Italiaansedelicatesse レビュー 16

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Een ster is nog teveel

Een ster is nog teveel. Op 22 augustus een bestelling geplaatst en uiteraard betaald. De bestelling werd bevestigd en ze gingen onmiddellijk aan de slag. Onmiddellijk is een rekbaar begrip. Sinds 22/08 niets meer gehoord, en geen reactie op mail.
Dus ik ben opgelicht....had misschien eerder de reviews moeten lezen, dan was ik een gewaarschuwd man gewasr

2025年8月22日
5つ星のうち1の評価

Slechte klantenservice! leveren niet..

Slechte klantenservice. Meerdere keren contact gezocht, zowel via de app als proberen te bellen. Na twee maanden te horen gekregen dat ze geen scam zijn en het voor mij gaan uitzoeken. Daarna weer radiostilte...

2025年5月21日

OPLICHTING

Dit zijn duidelijk oplichters. Zoonlief bestelt van zijn eigen centjes icetea die niet wordt geleverd. Geen reacties op reclamatie. Schandalig!

2025年4月21日

LET OP OPLICHTING, geld kwijt

Limoncello besteld en direct betaald.
Geen bevestiging ontvangen.
Naar klantenservice @italiaansedelicatesse.eu emails gestuurd maar geen reactie.
Ook via whatsapp geprobeerd contact te krijgen.
Vrees dat ik mijn geld kwijt ben.. misschien maar aangifte doen

2024年11月15日

Onbetrouwbaar

Onder de naam Albero d’Uliva worden Italiaanse delicatessen aangeboden. Echter: Bestelling gedaan van artikel op voorraad, betaald en direct 14/9/24 bevestiging ontvangen met mededeling dat order werd verwerkt. Geen mededeling omtrent verzending en op 20/9 gevraagd naar levering. Geen reactie. Op 19/10 wederom per e-mail gevraagd naar levering resp terugbetaling. Geen reactie. Op internet gezocht naar adres. Op de website een kaartje met vestiging bij de Groenelaan in Amstelveen waar een inmiddels gesloten bedrijf Il Contadino gevestigd was. En op website een adresvermelding Vlissingenstraat 1324, Almere. 1324 betreft een deel van een postcode. Op nr 23 blijken twee bedrijven gevestigd onde de naam “le tre palme”, een Italiaanse delicatessen en een bestratingsbedrijf. Op geen van de gevonden telefoonnummers wordt geantwoord. Op de website WebWinkelKeur is dit een terugkerend probleem.
Pas na kennisname van mijn review op de website Webwinkelkeur is door Claudia gereageerd (1,5 maand) met terugbetaling op 29/10. Geen betrouwbaar adres.

2024年9月14日
5つ星のうち4の評価

Goeie service

Na mijn bestelling geplaatst te hebben kreeg ik een bevestiging.
Kort daarop kreeg ik een mail dat mijn bestelling was verwerkt en verzonden met de track & trace code. Bestelling was netjes verpakt en kreeg een persoonlijke handgeschreven kaartje. Goeie service!

2024年9月4日
5つ星のうち2の評価

Leveren niet

Bestelling geplaatst, welke ik direct heb moeten betalen. Deze zou binnen 2-3 werkdagen geleverd worden, maar na 4-5 werkdagen nog niets ontvangen. Mail gestuurd, niet direct antwoord. Gebeld niet opgenomen, maar wel snel teruggebeld met een ander nummer door ze. Heel verhaal, maar ze kon niet leveren en nu krijg ik mijn geld terug.

2024年4月18日
5つ星のうち5の評価

Top!!

Bestelling is snel verwerkt en bezorgd. Bij het verzenden van de bestelling netjes een track & trace code ontvangen, zodat ik mijn pakket kon volgen.

2024年4月2日

De grootste dief van Nederland

De grootste dief van Nederland. Er wordt al een massa-arrestatie voorbereid!!!
ze zegt dat ze het geld heeft teruggegeven en dat ze het nooit heeft gedaan of dat ze helemaal niet reageert. De politie houdt haar activiteiten al in de gaten. Er wordt een lijst met beschadigde mensen samengesteld en er is schade aangericht, zodat er een zwaardere straf volgt.
Mijn besteling maart 2023
schade veroorzaakt 60€
schade veroorzaakt

2024年3月5日

A complete scam

I've bought products from this website but my order status is "In treatment" for more than 3 weeks now. I tried to contact by email but no reply, I tried to call but the phone (085 0601612) doesn't exist and finally I went to the address (they provide only the postcode (1324 TE Almere) and there is no store in the place, it's a family house neighborhood. There's also a Facebook group but I couldn't join as I didn't get accepted. The company also has a LinkedIn with the same name but I didn't try to contact it yet.

Unless there is a complete misunderstanding/miscommunication and the website is not working otherwise I would say this is a complete scam.

2023年10月8日

レビューの対象になっている企業の方へ