Japebo.dk レビュヌ

2,803
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Der er ingen slinger i valsen, de bestilte vare kommer frem nÊsten inden de er bestilt, det er sÃ¥ herligt at vide at man bliver hurtigt betjent, hvis man har vÊret pÃ¥ kanten af at gÃ¥ tÞr for det ene e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Japebo fik afsendt varen hurtigt. Der var problemer med dem, der skulle sende dem videre, men det lykkedes.

䌁業が回答したした

Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med Japebo. Kommunikation og service har vÊret i top hele vejen igennem, og de er bÃ¥de professionelle, hurtige til at svare og nemme at arbejde sammen med. Vi e... もっず芋る

䌁業情報

5. 補聎噚修理業

Japebo.dk に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Japebo logo

Japebo forhandler reservedele, trÃ¥dlÞst tilbehÞr og plejeprodukter til hÞreapparater fra alle fÞrende mÊrker. Vi tilbyder originale dele fra blandt andet Oticon, Widex, Phonak, Signia og ReSound – sÃ¥ du nemt kan finde alt til dit hÞreapparat ét samlet sted.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at dit hÞreapparat fungerer optimalt i hverdagen. Derfor har vi sammensat et bredt og specialiseret sortiment, der gÞr det nemt at vedligeholde og pleje dit udstyr – sÃ¥ du fÃ¥r den bedst mulige lydoplevelse og stabil funktion over tid. 🔊

🛒 Brugervenlig webshop
Vores hjemmeside er bygget med fokus på overskuelighed og enkel navigation. Produkterne er tydeligt opdelt efter mÊrke og type, og med sÞgefunktion, klare produktbilleder og detaljerede beskrivelser hjÊlper vi dig med at finde prÊcis de reservedele og det tilbehÞr, der passer til dit hÞreapparat.

BesÞg vores webshop

🚚 Hurtig levering og pålidelig forsendelse
Bestiller du fÞr kl. 15, sender vi samme dag – 5 dage om ugen. De fleste pakker leveres allerede nÊste hverdag, og du modtager altid et trackinglink, sÃ¥ du kan fÞlge din forsendelse hele vejen.

💬 Kundeservice med produktkendskab
Har du spÞrgsmål? Vores kundeservice står klar på mail og hjÊlper gerne med at finde de rigtige produkter til netop dit hÞreapparat. Vi kender vores sortiment indgående og vejleder både fÞr og efter dit kÞb.

🔒 Tryg og sikker handel
Japebo er en e-mÊrket webshop, hvilket sikrer en tryg kÞbsoplevelse med 30 dages returret. Vi kombinerer bredt udvalg, brugervenlighed og faglig ekspertise i én samlet lÞsning.

⭐ Vi vÊrdsÊtter al feedback og bruger anmeldelserne her på Trustpilot aktivt til lÞbende at forbedre vores service og kundernes oplevelse.

Vores lÞfte til dig

圓該䌁業による蚘述

Nemt at finde det rigtige – hurtigt leveret
Hos Japebo finder du originale reservedele, trÃ¥dlÞst tilbehÞr og plejeprodukter til hÞreapparater fra alle fÞrende mÊrker. Bestil fÞr kl. 15, sÃ¥ sender vi samme dag – alle hverdage – med tracking, sÃ¥ du kan fÞlge din pakke hele vejen.
Kundeservice med produktkendskab
Er du i tvivl om kompatibilitet eller valg af produkt, hjÊlper vi gerne. Du kan altid skrive til os pÃ¥ mail og fÃ¥ vejledning, sÃ¥ du finder den rigtige lÞsning til netop dit hÞreapparat – ogsÃ¥ fÞr du kÞber.
Tryg handel
Japebo er en e-mÊrket webshop med 30 dages returret. Vi lÊser alle anmeldelser og bruger feedback aktivt til lÞbende at forbedre vores service og kundeoplevelse.

Alt til dit hÞreapparat ét sted

Hurtig levering og originale dele fra kendte mÊrker.

