God handel, god service og hurtig leverance. Fremragende vin. 41 Nortes Reserva/Selected Vintage er outstanding. Priserne har dog fået et nyk opad.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har et par gange kÞbt fantastisk vin hos Jamas Wine gennem deres samkÞb. Men til min hustrus 50 Ã¥rs fÞdselsdag, har isÊr Jacob gentagende gange vÊret yderst behjÊlpelig med, at sammenkÊde forskelli... ãã£ãšèŠã
FuldstÊndig fantastisk vin, og fuldstÊndig fantastisk kundeservice. Jeg skulle afholde vinsmagning, hvor nogle af flaskerne ikke kunne nÃ¥ at komme hjem. Jeg ringede ind, hvor vi sammen fik Êndret ordr... ãã£ãšèŠã
JAMAS Wine gÞr det altid fremragende, bÃ¥de ift. vinens kvalitet, priserne og kundeservicen, sÃ¥ jeg har vÊret flittig stamkunde, siden jeg stÞdte pÃ¥ dem for Ã¥r tilbage. Er man til spansk vin, finder ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi vil hjÊlpe dig med at finde din nye spanske yndlingsvin - sandsynligvis fra en vinbonde, du ikke kender, og fra et område, du endnu ikke har hÞrt om. Spansk vin er ikke hvad det har vÊret. Det er langt bedre. I Spanien finder du nogle af europas absolut mest interessante og fremadstormende vinområder i de vestspanske og atlanterhavsprÊgede bjerge. Det er nyt, elegant og levende vin, der kan begejstre de fleste med sin moderne og trendy vinstil.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Herlige vine og hurtig levering!
Fin fin oplevelse og super hurtigâŠ
Fin fin oplevelse og super hurtig levering
âïžâïžâïžâïžâïžâïž
God service, da de hjalp med at få en ellers udsolgt vin hjem.
Levering osv. efter aftale.
Ok vin til prisen
Yderst tilfreds
God emballage af vinen. Hurtig levering. GlÊder mig til at holde vinsmagning.
Er yderst tilfreds
Super service og dejligt at handle etâŠ
Super service og dejligt at handle et sted hvor de ved hvad de taler om.
Jeg valgte at afholde en vinsmagning iâŠ
Jeg valgte at afholde en vinsmagning i min private vinklub om Bierzo og dets spÊndende og anderledes vine, og fandt ud at Jamas Wine havde et spÊndende udbud i forhold til kvalitet og pris.
Kan klart anbefale Jamas Wine.
Velsmag
Meget velsmagende og spÊndende vine, fremragende betjening og hurtig levering. Stor anbefaling!
Viden om vin og fremragende service iâŠ
Viden om vin og fremragende service i en omgang.
Fremragende og spÊndende vin fra detâŠ
Fremragende og spÊndende vin fra det nye Spanien.
Jeg har handlet hos JAMAS i over et år, og det har altid vÊret godt.
Alt ser fint ud
Alt ser fint ud. Nu glÊder vi os til at smage pÃ¥ noget godt vin. ð·
Her er der styr på sagerne!
Fremragende sortiment, hurtig levering og stÞdsikker emballage. Drengene i JAMAS ved, hvad de laver!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