1.8

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

15件のレビュヌ

UrvÊrk - fÊrdig efter 4 år

Jeg forÊrede min kone et Jaguar ur model: "Lady Diver J893/1" i november 21.
Hun går ikke med det altid, men i perioder, da hun også bruger et garmin ur.
I dag da hun ville tage det på, var der ikke mere strÞm på. Hun gik til urmageren for at få nyt batteri i, men til hendes store overraskelse, fortalte han, at hele urvÊrket skulle skiftes, og at det ville blive dyrt.
Jeg er meget utilfreds med, at så dyrt et ur, på kun 4 år, er til at smide ud!!!

2025幎12月30日
自発的なレビュヌ

Jeg har et Jaguar ur i prisen klassen

Jeg har et Jaguar ur i prisen klassen ca. 6.000 kr. hos Guldfuglen. Special edition
Det er nu to gange vÊret behov for en reparation af urremmen. FÞrste gang blev det men en hel del diskussion skiftet efter garantibestemmelserne. efter ca. 20 måneder, altså indenfor de 2 år garanti forpligtelsen lÞber.
Den rem blev bliver så defekt efter 15 måneder, mener man ikke man skal holde, nu afslår man garanti rettelsen med "Sliddel, levetid 8-14 mdr. Ingen garanti". Der er lige den hage at man ikke oplyser det ved indgåelse af handlen. Set i den kontekst er jeg sikker på, at jeg ikke havde kÞbt uret, idet en remmen koster nÊsten 20% (1100 kr.) af handelsprisen, og at det så forventes at man skal skifte rem ca. en gang om året, er yderst kritisabelt. Det er en mangel i handlen som er så en graverende mangel på kommunikation. Det er kÞbt hos en Jaguar forhandler og her er der heller ingen hjÊlp at hente så det skriger til himmelen. Det betyder det, fejlen ikke anses som en mangel og derfor håndteres derefter, fordi Jaguar mener det er en sliddel. Jaguar har efterfÞlgende stoppet salget med lÊderrem og erstattet uret med en stålrem cost 2.500, - 3.000 kr, men det lÞser jo ikke mit problem med den gamle rem.
Sagen skal undersÞges om forbrugerklagenÊvnet eller forbrugerombudsmanden skal have sagen, fordi firmaet snyder på vÊgten. Min påstand vil vÊre "at man fortier vigtig viden, som kan have betydning for en beslutning om at indgå kÞbet". Og ja, Jaguar ure snÞd på vÊgten. LÊderremmen er prissat 10 kr. under den grÊnse som produktet skal koste for at få forbruger klagenÊvnet til at se på sagen, smart siger jeg bare.
Min anbefaling er, at man ikke skal kÞbe produkter fra Jaguar ure, fordi man efter min opfattelse snyder på vÊgten. Så hold jer langt vÊk er mit bedste råd.

2024幎9月19日

Mit Jaguar ur Special Edition J 654 er

Mit Jaguar ur Special Edition J 654 er nu blevet 6 år gammel, og nu skal der så et nyt vÊrk til for at uret kan reddes, men ak det siger urmageren at det koster ca 3000kr.
Det er simpelthen bare for dårligt at det ikke kan holde lÊngere end det, jeg har et Festina ur der blev over 20 år gammel fÞr det gav op, og det var endda billigere end mit Jaguar ur.
Så jeg må bare sige at Jaguar ure skal man bare holde sig langt vÊk fra, det er simpelthen overhovedet ikke pengene vÊrd.
Jeg har samlet på ure hele mit liv og det her Jaguar er det der har holdt kortest tid af alle de ure jeg har haft, fÞj siger jeg bare.

2023幎11月7日
自発的なレビュヌ

Har kÞbt et jaguar connect gold

Har kÞbt et jaguar connect gold. Det vÊrste bras jeg har inviteret i. Billig urskive og vÊgt. 4 klik lige til skraldespanden. KÞb aldrig et jaguar ur, uden fÞrst at have det i hånden.
Beholder mit Casio, det er kvalitet og bedre udrustet mht. Online

2023幎5月17日

Hold jer vÊk

Hold jer vÊk! DÃ¥rlig kvalitet og kÞb aldrig deres modeller med gummi rem, de er sÃ¥ skrÞbelige og knÊkker utrolig let.. Ingen garanti, da Jaguar mener det er en slidtage del.. Min rem er knÊkket 3 gange pÃ¥ 2 Ã¥r.. Deres teknikker, siger de kun skifter dem, hvis de sker indenfor de fÞrste mÃ¥neder😂😂 Det er en urrem, den burde nÊsten vÊre umulig at slide op, ved normal brug.. Har tidligere benyttet gummiremme fra Pro Trex til halv pris i mange Ã¥r, uden nogle problemer.. Mit stÞrreste fejlkÞb til d.d.

