Oplichting!!!!
Oplichting!!!!! Liggeld boot.
Niet betalen. Ook al heb je betaald krijg je nog dezelfde facturen met verzoekt te betalen. De haven weet van niks en kan je nogmaals betalen.
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Oplichting!!!!! Liggeld boot.
Jachthaven.nl is oplichting. Doe aangifte mocht je betaald hebben hiervoor zodat deze persoon aangepakt kan worden. Concrete zaken vormen daarmee een basis voor een juridische procedure zodat deze man (inmiddels bij mij bekend) niet meer slachtoffers kan maken. Overigens laat hij zowieso een spoor achter van verschillende bedrijven en slachtoffers!
Dit is pure oplichting PAS OP! zij hebben geen contact met havens.
Oplichting!!!!!!!
Zijn niet bereikbaar probeer ze maar te bellen. Wordt niet opgenomen. Op de mail geen antwoord. Vraag me af waarom deze site niet door Google wordt verbannen.
Geweldige haven met uitzicht op de genderberg!
Jachthaven.nl is een site waar een passantenligplaats kan worden gereserveerd bij een jachthaven. Ik ben eigenaar van een jachthaven in het midden van het land. Wij zijn nooit een samenwerking aangegaan met jachthaven.nl. Regelmatig krijgen wij creditnota's van jachthaven.nl van mensen die een reservering hebben gemaakt. Echter, het geld wordt NOOIT naar ons overgemaakt. Het zijn weliswaar allemaal relatief kleine bedragen, maar toch. De mensen die bij ons op de reserveringsdatum aankomen zijn terecht teleurgesteld. Talloze keren met deze oplichters in contact proberen te komen. Telefoon wordt nooit opgenomen! De mensen die gereserveerd hebben bij jachthaven.nl zijn ook niet te bereiken (omdat er geen contactgegevens worden vermeld) om ze te informeren over deze praktijken.
Pure oplichting!!
Pas op! Dit zijn oplichters die doen alsof ze een samenwerking hebben met de havens. Maar dit is absoluut niet het geval. Ze innen passanten geld van de zeilers en geven valse informatie over de havens op hun site.
Boek niet via jachthaven.nl! We hebben geboekt en betaald, maar deze mensen bleken geen samenwerking te hebben met de haven waar we zouden liggen. Wel betaald, maar dus geen ligplaats voor de boot.
Jachthaven.nl is een oplichtingsorganisatie. Ga hier absoluut niet boeken, dan ben je je geld kwijt.
Ze sturen ongevraagd facturen naar de havens die geen samenwerking met ze hebben en geen samenwerking willen aangaan. Na diverse mail verkeer, blijven ze doorgaan met stalken. Inmiddels is er aangifte gedaan en is deze organisatie bekend gemaakt bij het FIOD met alle bewijsstukken.
Een gewaarschuwd mens telt voor 2.
Heeft me ontzettend goed geholpen bij het vinden van een haven aan de Loosdrechtse plassen dit vaarseizoen. En dat geheel gratis. Handige service voor watersporters zolals ik die een ligplaats zoeken.
Klopt helemaal niets van de informatie. Gaven aan dat een jachthaven vol was, bleek niets van waar. De jachthaven deed ook en wilde ook geen zaken doen met deze website. Vandaar misschien dat ze uit rancune op hun website hadden geplaatst dat de haven vol was. Onbereikbaar voor commentaar, ligplaats boeken en betalen is zonde van het geld.

Jachthaven ããã®åç
Wij krijgen regelmatig aanvragen van Jachthaven.nl als haven, en reageren hier direct op. Zo heeft de watersporter direct zicht of de maat boot past in de haven en of er een passanten of vaste ligplaats beschikbaar is. Fijne service, en (bijna) gratis nieuwe klanten ! Top service
Trap er niet in. Oplichters. Geld kwijt en geen ligplaats

Jachthaven ããã®åç
Jachthaven.nl is 100% zeker een malfide boevenclub, waar je zogenaamd een ligplaats kunt reserveren en betalen. Ja, betalen werkt, maar je reserveert helemaal niks. De betreffende jachthavrn weten nergens van. Vervolgens jachthaven.nl via telefoon of email natuurlijk onbereikbaar. Weg geld. Nooit boeken, echt niet.
Vandaag, ca 3 maanden later, reactie dat ze teruggestort zouden hebben. Ook niet waar. Leugenaars en oplichters, 200% zeker.
Vandaag 13 sept uiteindelijk toch idd mijn geld teruggeboekt gekregen. Ben zelfs gebeld doir klantenservice en heb ook hun 070 weer gebeld en er werd idd opgenomen.
Dus jachthaven.nl is blijkbaar niet 100% boevenclub, maar internetbedrijf in ontwikkelingfase, en probeert boekingsmogelijkeden via hun uit te breiden.
Ik wens ze succes.

Jachthaven ããã®åç
Neppe website, doet alsof je de haven tarieven betaalt, maar in de havens weten ze van niets
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã