Italianclobber レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Cp company jas gekocht die overal uitverkocht is voor veel minder ik weet niet hoe die het doet maar alles is echt en in perfecte staat ga hem checken!

5つ星のうち1の評価

5つ星のうち5の評価

Zeer reeële jongen! Heb via TikTok een Giveaway gewonnen, en product kwam netjes en zorgvuldig verpakt aan. Verder nette webshop en mooie artikelen!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 17

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Hou Italianclobber al een tijdje in de…

Hou Italianclobber al een tijdje in de gaten. Hij is heel gebruiksvriendelijk en vriendelijk, reageert snel en duidelijk, is altijd vriendelijk… Ikzelf heb hier 1 trui gekocht, in perfecte staat toegekomen! Ook deed hij er niet moeilijk over om naar België te versturen.

Ik kan Italianclobber aanraden aan iedereen die van merk kleding houdt!

2026年2月10日
5つ星のうち1の評価

Bestel hier absoluut NOOIT!!

Ik bestelde op 03-12-2025 een item bij Italianclobber. Vervolgens kreeg ik 2 weken lang geen gehoor en was het niet verzonden. Op 17-12-2025 kreeg ik dan eindelijk een mailtje dat het verzonden was. Op 18-12-2025 was het dan binnen. Ik was op dat moment zelf op vakantie tot 06-01-2026. Toen ik het pakket opende en er achter kwam dat het product niet paste, was de retour termijn al voorbij. Terwijl ik het natuurlijk gewoon had kunnen retourneren als Italianclobber de bestelling enigszins optijd had verzonden. Hierdoor zit ik nu dus met een kledingstuk €190 opgescheept wat niet past. Ook na het uitleggen van de situatie wil hij me niet tegemoetkomen. Dus hier absoluut nooit bestellen, echt een waardeloos bedrijf.

2025年12月3日

Al een tijdje klant bij Italianclobber

Al een tijdje klant bij Italianclobber
En echt zeer tevreden over de kwaliteit en service !
De kleding wordt altijd netjes en schoon en naar verwachting aangeleverd. De foto’s en beschrijving op de website kloppen en de prijzen zijn eigenlijk niet te geloven.
Ik zou Italianclobber echt aanraden en ik ben en blijf sowieso vaste klant

2025年11月4日
5つ星のうち3の評価

Kopen ongetwijfeld een aanrader als je…

Kopen ongetwijfeld een aanrader als je niet vies bent van 2e hands.
Verkoop raad ik af, hoop gedoe en is slecht bereikbaar daarnaast doet hij net alsof het heel weinig waard is en vol vlekken zit. Eindstand verkoopt die het dezelfde avond nog op zijn site alsof het de dikste producten die hij in lange tijd heeft gehad. Verder wel netjes in contact en heeft betaald maar uiteraard minder dan van te voren is afgesproken. Tip: koop studio licht en zet de schijnwerpers aan want als er maar een krijt streep of iets dergelijks op zit ben je de Sjaak.

2025年10月29日
Italianclobber ロゴ

Italianclobber からの回答

Hey Bas,

Bedankt dat je je ervaring deelt. Het is ontzettend jammer om te horen dat het proces voor jou niet prettig is verlopen.

Onwijs vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Ik wil graag wat nuance geven bij deze transactie. Mijn bod is gedaan op basis van de vooraf door u omschreven conditie van de artikelen. Bij ontvangst bleek de werkelijke staat echter af te wijken, met mankementen zoals vetvlekken, verkleuringen en schuin/slordig dubbelzijdig gestikte knoopjes op de Stone Island jas, waardoor professioneel herstel nodig was en er extra kosten ontstonden, en door die slechtere staat zijn de artikelen dus ook minder waard dan gedacht.

Ik werk via AfterPay om mijn eigen veiligheid te waarborgen en betaal pas wanneer alles klopt. Ik ontzorg graag de verkoper, maar kan de oorspronkelijke prijs niet hanteren wanneer de werkelijke staat afwijkt. Ik vermijd het liefst het verkopen van artikelen met mankementen, omdat ik een nette selectie kleding wil aanbieden. Als dat wel het geval is, omschrijf ik de conditie zo transparant en eerlijk mogelijk.

Door de mankementen daalde mijn marge flink, maar ik heb alsnog €700 geboden op de oorspronkelijke €800 om de transactie correct en respectvol af te ronden. Dit laat zien dat ik zelf nog steeds inlever op mijn winst. Het retourneren van de artikelen zou nog vervelender zijn geweest en onze tijd en energie verspillen.

Ik hoop dat deze uitleg de situatie verduidelijkt en dat je begrijpt dat ik altijd streef naar een eerlijk en respectvol verloop van de transacties. Bedankt voor je begrip.

Yves

Top service

Top service, beleefde verkoper, het product is precies zoals beschreven op de website en top kwaliteit.

2025年9月9日

Geweldige service

Geweldige service! Deal was snel gesloten en alles is snel opgestuurd. Website werkt ook goed!
Kortom geweldige service en geweldige prijs kwaliteit verhouding!

2025年8月16日

Trustpilot エクスペリエンス