Jeg stod og skulle sÊlge en relativ stor mÊngde skins, og kom derfor i dialog med Markus fra Iversen Invest ApS. Handlen foregik en lÞrdag aften, og alt gik lige efter bogen. Markus var god til,... ãã£ãšèŠã
Svarer hurtigere end en thai massÞr der mangler penge! Super hurtigt tilbud og en deal er aftalt inden der er gÃ¥et 3-5min, men synes tilbuddene kan vÊre lidt lavere end man regner ved "high end" ski... ãã£ãšèŠã
FÞrste gang jeg skal prÞve at sÊlge skins, alt gik godt og vi blev enig om en pris. Det kunne ikke have vÊret bedre, super hurtig til at svarer og hjÊlpe med alle de spÞrgersmÃ¥l man har undervejs.... ãã£ãšèŠã
Ufatteligt nemt, ufatteligt hurtigt. KÊmpe anbefaling herfra - Jeg har hvertfald fundet ét nyt fast sted, at kÞbe skins (Og for den sags skyld sÊlge, skulle det gÃ¥ hen og blive relevant. Professi... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er stolte af at vÊre en fÞrende virksomhed inden for det danske CS2 (Counter-Strike2) og rust fÊllesskab med en imponerende historik på mere end 10.000 vellykkede handler. Siden vores start i 2019 har vi dedikeret os til at gÞre handel med skins nemt og sikkert for alle vores kunder. Vores mission er klar - at sÊtte vores kunder i fÞrste prioritet. Vi tror på, at hver enkelt person skal have mulighed for at sÊlge deres skins uden besvÊr. Vores dedikerede team arbejder hårdt for at sikre, at vores fÊllesskab er 100% scamfrit. Vi forstår vigtigheden af tillid i onlinehandel, og derfor strÊber vi efter at skabe et miljÞ, hvor vores brugere kan fÞle sig trygge og sikre ved hver transaktion. Uanset om du er en erfaren trader eller nybegynder, er du velkommen hos Iversen Invest. Tak fordi du er en del af Iversen Invest! Har du lyst til at sÊlge dine skins? Kontakt fÞlgende: Markus Iversen - https://www.facebook.com/markusiver Theis Buhl - https://www.facebook.com/TBuhl
Korsgade 35 2th, 35 2th, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
- iverseninvestaps@gmail.com
- iverseninvest.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 83ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Very fast transaction
Very fast transaction, easy communication. Would deffinately deal with them again
MÃ¥den det bliver kÞrt pÃ¥ er god ogâŠ
Måden det bliver kÞrt på er god og solid. Ventetiden er kort og måden han guider en på er i tip top.
Mega nemt og hurtig haved pengene 15âŠ
Mega nemt og hurtig haved pengene 15 min efter jeg skrev til ham
Nem og hurtig mÃ¥de at sÊlge eller kÞbeâŠ
Nem og hurtig måde at sÊlge eller kÞbe skins og altid hurtig svar
Gik virkeligt hurtigt og nemt
Gik virkeligt hurtigt og nemt. Ihverfald en jeg vil komme tilbage til hvis jeg har flere ting
Dejlig nem handel.
Dejlig nem handel.
Hurtig dialog, hurtig handel.
Pengene var på min konto med det samme.
Super nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt
Helt igennem fantastisk oplevelse, nemt og hurtigt.
Virkelig prof setup :)
Virkelig prof setup :)
Opgraderede mit inventory med trades.
Hurtig service, god kommunikation og alt gik smooth hele vejen igennem. Kan klart anbefales!
Handel for 8.500 kroner
Handel for 8.500 kroner, pengene var pÃ¥ kontoen 2 minutter efter jeg havde tradet mine skinsð
nemt og sikker handel iversen gjordeâŠ
nemt og sikker handel iversen gjorde alt for at jeg havde en god oplevelse kÊmpe chef
super hurtig handel og fik pengene medâŠ
super hurtig handel og fik pengene med det samme
Nemmeste handel skulle af med et skinâŠ
Nemmeste handel skulle af med et skin hurtigt fik svar med det samme og pengene med det samme intet bÞvl bliver ik meget nemmere
Lyn hurtig handel
Lyn hurtigt handel.
Hele handel fra at jeg lÊgger varen i kurven til at jeg har betalt og fået mit skin, tager maks 10 min.
Kort og kontant
Kort og kontant. Jeg skrev til ham han svarede efter 2 minutter. Han bad om et steam link skrev en pris, jeg sagde ja, jeg sender trade og han sendte pengene. Hurtig handel.
Kan klart anbefale vis man en dag skal sÊlge sine skins
Hurtigt respons!!
Hurtigt respons, god service, fornuftige priser. Takker for en god handel. :)
Super nemt og kÞrer som smurt :D
Super nemt og kÞrer som smurt :D