Jeg kÞbte et par superlÊkre gummistÞvler til mig selv og en trebenet klapstol til min gamle far. Begge dele var i virkelig flot kvalitet og blev leveret hurtigt. Da jeg efterfÞlgende skulle bytte... ãã£ãšèŠã
Jeg har netop handlet hos Jagt & Vildt via firmaets webshop, hvilket var en rigtig god oplevelse, lige fra produktet findes pÃ¥ hjemmesiden til varen leveres. De skal tildeles 5 stjerner for en pr... ãã£ãšèŠã
Virkelig hurtig behandling og betjening! Bestilte foderal om morgenen (1 time efter kom besked om at det var pakket og afsendt) og modtog pakken dagen efter. SkÞnt med hurtig betjening! Fode... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service! Bestilte et par varme handsker, da jeg havde lÃ¥nt mine egne med varme ud. Ringede til dem for at hÞre om de kunne sende med GLS samme dag, da pakkeshoppen har lÞrdags levering.... ãã£ãšèŠã
Hvillumvej 7, 7361, Ejstrupholm, ãã³ããŒã¯
- 93 300 100
- mail@jagtogvildt.dk
- jagtogvildt.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Hurtig service- stort udvalg til godeâŠ
Hurtig service- stort udvalg til gode priser
Received a knife from the shop
Received a knife from the shop. At first use it broke, probably a production error. I sent a picture and 2 days later they sent a new oneð.
Hurtig og go oplevelse hurtig levering
Super kundeoplevelse
Hurtig levering og super telefonisk vejledning vedr. ombytning af str.
Super god telefonisk vejledning vedr
Super god telefonisk vejledning vedr. HAPPYHOT-og lyn hurtig fik jeg min nye el-vest; perfekt efter vinterbadningð.
Alt perfekt
Alt perfekt, gode priser og super hurtig levering.
Super hurtig og formidabel levering
Super hurtig og formidabel levering, tumbs up her fra! Og produktet er i orden. Stor anbefaling
Levede ikke op til leveringsdag ogâŠ
Levede ikke op til leveringsdag og måtte rykke for vare
Dejligt nemt og hurtigt
.hurtig levering ð
.. det var dÊleme hurtig levering og ekspedition .. bestilt den ene da om eftermiddagen og modtog nÊste dag ð ð
Rigtig god service og sÞde rare ogâŠ
Rigtig god service og sÞde rare og tÃ¥lmodig personaleðž
FÞrste pakke forsvandt men de sendte enâŠ
FÞrste pakke forsvandt men de sendte en ny, god service.
Meget fornuftig pris
Meget fornuftig pris, gode produkter, sikker levering
Stort udvalghjorteplader ok priser og hurtigâŠ
Stort udvalg ok priser og hurtig levering.
Jeg bestilte et knivesÊt
Jeg bestilte et knivesÊt, kniven passet ikke i skede og det skeden smuldre, og det er ikke rigtigt lÊder. Og det er sikker ikke damaskusstål.
Det er en dårlig knive, troede jeg fik noget rigtigt.

Jagt & Vildt ããã®åç
Levering
Deres levering levede ikke op til det som de skriver på deres hjemmeside.
Modtog varen indenfor 24 timer
Modtog varen indenfor 24 timer. Kundeservice svarer enormt hurtigt. Og rigtig fin vare.
Overskuelig webshop
Overskuelig webshop, nem at ordre, og lynhurtig levering og info undervejs.