Hier onze nieuwe verstaging en lijnen voor onze zeilboot besteld. Goede adviezen gekregen en een nette offerte. De afhandeling was ook sneller dan ik had verwacht ondanks alle oogsplitsen etc. Kortom... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Snel afgehandeld. Nog even gebeld om iets te checken wat ik mss verkeerd had ingevuld (ik had 2 soortgelijke blokken besteld in verschillende maten, dus of dat inderdaad de bedoeling was), wat aangaf... もっと見る
De gasveer van de 23 jaar oude rodkicker was kapot en de schroefdraad van de kunststof eindplug was verroest en kreeg ik er niet meer van af om te hergebruiken. Na wat zoeken op internet dit bedri... もっと見る
De juiste items geleverd. Jammer dat een bestelling van zondagmiddag pas op vrijdagmiddag in de pakketautomaat ligt; op woensdag ingepakt en pas op vrijdag door postnl afgeleverd.
企業情報
当該企業による記述
Dé webshop voor zeilers. Ben je op zoek naar tuigage artikelen? Bekijk ons uitgebreide aanbod dekbeslag, touwwerk, verstaging, mastbeslag en nog veel meer. Een uitgebreid aanbod voor de watersportliefhebber. We bestaan sinds 1904. We helpen je graag met het vinden van de juiste producten geschikt voor jouw toepassing.
連絡先
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goed meedenken met de klant!
Zeer klantgericht.
Jachttuigerij heeft moeite gedaan om de door mij bestelde producten op tijd te leveren. Dit ondanks het feit dat deze op dat moment niet op voorraad was. Daardoor konden we zonder zorg op onze zeilvakantie.
Bestelling en levering ging erg soepel.
Bestelling en levering ging erg soepel.
Je wordt goed op de hoogte gehouden wat de vordering van de bestelling is.
Op tijd geleverd
Op tijd geleverd. Wel jammer dat de rode vleugel op de site er anders uitziet dan de vleugel die geleverd is.
Vlot en goed
Goede service! Ze deden een stapje extra om bestelde op tijd aan te laten komen :) Kwaliteit van geleverde is prima!
Gekregen wat ik besteld had
Gekregen wat ik besteld had. Zelfs met nog een kleine attentie😊
Kan je een afspraak mee maken..
Zeldzaam in de watersportbranche: je kan een afspraak met ze maken en het wordt stipt en netjes uitgevoerd.
Handige en prettige werknemers bij de Jachttuigerij. Zeer tevreden.
Goede kwalitijd en snel geleverd top.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。