Prima verzending, prima kruislijnlaser, mooie koffer met accessoires. Ik geef 4 van de 5 sterren omdat de kwaliteit van de accessoires slecht is. Goedkoop plastic, pootjes draaien slecht, laten los, z... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Product keurig op tijd geleverd. Helaas een defect aan schroefdraad van het plafondstatief. Kan gebeuren natuurlijk. Na 1 mailtje een volledige nieuwe toegestuurd gekregen. Zeer goed en snel ge... もっと見る
企業が回答しました
Verkeerde page toe gestuurd en als door geven nummer , pakje en adres nu hoorik niets mee hoelang gaat het nog duren gr Sergio
企業情報
Jackmend について
当該企業による記述
Jackmend – Het merk voor de doe-het-zelver
De woningmarkt is veranderd. Steeds meer mensen kopen een klushuis of willen hun woning zelf renoveren. Maar wie dan op zoek gaat naar goed gereedschap, komt vaak uit bij onnodig dure tools van grote merken.
Daarom ben ik Jackmend gestart: een merk dat zich volledig richt op de moderne doe-het-zelver. Geen onzin, geen onbetaalbare spullen — maar slimme producten met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.
Of je nu een vloer legt, een wand recht trekt of een hele badkamer aanpakt: Jackmend biedt tools die je snapt, producten die je nodig hebt en bundels waarmee je in één keer klaar bent. Denk aan kruislijnlasers, afstandsmeters, multitools, werkaccessoires en slimme starterskits.
JACK staat voor de naam. MEND betekent repareren of herstellen. Samen is dat: Jackmend. Voor mensen die zelf aan de slag willen, zonder afhankelijk te zijn van een vakman of een bouwmarkt.
- 🔧 Slimme tools voor elke klus
- 📦 Snel geleverd, direct aan de slag
- 💬 Eerlijke klantenservice zonder poeha
Jackmend is er voor jou – de doe-het-zelver die het gewoon goed wil doen.
We zijn er voor de doe-het-zelver
当該企業による記述
- Bij Jackmend maken we klussen eenvoudiger voor iedereen die zelf aan zijn huis wil werken. Of je nu een vloer legt, een muur afwerkt of je hele woning renoveert — wij bieden de juiste tools, duidelijke uitleg en eerlijke prijzen. We helpen je snel op weg met praktische producten, goede service en oplossingen die écht kloppen.
- We behandelen klanten zoals we zelf behandeld willen worden
- Bij ons geen technische praatjes of bouwmarktbureaucratie. We staan klaar met échte hulp, duidelijke antwoorden en een vriendelijke aanpak. Jouw klus is ons uitgangspunt — en we zorgen dat jij met vertrouwen kunt bouwen.
Jij moet snel verder klussen. Wij leveren sneller.
Altijd gratis verzending & razend-snel.

Retourneren? Geen probleem, kosteloos binnen 30 dagen tijd.
Garantie van 2 jaar bij iedere bestelling. We zijn niet de moeilijkste.
連絡先
Duizenden gingen je voor.
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 81%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De bestelling was er de volgende dag. Het apparaat is makkelijk te bedienen. Meteen gebruikt bij het behangen. Statief zit in een zak en het apparaat in een kunstof box. Heel blij mee.

Jackmend からの回答
wat een super fijne kruislijnlaser
wat een super fijne kruislijnlaser. De groene laser is heel erg zichtbaar en gaat 360 graden rond. Ideaal bij het maken van kastjes zodat de planken allemaal even hoog zijn zonder de cm te gebruiken! Hij staat ook waterpas en zo niet dan gaat hij piepen. Zo weet je altijd dat je waterpas aan het aftekenen bent. Hij mag net iets stabieler, maar zeker voor deze prijs een super kwaliteit! Ik beveel hem zeker aan.

Jackmend elektrische blafblazer
Het belangrijkste detail is dat de elektromotor niet het opgegeven vermogen levert. Ik geef het twee sterren. Jammer van het weggegooide geld. De service van JACKMEND Elektrische Bladblazer geeft 5 sterren .
3000W is erg weinig voor een elektromotor, je hebt 3500W nodig voor 270 km/u, dat klopt niet.(💩)

Jackmend からの回答
Prima laser, met ongekende precisie.
Mijn eerste indruk is dat dit een degelijk en goed doordacht apparaat is. Het werkt nauwkeurig en voelt betrouwbaar aan. De precisie valt meteen op, met 50 meter zit hij rond de 1 mm, wat ongekend precies is.
De afstandsbediening blijkt handiger dan je in eerste instantie zou denken. Vooral wanneer het apparaat hoog geplaatst is kun je er zelf niet goed bij of op kijken. Omdat de bediening bovenop zit en reageert op aanraking, verstel je hem al snel per ongeluk. Met de afstandsbediening voorkom je dat en werk je net wat gecontroleerder.
Er worden meerdere houders meegeleverd, waardoor je hem op verschillende manieren kunt bevestigen. Dat maakt hem flexibel in gebruik. Wat nog ontbreekt is een optie om hem eenvoudig op iets als een paal te monteren.
De accu gaat lang mee. Bij normaal gebruik kom je met één accu al een groot deel van de dag door. De extra accu die erbij zit is daarom een fijne toevoeging, zodat je niet zonder komt te zitten.
Het licht is helder en in meerdere standen in te stellen. Ook de projectie rondom werkt prettig en maakt het gebruik net wat veelzijdiger.

