Diana Hunting Tours レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

3 dager med fantastisk brølejakt er over og det frister til gjentagelse! Bra med dyr og lett terreng å bevege seg lydløst i. Bevertning, guide og oppholdet var en innertier! Vi har vært der på råbu... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har reist til forskjellige destinasjoner med Limpopo/Diana, og må si meg stort sett veldig bra fornøyd med opplegget fra før turen starter, til etter vi har kommet hjem. Veldig god informasjon om t... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag är mycket nöjd med mitt första besök i Polen och min första jaktresa. Bra mat och boende, trevlig och familjär stämning, bra och omväxlande marker, mycket trevlig och kunnig jaktguide och ett utmä... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Reiser med Diana jaktreiser hver år til polen og andre jaktdestinasjoner . Har eks. vært i polen over 40 ganger på jakt.nesten alle ganger utelukkende med Diana /Limpopo jaktreiser. Her vet jeg a... もっと見る

企業情報

1. ツアー オペレーター
  2. 狩猟店

当該企業による記述

Limpopo & Diana Jagtrejser er Verdens største arrangør af jagtrejser og firmaets medarbejdere har tilsammen mere end 200 års erfaring i jagtrejsebranchen. Vi arrangerer og skræddersyr bl.a. jagtrejser til Polen, Storbritannien, Sydafrika, Namibia, Rusland, Spanien og mange, mange andre steder. Utallige jægere har allerede indset, at det at rejse med en erfaren arrangør godt kan betale sig. Det kan vi se, når de samme jægere år efter år vælger os igen og igen.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2

レビューを書く

God information

Meget fin information inden afrejse og klar og forståelig faktura ved afregning.
Virker professionelt - og det at det bare kører uden behov for flere kontakter til bureauet er rigtig god.

2018年12月8日
5つ星のうち5の評価

Har för första gången varit på drev…

Har för första gången varit på drev jakt i Polen.
Hört mycket negativt om deras upplägg. Men den här resan var perfekt 👌. Åkte med Stena line och det var bra. Vidare i Polen på reviret blev vi väl motagna. Hade bokat fm drev jakt och em smyg jakt. Drev jakten var helt perfekt. Små såtar och många drev ganska mycket djur, och många skott tillfällen. Smyg jakten var intressant men inte lika många skott tillfällen.
Jaktledare och drevkarlar gjorde ett bra jobb. Och boendet var superbt
Nästa gång jag åker kommer jag att välja samma revir.

2018年11月29日
5つ星のうち4の評価

Som sædvanlig har Diana Jagtrejser…

Som sædvanlig har Diana Jagtrejser leveret varen, super jagt område, og service beviste personale på stedet. Diana`s egne folk, er hurtig med svar på spørgsmål, og kommer gerne med gode råd.
De er måske ikke de billigste, men du ved de leverer, hver gang.
Jeg er aldrig blevet skuffet endnu.

2018年10月25日

Kære Limpopo & Diana Jagt Rejser

Kære Limpopo & Diana Jagt Rejser
Netop hjemkommet fra en jagtrejse i det skotske højland, vi var 5 jægere af sted for at skyde kronhjorte, vi fik skudt 2 hjorte hver på 3 dage - en helt fantastisk tur, alt virkede perfekt og var planlagt til UG.
Stor tak til teamet hos Limpopo & Diana Jagtrejser - ikke sidste gang jeg rejser med Jer.

2018年10月18日
5つ星のうち5の評価

Jeg har været på vildsvine jagt i…

Jeg har været på vildsvine jagt i Tyrkiet fra d. 18-6 til 21-6, dette var absalout noget af det sjoveste samt oplevelserige jeg har prøvet til dato.
Jagten foregik i konya provinsen, det var en stor oplevelse at se de landsbyer man normalt ikke ser i Tyrkiet når man kommer som alm. Turist.
De områder man besøger en ikke ødelagt af turismen, det giver et indblik i det gamle Tyrkiet.
Jagten var sjov samt anderledes, det vil sige det var ikke som i Polen eller Tyskland, men på en hel anden måde.
Knap så organisere men stadig var der styr på det hele.
Meget stor oplevelse.
Kan klart anbefales. Skal prøves !!!
Jeg glæder mig til at prøve dette igen.
David Kieler.

