レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

ElrÀkningen dubblerades pÃ¥ 1 mÃ¥nad, ingen information alls om hur man ska hantera det. Elpriserna steg 50% 2025 ungefÀr och nu dubblerades. Ingen skam i kroppen alls och gör ÀndÃ¥ miljardinvesteringar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag bytte till JÀmtkraft efter att ha haft det förra bolaget, Eon och GodEl i flera Ã¥r. Ett vÀlkÀnt elbolag som Àr svÃ¥ra att kommunicera med och som dessutom har rörig kundtjÀnst som inte vet vad... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Supernöjd! Super trevlig personal och fÃ¥r alltid bra bemötande! Fick en vÀlkomst rabatt nÀr jag provade dem. Ett Ã¥r senare ska man flytta och fick 3 mÃ¥naders vÀlkomst rabatt igen :) NÃ¥got som Àr vÀld... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Flyttade till ett annat bolag. JÀmtpriset Àr rent lurendrejeri, alltid dyrare Àn spotpriset. Det luriga Àr att nÀr de talar om spotpriset sÃ¥ Àr Àven det dyrare Àn mitt nuvarande bolag. KÀnner mig l... もっず芋る

2.6

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Se upp för detta bolag

Se upp för detta bolag. Råkar du missa en faktura så skickar de inkasso med betalningstid som infaller i princip samma dag som du får brevet från Svea. Råkar du vara bortrest 2 dagar Àr du körd och Àrendet hamnar hos Kronofogden. Maffiametoder. Visa med ditt val och bojkotta dessa oseriösa metoder.

2025幎6月12日

Helt fantastiskt

Helt fantastiskt, de ringde mig och informerade att de hade ett bÀttre elavtal Àn det som jag redan haft hos dem. Detta resulterade i att jag har fått ner min kostnad med i snitt 15 öre/kWh senaste halvåret. Helt toppen! Och att de till och med tar tid att ringa upp.

2025幎1月11日
5぀星のうち1の評䟡

Man fÃ¥r ingen hjÀlp nÀr det Àr

Man får ingen hjÀlp nÀr det Àr strömavbrott och priset Àr alltid högt till och med på sommaren. NÀr man försöker byta till något annat så ringer aggresiva försÀljare från jÀmtkraft och försöker o hålla kvar Àn Varning för detta bolag!!!

2024幎12月1日
5぀星のうち1の評䟡

Försökte byta elbolag men deras

Försökte byta elbolag men deras försÀljare som ringer vÀgrar ju låta Àn byta hade fasiken 2kr/kwh hos er och till och med en dyr konkurrent Àr billigare förstår mycket av den negativa kritiken som jÀmtkraft i recensionerna hur kan priset bli 2kr?? och vi ska inte snacka om nÀtavgiften som ni pirater höjer hela tiden

2024幎11月15日
5぀星のうち5の評䟡

Det mest professionella elbolag som jag någonsin har stött på.

Det finns flera viktiga anledningar till varför 95-98% jÀmtlÀnningar vÀljer JÀmtkraft. De Àr oerhört seriösa, lugna, schyssta/ Àrliga och med en jÀtte kunnig kundtjÀnst som svarar ganska fort. Vissa hÀr klagar pÃ¥ JÀmtpriset som för 3-4 Ã¥r sen var en enormt stabil trygghet. Men som visade sig vara dyrare Àn rörligt pris Ã¥r 2023 och senare. I Ã¥r (cirka mars 2024) sÃ¥ lanserade JÀmtkraft sitt Timpris med tak. Och som hittills Àr det allra bÀsta alternativet för oss lokal-kunder. Och som bevisar tydligt att de konstant letar efter bra lösningar Ã¥t sina kunder. Jag pratade med flera andra stora bolag innan samtalet med JÀmtkraft. Men de andra storbolagens pÃ¥stridiga, ljugande och aggressiva sÀljare kunde bara erbjuda rabatt under 12 mÃ¥naders tid. Ju mer som deras sÀljare pressade mig desto mer drog jag mig undan. De aggressiva sÀljarna hade absolut ingen stabilitet att erbjuda efter 12 mÃ¥nader. Och de andra bolagens pÃ¥slag Àr svindyra ocksÃ¥ jÀmfört med JÀmtkraft. DÀrför sÃ¥ tackade jag nej till alla de andra Àn stabila och professionella JÀmtkraft. Precis sÃ¥ som >95% av jÀmtlÀnningarna Àven har gjort. JÀmtkraft har 100% förnybar el och de Àr mestadels kommunalÀgda av Östersunds kommun. Dessutom sÃ¥ de ger mycket av sina vinsterna tillbaka till sitt lokalsamhÀlle ❀ Det finns inget bÀttre val Àn JÀmtkraft nÀr det gÀller allt. Och dÀrför sÃ¥ har mer Àn 9 av 10 jÀmtlÀnningarna ocksÃ¥ fattat ✅ beslut.