優良

すべおのレビュヌ

(2,803)

過去12か月のレビュヌ数: 273ä»¶

レビュヌを曞く

Har kun handlet med jer en gang

Har kun handlet med jer en gang, men hurtig behandling, ok

2026幎3月8日

Japebo.dk からの回答

Hej Jan, tak for din anmeldelse!

Det glÊder os at hÞre, at du havde en god oplevelse med hurtig behandling.

Mads – Japebo

der gik under et dÞgn fÞr jeg fik varen

der gik under et dÞgn fÞr jeg fik varen Super

2026幎3月11日

Hej Bent,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er meget glade for at hÞre, at du modtog din ordre pÃ¥ under et dÞgn – det er lige prÊcis den oplevelse, vi strÊber efter.
Vi sÊtter stor pris på din opbakning og håber at se dig igen snart.

Micas – Japebo

UdfÞrlig orientering om forlÞbet og

UdfÞrlig orientering om forlÞbet og meget hurtig levering.

2026幎3月4日

Tak for din anmeldelse 😊

Det glÊder os meget at hÞre, at du var tilfreds med både informationen undervejs og den hurtige levering.

Nemt,godt og hurtigt

Nemt,godt og hurtigt

2026幎2月23日

Bente,
Tak for din gode feedback! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med både leveringen og hastigheden. Vi bestrÊber os altid på at give vores kunder den bedste service. Hvis du har spÞrgsmål eller brug for yderligere hjÊlp, så tÞv ikke med at kontakte os. Hav en god dag!

Nemt og hurtigt levering

2026幎3月2日

Ns,

fint produkt

fint produkt, som jeg kendte i forvejen

2026幎2月22日

Japebo.dk からの回答

Hej Ove, tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med produktet - isÊr nÃ¥r det allerede var et produkt, du kendte og havde gode erfaringer med. 😊

Levering som bestilt

Levering som bestilt, ok

2026幎2月27日

Jens,

God betjening og hurtig levering

God betjening og hurtig levering

2026幎2月27日

Hej Dhjon, tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med både betjeningen og den hurtige levering.

Du er altid meget velkommen tilbage hos os.

Alt var perfekt.

2026幎2月20日

Hej Tommy, tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glÊder os virkelig at hÞre, at alt var perfekt.

Du er altid meget velkommen tilbage, hvis du får brug for mere tilbehÞr til dine hÞreapparater.

Mads – Japebo

Der var ingen valentinsdag rabat som

Der var ingen valentinsdag rabat som lovet, har skrevet til japebo men intet svar

2026幎2月15日

Japebo.dk からの回答

Hej Henrik, vi har netop sendt dig en mail, så vi hurtigt kan få lÞst sagen og sÞrge for, at du naturligvis får den lovede valentinsrabat.

Vi ser frem til at få det afklaret med dig hurtigst muligt.

Lidt lang leveringstid 😒

2026幎2月20日

Benny,
Japebo Support

Hvis man alene fokuserer på jeres

Hvis man alene fokuserer på jeres telefontid så skal I kun have to stjerner, men fordi det er nemt og hurtigt at bestille via nettet, så får I fem

2026幎2月16日

Japebo.dk からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner og din Êrlige feedback!

Vi er meget glade for, at du oplever det som nemt og hurtigt at bestille via vores hjemmeside. Det betyder meget for os. Samtidig tager vi naturligvis din kommentar om telefontiden med os.

Tak fordi du valgte os – vi hÃ¥ber at kunne hjÊlpe dig igen snart!
- Japebo

nem hjemmeside at finde ud af

2026幎2月8日

KÊre Annette,

Mange tak for din fine anmeldelse.
Det glÊder os at hÞre, at du synes, vores hjemmeside er nem at finde rundt på. Vi arbejder lÞbende på at gÞre det enkelt og overskueligt at finde de rette produkter.
Tak fordi du handlede hos Japebo. Vi håber at byde dig velkommen igen.

Micas – Japebo