O stjerner.
O stjerner.
Pas på!
Vi bestilte Jamo Sikring til fejlfinding og reparation af vores ABV brandanlÊg i vores erhvervsejendom.
Vi modtager efter deres teknikers besÞg en faktura på 11.878.40dk for en funktionstest, samt besked om at de nÊgtede at reparere ABV anlÊgget i sin nuvÊrende form, da de ikke mente det var lovligt?
på trods af at Odenses tidligere brandinspektÞr havde funktionstestet og godkendt anlÊgget og der var udstedt ibrugtagningstilladelse.
Det bemÊrkes at flere af teknikeres påstande om at ABV anlÊgget ikke var lovligt straks kunne afvises, da teknikeren blot have misforstået anlÊggets konstruktion, derfor opfordrede vi dem til at reparere anlÊgget i dets nuvÊrende form for derefter at funktionsteste og vurdere på det, hvilket de blankt afviste.
Så vi har absolut intet fået for de 11.878,40dk som de har faktureret os for.
VÊrd at bemÊrke, de tager 9,94dk pr. kÞrt km. samt fuld teknikerlÞn 1.118,75dk pr. time nÃ¥r de kÞrer ud til dig, vi sendte dem en installationsoversigt inden de kom, den tog de 2.237,50dk for at âskimmeâ, afslutningsvis tog de 1.118,75dk for at sende en e-mail med en âafrapporteringâ, samt afvisning pÃ¥ at fejlfinde og reparere anlÊgget i dets nuvÊrende form.
Da de skulle oprette os som kunder var de utroligt imÞdekommende og nÊsten alt kunne lade sig gÞre, det sluttede brat da de havde skrevet fakturaen.
Vi kan bestemt ikke anbefale Jamo Sikring â nul stjerner herfra.