our little neighborhood sushi place is amazing! We had both sushi and bao buns and both were delicious and beautifully presented. It was very busy and there was some waiting time but we had a great dinner. Highly recommended.
ADVarsel om levering
ADVarsel om levering: Bestil ikke mad der fra !!
- Uafbrudt skift af betalings hjemmeside - der betyder - VÊrst: tab af rabatkode, efter deres fejl, og ny login, tabt bestillings historik !
- De har ikke styr over noget som helst..
- Bestiller til et tidspunkt - og blev ringet op flere gange - ligesom sidst med travlt i kÞkkenet - se min tidligere anmeldelse...
Itacho ville klare sig godt, hvis der ikke var så mange fejl i hjemmside bestilling og levering.
MÃ¥ske Itacho klarer sig bedre hjemme i Charlottenlund og ikke skulle tage bestillinger udefra ...
- Her fra er det desvÊrre slut - Jeg vil ikke vÊre til grin, når jeg bestiller mad !
+ God stabil smag vejer desvÊrre ned i alt det ovenstående rod, og giver desvÊrre kun 1* !
Ja ja ja tak
Ja ja ja tak! til âsuper sushi menuâ fra Itacho Sushi & Work, Charlottenlund.
Bestilte via Wolt. Fik hurtig levering og et fantastisk måltid. Lidt store sushi stykker (risdel) måske, men så velsmagende, dekoreret med små blomster, og mere end blot take away standard menu skrabet for den ekstra visuelle- og smagsfulde oplevelse. Prisniveau er yderst rimelig for mÊngde og kvalitet! Jeg vender tilbage
Altid fantastisk ðð¹ð