Jeg stod og skulle sÊlge en relativ stor mÊngde skins, og kom derfor i dialog med Markus fra Iversen Invest ApS. Handlen foregik en lÞrdag aften, og alt gik lige efter bogen. Markus var god til,... ãã£ãšèŠã
Svarer hurtigere end en thai massÞr der mangler penge! Super hurtigt tilbud og en deal er aftalt inden der er gÃ¥et 3-5min, men synes tilbuddene kan vÊre lidt lavere end man regner ved "high end" ski... ãã£ãšèŠã
FÞrste gang jeg skal prÞve at sÊlge skins, alt gik godt og vi blev enig om en pris. Det kunne ikke have vÊret bedre, super hurtig til at svarer og hjÊlpe med alle de spÞrgersmÃ¥l man har undervejs.... ãã£ãšèŠã
Ufatteligt nemt, ufatteligt hurtigt. KÊmpe anbefaling herfra - Jeg har hvertfald fundet ét nyt fast sted, at kÞbe skins (Og for den sags skyld sÊlge, skulle det gÃ¥ hen og blive relevant. Professi... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er stolte af at vÊre en fÞrende virksomhed inden for det danske CS2 (Counter-Strike2) og rust fÊllesskab med en imponerende historik på mere end 10.000 vellykkede handler. Siden vores start i 2019 har vi dedikeret os til at gÞre handel med skins nemt og sikkert for alle vores kunder. Vores mission er klar - at sÊtte vores kunder i fÞrste prioritet. Vi tror på, at hver enkelt person skal have mulighed for at sÊlge deres skins uden besvÊr. Vores dedikerede team arbejder hårdt for at sikre, at vores fÊllesskab er 100% scamfrit. Vi forstår vigtigheden af tillid i onlinehandel, og derfor strÊber vi efter at skabe et miljÞ, hvor vores brugere kan fÞle sig trygge og sikre ved hver transaktion. Uanset om du er en erfaren trader eller nybegynder, er du velkommen hos Iversen Invest. Tak fordi du er en del af Iversen Invest! Har du lyst til at sÊlge dine skins? Kontakt fÞlgende: Markus Iversen - https://www.facebook.com/markusiver Theis Buhl - https://www.facebook.com/TBuhl
Korsgade 35 2th, 35 2th, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
- iverseninvestaps@gmail.com
- iverseninvest.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 83ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Hurtigt og nem handel.
Alt i alt perfekt og hurtig handel!
Nem og hurtig handel
Handel.
Er ny i csgo markedet, men Markus lavede den nemmeste handel for en noob som mig.
KÊmpe anbefalingð
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig svar og betaling. Har både handlet og solgt hos Iversen, og begge dele fungerer fantastisk klar anbefaling
Utrolig nemt og hurtig betaling!
Utrolig nemt og hurtig betaling!
jeg havde et par skins jeg gerne ville af med og ville gerne undgå tradelock, osv på steam så jeg kontaktede Iversen på facebook... en hurtig snak om hvilken skins, aftalte en pris og bum... havde pengene indenfor 2 minutter.
Kan 100% anbefales!
Nemt og behageligt
Det hele tog maks 10 minutter, det var dejlig nemt.
Priserne matcher nogenlunde med andre hjemmesider der også kÞber skins.
Hurtigt og nemt
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt, kan anbefales
Hurtig respons, pengene stod på min konto efter få minutter
Svarer hurtigere end en thai massÞr derâŠ
Svarer hurtigere end en thai massÞr der mangler penge!
Super hurtigt tilbud og en deal er aftalt inden der er gået 3-5min, men synes tilbuddene kan vÊre lidt lavere end man regner ved "high end" skins, lidt en skam der sÊttes en fast % hvor man ikke kan gå hÞjere end feks 75-80% af de billigste sider på nettet.
men klart en anbefaling herfra hvis man bare vil af med sine skins hurtigt og nemt
Skide god service
Skide god service
Skrev til Iversen Invest på messanger og fik svar 2 minutter efter. Handlen tog maks 10 minutter i alt og pengene blev overfÞrt 2 minutter efter jeg sendte skinsne hans vej
Hurtigt, God service og Gode priser
Hurtig respons
Hurtig respons, pengene stod på konto efter få minutter;)
Hurtig handel
Hurtig handel
Hurtig respons, venlig, 100% legit ingen tvivl.ð©ð
Rigtig hurtig Handel
Rigtig hurtig Handel, tog under 10 minutter.
Fantastisk og hurtig service
Fantastisk og hurtig service, kan virkelig anbefale. Du får pengene med det samme!
Hurtigst form for kÞb og salg af skins!
Jeg solgte hele mit inventory til ham, hvilket gik hurtigt og han gik også med til en fair pris. Har også kÞbt et stÞrre skin af ham, som tog 1 min.
Virkelig god service og virkelig hurtig handel, om man skal sÊlge eller kÞbe! 5/5