2023幎11月20日
5぀星のうち5の評䟡

Jag bytte till JÀmtkraft efter att ha

Jag bytte till JÀmtkraft efter att ha haft det förra bolaget, Eon och GodEl i flera år. Ett vÀlkÀnt elbolag som Àr svåra att kommunicera med och som dessutom har rörig kundtjÀnst som inte vet vad de snackar om.

JÀmtkraft Àr sååå himla mycket bÀttre!

NÀstan vÀrst av allt Àr att min gamla elleverantör ringer flera gånger per månad och verkligen tjatar om de vill ha tillbaka mig som kund. Sådant agerande skapar bara Ànnu mer antipatier mot dem.

2024幎5月1日
5぀星のうち1の評䟡

Flyttade till ett annat bolag

Det luriga Àr att nÀr de talar om spotpriset så Àr Àven det dyrare Àn mitt nuvarande bolag.
KÀnner mig lurad. Men de har ju i uppdrag att locka till sig Stora elkonsumtions bolag. Vad dessa betalar Àr hemligt. Men jag kan gissa.
VÀlj inte detta bolag om ni vÀrnar JÀmtland.

2024幎2月8日

Mycket dyrare Àn spotpris

Vi testade JÀmtkraft i ett år då de hade en kampanj i och med att man köpte en elbil. Det var en stor besvikelse och vi åkte på mycket dyrare el Àn om vi stannat kvar hos vår tidigare leverantör som sålde el till spotpris. JÀmtkraft hade ett förvaltat pris som skulle vara fördelaktigt men blev för oss 8500kr dyrare. De Àr också vÀldigt långsamma på allt, de berÀttar tex inte vad du betalat för den förvaltade elen direkt utan du får vÀnta till fakturan kommer.

2023幎7月19日

Varning för JÀmtkraft

Varning! Håll er långt borta från JÀmtkraft.

Vi gick pÃ¥ niten att vÀlja JÀmtkraft som leverantör fr o m 1/11 2022. Vi valde det alternativ som kallas ”portföljförvaltad”. Enligt deras kundtjÀnst, som vi var i kontakt med innan sÃ¥ skulle ett sÃ¥dant avtal ”kapa toppar och dalar”. Med andra ord sÃ¥ skulle topparna mildras, men Ã¥ andra sidan skulle man inte förvÀnta sig extremt lÃ¥ga priser heller.

Så hÀr sju månader senare så kan jag konstatera att det enda de verkar ha lyckats med Àr ett å ena sidan pricka in alla toppar och å andra sidan öka topparna ytterligare.
I nov 2022 kostade exempelvis 1 kWh portföljförv el 275,46 öre och JÀmtkrafts vanliga rörliga pris per kWh var 203,14 öre. Alltså ett påslag med 35,6%. I dec 2022 var priset förvaltad elpris ift rörligt något bÀttre då det var 15,3% lÀgre. Men sedan dess har det bara gått utför; jan 2023 +89,8% (förvaltas elpris var alltså 126 öre dyrare Àn deras rörliga pris!!!), feb +61,9%, mars +64,4%, apr +23%, maj +36,2%.

Det Àr lÀtt att tro att de har suttit på sina kontor och funderat på hur de kunde bÀttra på resultatrÀkningen och sedan kommit på den briljanta idén att vi kan ju alltid lÀgga det på de kunder som har valt det portföljförvaltade elavtalet, då det ju Àndå inte går att genomskåda prismodellen.

Behöver jag sÀga att vi har sagt upp avtalet.

2023幎6月15日

Korrupt skitbolag

Korrupt skitbolag! VARNING!!! De skryter om hur duktiga deras förvaltare Àr men efter du har bundit dig och sitter fast sÃ¥ kommer du fÃ¥ betala EN KRONA MER PER KWH jÀmfört med alla andra stora SERIÖSA elbolag sÃ¥som EON, Bixia m.fl. HÃ¥ll er borta om ni inte vill bli blÃ¥sta!!!

2023幎3月15日

Skojar och oseriösa

Rekommenderar inte JÀmtkraft
Dom pratade så bra om deras sÀtt att köpa el på börsen.
Sen fick första rÀkningen, då Àr JÀmtkraft ca 1:- dyrar per kWh jÀmfört med Eon.
Måndag två Àr dom 60:- öre dyrare per kWh.
Plus att dom efter 3 prova-på-månader ska ta en avgift för att man sÀljer solel till dom. Eon tar ingen avgift för det.
Tycker dom kÀnns som riktiga skojare, nu efter två månader och ett par samtal. Då kÀnns som inte alls trovÀrdiga o seriösa.