2018年6月24日
5つ星のうち1の評価

Oacceptabel upplevelse

Undermålig hantering både före, under och efter jaktresan på svartbjörn norr om Edmonton 2017. Vad jag kan se så har man bytt outfitter, då alla varken fick se eller skjuta björn pga dåvarande firma inte klarade jobbet.
Diana Limpopo har inte varit intresserad av någon uppgörelse efteråt.

2018年6月19日
Diana Hunting Tours ロゴ

Diana Hunting Tours からの回答

Hej Magnus

Som vi lovede dig allerede tilbage i Juni 2017 vil vi gerne fremsende dig et gavekort til en anden tur. Da vi som du ved har afbrudt samarbejdet med den omhandlende outfitter i Canada.

Venligst kontakt os på mail info@diana.dk så vi kan aftale færdigt.

Kronhjortejagt med Diana jagtrejser

Kronhjortejagt i Polen septemper 16 med Diana jagtrejser. Det var den bedste jagtrejsetur jeg har haft, en fantastisk oplevelse på brunstjagt midt i septemper. Vi var 3 afsted sammen og vi fik alle nedlagt kronhjort. Vejret var rigtig varmt men trods de høje temperaturer var Lutowko et revir hvor de virkelig havde hjortene, og stalkerne på reviret var ufattelig dygtige, og vidste nøjagtig hvor de havde dem. Inkvareringen var igen af rigtig høj kvalitet, og der manglede absolut ingen ting på denne tur. Vi boede midt ude i reviret og kunne hører hjortene gå og brøle når vi kom hjem fra jagt om aftenen, efter mørkets frembrud. Turen var arrangeret af Joakim Pedersen fra Diana jagtrejser, og var virkelig velorganiseret. Så en stor tak skal lyde til ham!. Jeg endte selv med at skyde en kronhjort på 5,9kg og 3 vildsvin. Det skal lige siges at jeg allerede skød Hjort på 3 pursh👍.

2017年4月9日
5つ星のうち1の評価

Sikke en kamp - SKUFFET

Var afsted på Dåhjort, guide anviser forkerte dyr til afskydning og påstår efter min hjemkost at det var min beslutning- Joakim fra Limpopo vælger så at stole på Polakker og ikke sin kunde, det skal siges at vi taler om små penge - Limpopo siger at jeg skulle have kritiseret Polakker i protokol, men det ville guiden dernede ikke have, men henviste til Limpopo når jeg kom hjem...... jeg er skuffet - er vant til at rejse ud 5 - 6 gange om året dette er 1 gang jeg oplever noget som dette....Derudover vælger det polske revir så at svine mig til i en mail efter at jeg har brokket mig til Limpopo da Joakim bringer min klage videre, Joakim vælger så at maile mig hele deres klagesang som er opspind da de nu er skuffede over kritikken - jeg har valgt at betale og ikke begynde at kæmpe, da det er små penge og jeg bare holder mig fra dem i fremtiden. Vil da også nævne at der på mine første dage dernede kom en polsk rigmand i helikopter på reviret - han fik alt fokus og skød fin hjort 1 aften, der gik 2 dage før de 4 vi var afsted fik mulighed for vildt, så krudtet blev brugt et andet sted desværre.

2016年12月2日
5つ星のうち5の評価

Smæk for skillingerne hundyrs jagt.

Smæk for skillingerne hvis man er til jagt hvor det ikke skal være nemt. Hundyrs jagt i den bedste ende af skalaen.

Vi må bare sige det fungerer fra start til slut, papir indkvartering mad osv, er der noget man vil have ændret når man er på jagt bliver der taget hånd om det.
Mine bedste anbefalinger til Daina.

2016年10月20日

Trustpilot エクスペリエンス