2023幎5月9日

Jaguarure.dk Denmark service/support is expensive

Watches are good but Denmark service/support is Expensive and not reachable. If you have to change battery you may end up spending between 400 dkk to 1000dkk, if you choose to go with Jaguarure Denmark service center. You cannot reach them for questions. Dealer charge you anything they do for you behalf of Jaguarure.dk. I would recommend go for brand you have better service and support.

2022幎11月9日
自発的なレビュヌ

Jeg fik et virkelig flot Jaguar ur af

Jeg fik et virkelig flot Jaguar ur af min kÊreste. Jeg var sikker på, at det var god kvalitet. Da det var lige over 2 år gammelt faldt den ene viser af. Butikken kunne ikke hjÊlpe, da det er en netbutik. Netbutikken rådede mig til at gå til den lokale urmager og få den repareret.
Nu overvejer jeg om det kan betale sig at reparere, da jeg må sige, at kvaliteten er dårlig, er min vurdering.

Uret kostede cirka 3000kr.

Martin

2022幎7月13日

Jeg har et Jaguar J860/D

Jeg har et Jaguar J860/D

Syntes det er et super lÊkkert ur. Det er bygget som en kampvogn! Og i rigtig flot kvalitet. UrvÊrk er et Ronda 6003.D det samme som man finder i et TAG Heuer Formula 1.

Jeg har kun positive ting at sige.

Mvh. Mickey

2022幎6月8日

KÞb aldrig Jaguar ure

Jeg forÊrer min mand et Jaguar ur, i den tro at det er et kvalitets produkt. Lynette omkring uret, falder af under en gÃ¥tur. I den tro at garantien dÊkket dette, opsÞges forhandler “ Klokken” i Fredericia, allerede ved indlevering oplyser ekspedient at det vil firmaet ikke garanti dÊkke, beder os bevise at det ikke er bruger der selv har revet den af.
Hvilket naturligvis ikke er tilfÊldet
Uret kommer da ogsÃ¥ retur fra firmaet med ordlyden “ dette dÊkkes ikke inden for garantien” det er kun urvÊrket der er dÊkket siger de.????? Øh hvad??
Må indrÞmme jeg er rystet over denne besked for et så dyrt ur.
SÃ¥ aldrig mere handle hos Klokken i Fredericia og hos firmaet Jaguar.

2021幎11月24日

Ved indstilling af vintertid 2 Md efter

Ved indstilling af vintertid 2 Md efter jeg kÞbte uret falde splitten ud og der efter til reparation er par uger efter faldt splitterne ud af lÊnken og nu ved omstilling til sommer tid rÞg splitten ud igen ja min egen skyld siger de ingen garenteret jeghå have rystet med armen ??? Rep pris 1300 kr ca 20 procent agent prisen
Jeg kan ikke anbefale dette ur til nogen

2021幎4月20日
自発的なレビュヌ

KÞbte en Jaguar ur til min kÊreste

KÞbte en Jaguar ur til min kÊreste efter en månede gik viseren i stykker og forhandleren af uret beskyldte han for at han selv var skyld i det at den måtte have fået et slag men at de nok skulle lave den uden beregning , vi ventede i over 2 måndeder på at de fik den lavet , min mening kÞb aldrig en Jaguar ure , min kÊreste sidder på kontor og kan en ure ikke holde til det må de vÊre meget ringe kvalitet , jeg har selv en ure af et andet mÊrke som jeg bruger på arbejde og den er over 10 år og har fået et par slag i tiden og jeg arbejder på fabrik den har aldrig taget skade .......

2017幎7月7日
自発的なレビュヌ

Dårlig kvalitet af gummiremme på Jaguar ure

Jeg kÞbte i 2012 et Jaguar J650 ur og har siden kÊmpet en kamp for at få de originale gummiremme til at holde mere end 8 måneder. Festina som producerer Jaguar ure har bekrÊftet at de ikke forventer en levetid på deres gummiremme på mere en 8-14 måneder. Da de originale gummiremme er temmelige dyre (over 400kr pr. stk) skal du vÊre parat til at betale et stort belÞb for at holde dit Jaguar ur kÞrende.

2016幎12月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