2023幎4月11日

Helt vÀrdelös elleverantör

Helt vÀrdelös elleverantör. JÀmtkraft gör reklam om sitt "fondförvaltade elpris" som ska vara billigt och bra.
Januari månads elpris rörligt slutade på 129 öre, JÀmtkrafts portföljförvaltade pris i januari 2023 slutade på 212 öre. Jag får då svar från JÀmtkraft att de tagit höjd för högre elpris Àn vad det blev. Tre månaders uppsÀgningstid. Teckna aldrig avtal med detta bluffbolag som har noll koll på elmarknade,

2023幎2月8日
5぀星のうち1の評䟡

JÀmtkraft lockar men bra priser, men det blir vÀldigt dyrt i lÀngden

Detta bolag ha något de kallar förvaltat elavtal. Det innebÀr att det Àr omöjligt att jÀmföra priserna med andra bolag. Första månaden såg det vÀldigt bra ut. Vi sparade över 600 kronor i aug. (ca 400 kWH i SE3) jÀmfört med spotpriset, så vi var vÀldigt nöjda! Sedan gick tiden ut för att hÀva avtalet.

I oktober fick vi betala 533 kr mer Àn spotpriset. I november 395 kr mer. Vi försöket avsluta avtalet med det var omöjligt. KundtjÀnsten Àr verkligen otrevliga och vill inte hjÀlpa till. Vi rÀknar nu med att detta avtal kommer att kosta oss omkring 6000 kr extra för ett år!

Undvik detta bolag! Det finns andra bolag som Àr Àrliga, billigare och hjÀlpsamma.

2023幎1月4日

Saknar ord

BÀttre priser Àn spotpriset nÀdu, inte en chans. I okt Àr de mer Àn 100%! över spotpriset. I omrÃ¥de 3 var spotpriset 80,6 öre per kWh. Jag blir dÃ¥ debiterad 171,21 öre. Hutlöst och helt oförsvarbart. Är sÃ¥ glad att jag sagt upp avtalet. AvrÃ¥der alla frÃ¥n detta elbolag.

2022幎11月8日
5぀星のうち5の評䟡

BÀsta elbolaget jag haft!

Supernöjd! Super trevlig personal och får alltid bra bemötande! Fick en vÀlkomst rabatt nÀr jag provade dem. Ett år senare ska man flytta och fick 3 månaders vÀlkomst rabatt igen :) Något som Àr vÀldigt uppskattad med tanke på inflationen och i samband med de redan lagda flyttkostnaderna.
Rekommenderar! <3

2022幎9月30日

Ett riktigt elbolag!

Helt fantastiskt! Kollar man deras historiska priser Àr majoriteten under sjÀlva spotpris. Nu i extrema tider ligger vi ca 1,5 kr ink, moms under spotpriset! Vi sparar ca 350kr på en månad i en lite 2:a. Det sÀger en hel det!

KundtjÀnsten har nu lÀngre vÀntetider vilket Àr förståeligt. NÀr du vÀl kommer fram blir du bemött med förståelse och ödmjukhet.

Detta Àr ett stort stabilt företag som anvÀnder sig av industriella metoder för att vi kunder ska kunna få billigare el. Detta innebÀr Àven att de kan vara generösa och ge bra erbjudande(utöver låga priser)

Är erfaren inom branschen och rekommenderar JÀmtkraft till alla i Sverige. (Aldrig jobbar för jÀmtkraft bara mindre bolag)

Gör såhÀr!

Ring in till dem!

Fråga alla frågor du kan tÀnkas. - De svarar på allt!

Prova i 3 månader och kolla spotpriset på konsumenternas energimarknadsbyrå. (Spotpris Àr UTAN moms, påslag samt statliga tillÀgg) jÀmför med ditt pris som Àr INK moms och med alla avgifter så får du se hur mycket du sparar.

Moms = 25%
Exempel:
Spotpris 264 = 2,64kr Ex moms ( SE3)
JÀmtpriset 154 = 1,54kr Ink moms (SE3)

Ex 240 kWh (LÀgenheten 2-3:a)
240 x 1,54 = 396.6 kr ( Ink moms )
240 x 2,64 = 633,6 kr ( Ex moms )
240 x 3,3 = 792 kr ( ink moms )

You do the math

Detta Àr ex för lÀgenheten och under dessa extrema tider. Hus ligger oftast mellan 500 - 2000 kWh i augusti/september.

RÀknar vi på 500 kWh blir det en besparing på 880kr.

Du kan spara tusenlappar på elen! Det Àr ingen lögn, ingen dröm! RÀkna och kolla faktan!

2022幎9月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