Bij vragen snel en duidelijk antwoord of juist extra vragen voor beter advies. Goede producten, goede site alleen soms wat zoeken naar wat je zoekt. En ik zou het soms fijn vinden als je iemand aan... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Update: De klacht is behandeld en de bestelling waar ik bij tekort kwam wordt opnieuw kosteloos verzonden, super service! De siliconen rubber doet precies wat ie moet doen en werkt makkelijk. Maar... ãã£ãšèŠã
De ronde siliconen mal met diameter 35 cm was duurder in vergelijking met andere websites waar ik deze kon kopen. Echter, de reviews waren algemeen negatief vanwege de povere kwaliteit. Vandaar dat ik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De bestelling heel snel verwerkt. Alles compleet op tijd bezorgd. Enig minpuntje is dat de afmetingen van de siliconen mallen niet helemaal duidelijk zijn. Met name de hoogte is onduidelijk aangegeven... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij ItsOkay bestel je epoxy giethars, resin, siliconen mallen en toebehoren eenvoudig online. Bestellingen die voor 23:30 uur zijn geplaatst heb je de volgende dag al in huis. Vanaf â¬50 is de verzending zelfs gratis! Voor vragen en deskundig advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Meer informatie? Neem een kijkje in het epoxy kenniscentrum.
Epoxy giethars kopen >ItsOkay is dé specialist van Nederland en België. Wij zijn sinds 2018 actief en dus al meer dan 6 jaar een grote online hobbywinkel.
Ons assortiment: epoxy giethars, epoxy voor coatings en vloeren, siliconen mallen, decoraties en toebehoren voor sieraden maken zoals hangers, bedelen, kettingen. Ook verkopen wij epoxy starterspakketten voor het maken van resin art.
Bekijk ons uitgebreide assortiment met epoxy producten, kleurstoffen, mallen en tools om direct aan de slag te gaan. Ook hebben we een voordelige set voor je om in je winkelwagen toe te voegen. Laat je inspireren door de prachtige voorbeelden en andere mooie creaties van resin art gemaakt door andere hobbyisten.
Wil jij ook graag iets maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is itsOkay de winkel voor jou. ItsOkay is dé Epoxy Specialist van Nederland en België. Sinds 2018 actief en dus al meer dan 6 jaar een grote online webwinkel in epoxy en toebehoren. Heb je vragen? Onze experts helpen je graag.
Contact opnemen >Als je over epoxy wilt leren, zit je hier goed. Hier geven we antwoord op veelgestelde vragen met betrekking tot epoxy en andere materialen. Heb je een vraag die er niet bij staat? Laat het ons weten.
Naar het kenniscentrum >åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

itsOkay ããã®åç
Er zijn heel leuke dingen om te knutselen nog wel aan een redelijke prijs en mijn dochter vind het geweldigâºïž

itsOkay ããã®åç
Goede en snelle service, ook snel geleverd en zeer netjes met alles erop en eraan, chapeau

itsOkay ããã®åç
Snele levering en goede producten en goede omschrijvingen van de produkten

itsOkay ããã®åç
Heb epoxy vloeistof besteld, een mal en een zakje edelsteentjes Snelle vriendelijke bezorging en netjes ingepakt. Vond het heel fijn dat er ook een blaadje met de verdeelverhoudingen bij zat, heel handig.. Dank je wel.

itsOkay ããã®åç
Als ik mijn bestelling plaats, zelfs
's avonds, dan heb ik deze(bijna) altijd de volgende dag al binnen. Bij vragen krijg ik ontzettend snel antwoord van de klantenservice, en deze worden altijd vriendelijk en positief beantwoord. Mijn spullen komen heel netjes binnen, nooit beschadigd(en ik heb al heel wat spullen besteld) Ik zal hier zeker blijven bestellen, ik vind het een topbedrijf!

Betrouwbaar
heel goede informatie,
goede producten,
snelle service
Echt prima

itsOkay ããã®åç
Heel snel verzonden, duidelijke website met heel veel goede informatie, bij aankomst was de doos gescheurd, maar alles was inwendig nog compleet door de verpakking binnen in. Product afgebruikt en hard netjes uit, ben er erg te vrede over.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã