レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
企業が回答しました
Omdat de verkoop van ons huis zo belangrijk voor ons was , hebben wij liefst 6 immo's over de vloer gehad. Geen twijfel van keuze mogelijk. Immo Janssen en Janssen, Kantoor Tremelo, stak e... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Sinds jaar en dag is Janssen en Janssen Immobiliën een vaste waarde in de vastgoedsector. Het gedreven én professioneel team staat permanent klaar om u te begeleiden. Als erkend BIV vastgoedkantoor met heel wat ervaring in binnen- en buitenland bieden wij u een professionele kwaliteitsservice bij al uw vastgoedtransacties en administratie daar rond. Wij begeleiden u letterlijk van A tot Z, door heen het hele verkoopsproces van uw woning, tot bij de notaris en zelfs daarna. Janssen en Janssen is actief gans Vlaanderen.
連絡先
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Un grand MERCI. Pro et compétitif
Un grand MERCI à Patrick et son staff. Soyez rassuré il gère tout de, avec rigueur et sérieux il l'a accompagné tout au long de ce projet d'achat. Cela a été très rassurant de l'avoir, il est réactif et disponible. Il m'a vraiment soulagé de tout cet administratif, je le recommande vivement. De plus il m'a proposé les meilleurs tarifs. Allez y en toute confiance. Amicalement Jean Philippe .
AFRADERRRRR PRUTSERSSSS
AFRADERRRRR PRUTSERSSSS
Wat een k-t Advocaten kantoor.. komen 10 jaar nadat je bij hun een zaak hebt gehad voor 70€ met een deurwaarder op de proppen .... terwijl ze ZOOOOOO SLECHT ZIJN MET SCHEIDING ZAKEN .... WAT EEN PRUTSERS ....

Janssen en Janssen からの回答
We zijn kei goe geholpen bij de aankoop…
We zijn kei goe geholpen bij de aankoop van nieuwe woning danku nicki faes

Beter dan verwacht
De verkoop van ons huis is zeer vlot verlopen. De inlichtingen en tips die Cisse en Serena ons gaven waren duidelijk, geen verkooppraatjes. Beide zijn zeer gedreven, de communicatie is duidelijk; er wordt kort op de bal gespeeld. Die twee, echt een aanrader.

Janssen en Janssen からの回答
een zeer goede keuze gemaakt
vanaf de eerste seconde aan de telefoon had ik een zeer goed gevoel bij J&J. Onze contactpersoon was Johan Warmenbol, die heeft ons bij de verkoop van het huis van mijn moeder perfect begeleid van A tot Z. Johan is supervriendelijk, luistert naar u wensen, en transperant naar de klanten toe. De stagaire die erbij was, was in zeer goede handen om haar studie's mooi af te ronden. op 2 maanden tijd was alles netjes afgerond. als ik nog eens een makelaar zoek ga ik zeker terug J&J

Zeer aangename samenwerking
Heel goede begeleiding doorheen heel het verkoopproces, goede en duidelijke communicatie en een positieve uitstraling. Op Nicki kan je rekenen. Ze doet al wat ze kan om je bij te staan en de verkoop vlot te laten verlopen. Zeker een aanrader als je geen zorgen wil bij de verkoop van je pand.

Geweldige ervaring
Tijdens mijn eerste gesprek met Cisse had ik meteen een goed gevoel om voor Janssen en Janssen te kiezen voor de verkoop van mijn huis. Niet veel later leerde ik zijn dochter Serena kennen die zeer professioneel foto's kwam maken van mijn woning.
Zij vertelden hoe zij een bezoekmoment in plannen en op een goeie week tijd was mijn huis verkocht.
Dank je wel Cisse en Serena van het Janssen en Janssen kantoor in Wechelderzande.

Janssen en Janssen からの回答
Wij zijn meer dan tevreden
Wij zijn meer dan tevreden, Jolien heeft de verkoop van ons huis heeeel goed gedaan . En ook heeft ze de aankoop van ons appartement gedaan , ze is gewoon top en ze straalt zoveel rust uit en houd je op de hoogte ook in het weekend.
Dank u Jolien🥰

Janssen en Janssen からの回答
Zeer goed geholpen bij de verkoop van…
Zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn appartement door Nicki Faes.
Zij is altijd bereikbaar en heeft een heel goede begeleiding gegeven en alles zeer goed opgevolgd.

Verkoop huis Nieuwrode
Geen twijfel van keuze mogelijk.
Immo Janssen en Janssen,
Kantoor Tremelo, stak er met kop en schouders boven uit!
De correcte waardeschatting en
verkoopprijs die dhr. Johan Jacobs maakte, zorgde ervoor dat de verkoop zeer snel en zonder enig probleem verliep.
Wij werden zeer goed begeleid door Johan Jacobs.
Niets was hem teveel, een echte aanrader, vlot en eerlijk, een fantastische mens die zijn werk ter harte neemt.
Behulpzaam en professioneel!
Presentatie van het huis voorzien van mooie foto's en beschrijving ervan gaven een realistisch beeld van het huis.
Gevolg : open , duidelijke communicatie met Johan.
Nogmaals dank Johan voor Uw vlotte samenwerking.
Verkoop huis
Bij de verkoop van ons huis kozen we voor Janssen&Janssen.We werden begeleid door de makelaar Johan Jacobs.Johan heeft zich enorm ingezet,altijd vriendelijk en heel behulpzaam.
Johan hield ons altijd op de hoogte na elk bezoek,zelfs in de weekends en s'avonds.
We kregen altijd een heel goede uitleg.
Binnen de 2 weken was het huis verkocht.
Ik ben Johan zeer dankbaar voor de fijne samenwerking.
Gr Ingrid.
Bedankt Nicki
Nicki heeft ons geweldig ondersteund bij de verkoop van onze woning en ons verbaasd met de vlotte communicatie!
Altijd bereikbaar en steeds correct, absolute aanrader om met samen te werken.

Janssen en Janssen からの回答
Betrouwbaar, gedreven en altijd bereikbaar
Nicki Faes heeft ons fantastisch geholpen bij de verkoop van een moeilijk pand. Ze heeft zich enorm ingezet, gaf na elk bezoek duidelijke feedback en hield ons zelfs ’s avonds en in het weekend op de hoogte. Zeer professioneel en aangenaam om mee samen te werken!

Verkoop huis en appartement
De samenwerking met Serena en Cisse Severeyns van het kantoor kantoor Wechelderzande liep zeer vlot en gemoedelijk.

Cisse en Serena van kantoor Wechelderzande
Cisse en Serena hebben ons zéér goed begeleid met de verkoop van onze woning! Dank zij hen hebben we ook een hogere prijs voor de woning gekregen! Professionals in hun vak!

Janssen en Janssen からの回答
Bij de verkoop van uw woning is een goed makelaar belangrijk
Bij de verkoop van mijn woning werd ik goed gebriefd en geholpen door Serena en Cisse Severeyns van Janssen & Janssen uit Wechel . Met een juist resultaat ook.
Elke vraag werd steeds direct besproken !
De keuze die ik deed, was een juiste en geruststellend, omdat zij er voor gaan met volle inzet .
Een goede ervaring !

Janssen en Janssen からの回答
Ik ben erg tevreden over de service en aanpak van Cisse en Serena.
Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met Cisse en Serena, kantoor Wechelderzande over de verkoop van mijn appartement.
Vanaf het eerste contactmoment voelde alles professioneel, transparant en vertrouwd aan. De communicatie verliep vlot en duidelijk, en ik werd steeds goed op de hoogte gehouden van elke stap in het proces.
Wat ik vooral waardeerde, was de persoonlijke aanpak en het engagement. Serena nam echt de tijd om mijn wensen te begrijpen en gaf eerlijk en deskundig advies. Dankzij de doordachte strategie en sterke presentatie van mijn appartement werd mijn appartement snel én aan een mooie prijs verkocht.

Janssen en Janssen からの回答
Onze makelaar Johan Warmenbol heeft ons…
Onze makelaar Johan Warmenbol heeft ons zeer goed geholpen met verkoop van onze woning. Hij was zeer professioneel en altijd bereikbaar indien er iets was.

Janssen en Janssen からの回答
Aangename en zeer bekwame makelaars
Goed geholpen door Cisse en Serena van het kantoor in Wechelderzande. Zeer aangename mensen met kennis van zaken. Steeds duidelijke en transparante communicatie. Ze zorgden voor een goede begeleiding en hebben uiteindelijk de juiste koper gevonden voor het huis.

Janssen en Janssen からの回答
17 jaar ervaring met Cisse en Serena Cevereyns -Janssen & Janssen Wechelderzande
Wij hebben ondertussen 17 jaar ervaring met immo Janssen en Janssen, met name Cisse en Serena Severeyns. Ze hebben reeds 5 maal een verkoop/aankoop geregeld voor ons en steeds hadden wij een tevreden gevoel! Cisse en Serena Cevereyns met hun kantoor in Wechelderzande zijn een echte tandem in hun aanpak! Ze komen luisteren wat precies de bedoeling is en vervolgens storten ze zich in de overeenkomst. Vanaf het begin tot en met het verlijden van de akte begeleiden ze je en zijn ten allen tijde aanspreekbaar voor de vragen die je hierbij hebt! Wij kennen nog wel wat andere makelaars maar wat ons betreft zullen wij altijd Cisse en Serena aanspreken mochten wij in de toekomst nog aanspraak moeten maken inzake onroerend goed! Keep up te good work! 👍

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。