Begin dit jaar een bestelling gedaan. Helaas door Chinees nieuwjaar vertraging van mijn bestelling werd vermeld. Vervolgens weken later maar weer mailcontact opgenomen omdat ik niks gehoord/gezien mee... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Voor de eerste keer hier besteld, direct even contact gezocht met de eigenaresse om te vragen of ze een indicatie had wanneer het verzonden zou worden. Binnen een uur een super vriendelijke reactie.... もっと見る
企業が回答しました
Na lang zoeken hier de zonnebril van m’n dromen gevonden! Mega snel geleverd en een super fijne communicatie! Kwaliteit als de beste. Had geen andere zonnebril willen hebben ! Dus op zoek naar een moo... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
At the itgirlstore-shop we offer must have items every season!
連絡先
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Niet zo heel tevreden deze keer…
Al meerdere keren besteld bij jullie en altijd super tevreden geweest van de kwaliteit!
Jammer genoeg mijn laatste bestelling een zonnebril en handtas niet zo’n top kwaliteit..

Itgirlstore からの回答
kwaliteit viel toch wat tegen
kwaliteit viel toch wat tegen, mooie bril maar wel erg plastic achtig.

Love!
I love this online shop. The items come directly from the Netherlands, so you don't have to worry about annoying customs issues. The owner is super friendly, and usually answers questions within a few minutes. I've been a regular customer for a few years now and will continue to be one. I can recommend the online shop to anyone looking for great products.

Itgirlstore からの回答
Komt eigenlijk nooit binnen het…
Komt eigenlijk nooit binnen het beloofde levertermijn, zonder dit te melden.
Bestel vaker bij deze webshop en de…
Bestel vaker bij deze webshop en de kwaliteit is altijd top! De levering gaat snel en de eigenaresse is supervriendelijk en behulpzaam. Kan iedereen deze webshop aanraden

Durchweg positiv
Durchweg positiv, Produkte wie beschrieben, schnelle Lieferung nach Deutschland und netter Service
Schade, dass nicht immer alle Sachen in allen Größen vorrätig sind

Ik ben enorm tevreden
Ik ben enorm tevreden. Ik heb een trui en 2 sjalen besteld en deze waren steeds van perfecte kwaliteit. Als ik vragen had konden ze die meteen beantwoorden!

Zeer tevreden!…
Ik heb hier al 2x iets besteld en beide keren echt prima optijd geleverd. Contact gaat ook goed, soms moet je iets langer op antwoord wachten maar dat vind ik zelf geen probleem. De kwaliteit van de producten is ook gewoon heel mooi! 🤍 Kortom ik ben heel tevreden en ga hier zeker nog vaker bestellen!

Itgirlstore からの回答
Mooie spullen en goeie kwaliteit en…
Mooie spullen en goeie kwaliteit en snelle levering

Itgirlstore からの回答
Slechte klantenservice en niets ontvangen
7 februari iets besteld, nog steeds niet toegekregen. Heb zelf op de website moeten sturen om dan dagen later te horen te krijgen dat het per ongeluk out of stock was. Alle begrip kan gebeuren maar dan laat je zelf direct iets weten. Op instagram zelf pas deze week reactie gehad en dan ook weer niks. Ze hadden het deze week terug moeten binnenkrijgen. Niks ontvangen en ook geen update gehad. Zelf 2 dagen geleden een mail gestuurd en nog geen antwoord. Klantenservice is dus voor - 100. Eerste keer dat ik hier besteld heb en helaas ook de laatste keer op die manier. Heel jammer. Ik hoop dat het pakket ooit nog toekomt want het lijkt gewoon al meer op een scam op deze manier.
Altijd blij en tevreden als ik weer een…
Altijd blij en tevreden als ik weer een pakketje ontvang!

Top kwaliteit
Wat een leuke shop! ik heb zoveel leuks besteld en de kwaliteit is erg goed. Service is ook top!

Great webshop!
Very nice items and they help you very well if you have questions or when something is wrong with you order! Definitely recommend this website🩷

Goed!
Levering liet door omstandigheden langer op zich wachten. Geen enkel probleem, kreeg direct reactie op e-mails en werd keurig op de hoogte gehouden.

Itgirlstore からの回答
Al voor de 2e keer besteld en ook de…
Al voor de 2e keer besteld en ook de laatste keer. Beide keren order pas na weken binnen en ook nog niet de juiste order
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。