God handel, god service og hurtig leverance. Fremragende vin. 41 Nortes Reserva/Selected Vintage er outstanding. Priserne har dog fået et nyk opad.
Vi har et par gange kÞbt fantastisk vin hos Jamas Wine gennem deres samkÞb. Men til min hustrus 50 Ã¥rs fÞdselsdag, har isÊr Jacob gentagende gange vÊret yderst behjÊlpelig med, at sammenkÊde forskelli... ãã£ãšèŠã
FuldstÊndig fantastisk vin, og fuldstÊndig fantastisk kundeservice. Jeg skulle afholde vinsmagning, hvor nogle af flaskerne ikke kunne nÃ¥ at komme hjem. Jeg ringede ind, hvor vi sammen fik Êndret ordr... ãã£ãšèŠã
JAMAS Wine gÞr det altid fremragende, bÃ¥de ift. vinens kvalitet, priserne og kundeservicen, sÃ¥ jeg har vÊret flittig stamkunde, siden jeg stÞdte pÃ¥ dem for Ã¥r tilbage. Er man til spansk vin, finder ma... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi vil hjÊlpe dig med at finde din nye spanske yndlingsvin - sandsynligvis fra en vinbonde, du ikke kender, og fra et område, du endnu ikke har hÞrt om. Spansk vin er ikke hvad det har vÊret. Det er langt bedre. I Spanien finder du nogle af europas absolut mest interessante og fremadstormende vinområder i de vestspanske og atlanterhavsprÊgede bjerge. Det er nyt, elegant og levende vin, der kan begejstre de fleste med sin moderne og trendy vinstil.
ãã³ããŒã¯
- info@jamaswine.com
- jamaswine.com
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Rigtig god vin til en fin pris
Fin levering.
Dejlige vine
Vinene er så gode!
SpÊndende spanske vine
SpÊndende spanske vine, som man kun finder hos jamas - også god service ved spÞrgsmål og da jeg havde behov for at bytte et fejlkÞb.
SpÊndende vin og god info hele vejen
Jeg ramte en lang leveringstid ð«£ detâŠ
Jeg ramte en lang leveringstid 𫣠det viste jeg godt. Men så kom der en uge over i.
Men ellers alt ok.

JAMAS Wine ããã®åç
God og seriÞs kundeservice.
KÞbte 2 fl. Vin, men fandt ud af den ene desvÊrre var dårlig.
Fik en fantastisk god service allerede samme aften som jeg reklamerede og fik penge retur dagen efter.
Virkelig en god kundeoplevelse.
Rigtig gode producenterâŠgodâŠ
Rigtig gode producenterâŠgod kundeservice og spÊndende, lÊkre spanske vine
Sublime service og hÞj kvalitet
Konceptet hos jamas wine er vejen frem for vinbranchen. Så må kan få kvalitet og grÞnnere samvittighed
Det ikke altid nemt, men de levere altid et god vin
Har kÞbt en del gange gennem Jamas. Der altid god service og vine skuffer aldrig. Selvom der gik en pakke tabt under levering sidst. SÃ¥ finder de en god lÞsning og er altid til at snakke med ð€
Det er nogle spÊndende vine i finder
Vi har et par gange kÞbt fantastisk vin hos Jamas Wine gennem deres samkÞb. Men til min hustrus 50 års fÞdselsdag, har isÊr Jacob gentagende gange vÊret yderst behjÊlpelig med, at sammenkÊde forskellige cavaer til menuen. Flottere service skal man lede langt efter.