Fijne laser
Ik gebruik de laser vooral voor renovatieklussen en hij bevalt erg goed. Het apparaat voelt stevig aan en is makkelijk in gebruik. Ik hoef bijna niets in te stellen, omdat hij zichzelf automatisch waterpas zet.
De groene laser is echt handig. De lijnen zijn veel beter zichtbaar dan bij andere lasers die ik eerder heb gebruikt. Zelfs buiten of in lichte ruimtes kan ik de lijnen goed zien. Ook de nauwkeurigheid is prima.
Ik vind het fijn dat je meerdere laserlijnen kunt instellen. Voor iedere klus kies ik gewoon wat ik nodig heb. Het meegeleverde statief is stabiel en de draagtas maakt het makkelijk om alles mee te nemen. Met de extra accu erbij kan ik lang doorwerken zonder pauzes.

Jackmend からの回答
Goede service en kwalitatief goed product
Het product werd zeer snel bezorgd en kwam in goede staat in.
De laser en alle accessoires zitten stevig opgeborgen in een koffertje, alleen het statief bewaar je los.
De laser is van erg goede kwaliteit en is makkelijk in gebruik. Door de extra accessoires kun je eigenlijk vanuit elke hoogte en hoek wel met deze laser aan de slag. De afstandsbediening is ook erg handig en er is een 2e accu voor de zekerheid, al heb ik deze zelf niet nodig gehad.
De groene laser is met verschillende lichtsterktes goed zichtbaar en is niet te fel voor de ogen.
Ik heb dit product als doe-het-zelver inmiddels al voor verschillende klussen gebruikt en ik weet zeker dat ik deze in de toekomst voor nog veel meer ga gebruiken.

Goede kruislijnlasers!
Als iemand die begonnen is met serieus klussen is deze laser een slimme investering. Je krijgt alles wat je voor binnenklussen nodig hebt in één pakket. Alles wat je nodig hebt zit er meteen bij: statief, twee accu's, afstandsbediening en een draagkoffer. De afstandsbediening is handig als je de laser omhoog hebt geplaatst en niet steeds wilt lopen. De batterij gaat lang genoeg mee, heb je ook een tweede van mocht je echt langer aan de slag gaan.

Jackmend からの回答
Het werkt prima voor deze prijs
Het werkt prima voor deze prijs. Heb hem
Nu enkele keren gebruikt lijnen zij mooi zichtbaar ook buiten perfect zichtbaar als de zon niet schijnt.
Klein minpuntje de statief is heel fragille.

Jackmend からの回答
Topproduct voor een hele scherpe prijs
Topproduct voor een hele scherpe prijs. Verzending kon ietsje sneller, maar dat was niet erg.

geen communicatie
Totaal geen communicatie ondanks de belofte op de website dat er meteen geantwoord wordt. Heb ook veel langer dan voorzien op mijn colli moeten wachten waarover niets gecommuniceerd werd, noch via het antwoordformulier online, noch via mail. Eerste contact was er na de levering: geen excuses, alleen bevestiging dat voor hen de colli geleverd was.

Jackmend からの回答
Verzenden duurder langer dan verwacht
Het verzenden van het pakket duurde langer dan belooft en ik kreeg ook niet snel contact met de gebruikelijke formulieren. Toen ik eenmaal contact kreeg werd het wel opgelost en heb ik het product ontvangen

Niets geleverd .
Niets geleverd .. besteld op 4 apeiln nr 11858 niets gehoord .. onbegrijpeleik

Jackmend からの回答
Goeie laser in een handige koffer met…
Goeie laser in een handige koffer met goeie bescherming en onderdelen.

Waardeloze kwaliteit, reageren niet
Waardeloze kwaliteit, retouneren is een drama. En tot nu toe nog steeds niet gelukt.
Er word ook niet gereageerd op mails.
Edit: Een paar maanden later kwam jackmend uit zichzelf er mee om de door mij gemaakte retour kosten op zich te nemen, en dat is ook gebeurd. Dus dat is toch wel netjes en positief! Wellicht is er het een en ander verbeterd.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。