Camping Wiid
Mooie schone camping.
Goede sta plekken voor campers
Water stroom en grijswater afvoer.
Schoone wc en douches.
Geen muntjes voor warm water.
Mooi bootjes verhuur.
Kortom. Aan raarder.
Vakantie huis woning te koop op Buitenplaats It Wiid Earnewâld / Eernewoude, Friesland. Uw Recratiewoning eigen gebruik, te huur of voor verhuur. Prachtig Bungalow Park in Friesland voor plezier en unieke vakantie, drie type vakantiehuizen Wald, Wiid, Wetter. WiidMakelaar sinds 1991.
オランダ
Mooie schone camping.
Goede sta plekken voor campers
Water stroom en grijswater afvoer.
Schoone wc en douches.
Geen muntjes voor warm water.
Mooi bootjes verhuur.
Kortom. Aan raarder.
Huisje 251 niet schoon voorouderd echt goor in de moltons lagen nog te slaap vouwen van de vorige bewoners. Ik heb geklaagd en ze wil het komen poetsen terwijl ik er op vakantie was.. Ik ben er niet mee akkkoord gegaan , komen poetsen terwijl ik er op vakantie ben het had schoon moeten zijn voordat ik kwam.heb klacht ingediend maar wil mij afschepen met 77euro..heb 660 betaald voor een vies en oud en goor huisje .ik ben na 4 dagen naar huis gegaan Het was gewoon vies. Mijn advies niet naartoe gaan. Het wordt beschreven als het huis wordt gecontroleerd voordat u komt daarmee u schoon en een fijne vakantie heb nou echt niet. Summio geef mij de schuld daar Ik heb niet het laten poetsen terwijl ik er op vakantie was dat is lekker makkelijk en snel verdiend .Fam buck
We hebben voor de 2de keer genoten op camping It Wiid in Earnewald. Een beetje duurder dan vorig jaar (was 200 voor een maandplek en nu 250) maar wel de moeite waard!
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。