â Fantastisk oplevelse!
Alt fungerede som det skulle, og servicen var venlig og hurtig
IT X Partner er et IT-konsulenthus, der hjÊlper startups, små og mellemstore virksomheder med daglige IT-behov og strategiske projekter. Vi gÞr IT let og tilgÊngeligt, så virksomheder kan fokusere på deres kerneforretning uden at ansÊtte en IT-medarbejder på fuld tid. Vi tilbyder skrÊddersyede lÞsninger med fleksibel support, drift og rådgivning. I kan hurtigt skalere op eller ned efter behov og få en trovÊrdig IT-partner, der kender jeres forretning. Gennem tÊt samarbejde og gennemsigtighed sÞrger vi for professionel og omkostningseffektiv IT-hjÊlp til både mindre ad-hoc opgaver og stÞrre projekter. Vores ambition er at skabe konkrete resultater og forretningsvÊrdi for jer. Med teknisk ekspertise, praktisk erfaring og en dyb forståelse for jeres hverdag, strÊber vi efter at vÊre en agil og lÞsningsorienteret IT-partner, I altid kan regne med.
ãã³ããŒã¯
Alt fungerede som det skulle, og servicen var venlig og hurtig
Super god service fra Thomas! Meget hjÊlpsom og professionel. Kan varmt anbefales.:)
Vi skiftede til IT X Partner sommeren 2025, og det har vi ikke fortrudt et Þjeblik siden.
Vi har fÞlt os i sikre hÊnder fra dag 1.
Det er trygt der er styr på processerne, IT X Partner har rigtig godt greb om IT sikkerheden i vores virksomhed, og det er vi meget glade for
IT X Partner hjalp os i en meget problematisk situation ift. IT nedbrud på vores server. Vores problemstilling blev taget seriÞst og vores udfordringer lÞst meget hurtigt. Vi kom derfor hurtigt tilbage i produktion igen og vores driftstab blev holdt nede. Vi kan på det kraftigste anbefale IT X Partner. De vil vÊre vores primÊre IT folk i fremtiden.
Thomas er god til at forstå vores gamle it lÞsning
og kommer med gode spÞrgsmål
så nu er vi kommet mål
med sikkerhed og it lÞsning og god brugervenlighed
det spiller max
kan bare anbefale IT X Partner
Jeg har vÊret ekstremt glad for IT X Partner. De er dybt professionelle, og har vÊret med mig hele vejen med IT support, siden jeg startede min virksomhed. De har givet mig ro i maven ift. overholdelse af IT sikkerhed og GDPR. Jeg kan varmt anbefale Thomas og Martin til andre virksomheder.

IT X Partner ããã®åç