Japebo.se レビュヌ 7,568

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bra service, proffsig bemötande. LeveranssÀkerheten kunde dock vara bÀttre, 1 till 2 dagars leveranstid stÀmmer inte, 1 till två veckor stÀmmer bÀttre. F ö mycket nöjd mrd produkterna.

5぀星のうち4の評䟡

1.Bra utbud och jag hittade det som passar mina hörapparater. Fick dock vÀnta lite över en vecka på produkten. 2. Det finns mycket att vÀlja på men hittade till slut MiniFit 6mm som passade perfekt.

5぀星のうち5の評䟡

Blev en konstig leverans som tog tid. Fick uppgift att hÀmta paketet i en box utanför COOP. Gick ej. Kom sedan i ett tillknycklat kuvert i min brevlåda. Sakerna hela och det jag bestÀllt. .?.??

5぀星のうち4の評䟡

Leveransen var sÃ¥ otrolig seg att vi hann Ã¥ka utomlands innan den kom. Men den kom fram till slut (en rAnne kollade brevlÃ¥dan). Dock har jag inte hunnit testa men jag vet att Phonaks rengöringsspray... もっず芋る

䌁業情報

1. 補聎噚専門店

Japebo.se に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Japebo logotyp

Japebo erbjuder originalreservdelar, trådlösa tillbehör och skötselprodukter för hörapparater från alla ledande varumÀrken, inklusive Oticon, Widex, Phonak, Signia och ReSound.

Vi vet hur viktigt det Àr att din hörapparat fungerar pÃ¥litligt i vardagen. DÀrför har vi ett noggrant utvalt sortiment som gör det enkelt att underhÃ¥lla och ta hand om din utrustning – för bÀsta möjliga ljudupplevelse och lÃ¥ngvarig funktion. 🔊

🛒 Enkel och tydlig webbshop
Vår webbplats Àr utformad för att göra det enkelt att hitta rÀtt produkter. Med tydliga kategorier, sökfunktion och detaljerade beskrivningar kan du snabbt hitta delar och tillbehör som passar din hörapparat.

Besök webbshoppen

🚚 Snabb leverans och spårning
Vi skickar bestÀllningar snabbt och erbjuder spårning på alla leveranser, så att du kan följa din bestÀllning hela vÀgen.

💬 Kundservice med produktkunskap
Behöver du hjÀlp att vÀlja rÀtt produkt? Vår kundservice hjÀlper dig gÀrna via e-post, både före och efter ditt köp.

🔒 Trygg och flexibel handel
Vi erbjuder 90 dagars returrÀtt, så att du kan handla tryggt.

⭐ Vi uppskattar alla omdömen och anvÀnder feedback för att kontinuerligt förbÀttra vår service och kundupplevelse.

Varför vÀlja Japebo?

圓該䌁業による蚘述

Allt på ett stÀlle
Hos Japebo hittar du originalreservdelar, tillbehör och skötselprodukter för hörapparater från ledande varumÀrken. Vi gör det enkelt att hitta det du behöver.
HjÀlp nÀr du behöver det
Är du osÀker pÃ¥ vilken produkt som passar? Vi hjÀlper dig gÀrna. VÃ¥r kundservice finns tillgÀnglig före och efter ditt köp.
Snabb leverans och spårning
Vi skickar bestÀllningar snabbt och erbjuder spårning, så att du kan följa din leverans.
Trygg handel
Vi erbjuder 90 dagars returrÀtt, så att du kan handla med trygghet. Vi anvÀnder kundfeedback för att kontinuerligt förbÀttra vår service.

Allt du behöver till din hörapparat

Originaldelar, snabb leverans och pålitlig service

4.5

5぀星のうち1の評䟡

Leverans har inte kommit Ànnu efter 12 dagar 15/5

Katastrof 🙏

Japebo.se からの回答

Hej Gert, enligt spårningen blev din order levererad i din brevlåda fredag eftermiddag.

Vi har kontaktat dig för att få bekrÀftat om du har mottagit ordern, så att vi kan hjÀlpa dig vidare och lösa detta.

Med vÀnlig hÀlsning

5぀星のうち5の評䟡

Smidig bestÀllning och mycket snabb

Smidig bestÀllning och mycket snabb leverans.

Enesa,
Tack för din fina feedback!
Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med både leveransen och leveranstiden. Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder bÀsta möjliga service.
Om du har några frågor eller behöver vidare hjÀlp, Àr du varmt vÀlkommen att kontakta oss.
Ha en riktigt bra dag!
Japebo Support

Kommer snabbt

Kommer snabbt, och lÀtt att hitta det ma ska ha

2026幎4月30日

Hej Jeanette, tusen tack för din fina recension! 😊

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att det var enkelt att hitta det du behövde.

5぀星のうち3の評䟡

Inte utlovad leveranstid

2026幎5月12日

Hej Chatarina,

Tack för din recension.

Vi håller helt med om att detta paket tog lÀngre tid Àn både förvÀntat och vad vi normalt Àr vana vid. Vi beklagar verkligen detta och förstår att det Àr frustrerande nÀr leveransen drar ut på tiden.

Vi hoppas Àndå att du Àr nöjd med produkten, och du Àr alltid vÀlkommen att kontakta oss om vi kan hjÀlpa dig med något.

Helt ok snabb leverans

Helt ok snabb leverans

2026幎4月29日

Hej Ann-Marie,

Tack för din recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! 😊
Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och smidigt.

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt köp, och du Àr alltid vÀlkommen att höra av dig om vi kan hjÀlpa dig med något framöver.

bra service

2026幎5月5日

Hej Carl-Axel,

Tack för din fina recension! 😊
Vad roligt att höra att du Àr nöjd med vår service.

Tryggt flow

Allt - från bestÀllning till leverans -
visade sig fungera med ett tryggt flow!

2026幎4月28日

Hej Bo,

Tusen tack för din fina recension! 😊
Vad roligt att höra att allt fungerade tryggt och smidigt – frÃ¥n bestÀllning till leverans.

Tipp topp tipp topp

Tusen tack för din fina recension.

Det glÀder oss att höra att allt var tipp topp. Vi uppskattar verkligen din feedback.
Tack för att du handlade hos Japebo. Vi hoppas att få vÀlkomna dig tillbaka snart igen.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och smidig leverans.

Snabb och smidig leverans.

2025幎12月1日

Tusen tack för din fina recension.

Det glÀder oss att höra att du upplevde en snabb och smidig leverans. Vi uppskattar verkligen din feedback.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans utan några problem.

Snabb leverans utan några problem.

Tusen tack för din fina recension.

Det glÀder oss att höra att din leverans var snabb och utan några problem. Vi uppskattar verkligen din feedback.

5぀星のうち5の評䟡

Tacksam att ni hörde av er med

Tacksam att ni hörde av er med anledning av den produkten som ska utgå. Har ni nu ett gÀng så man klarar sig ett tag.
Mvh Maud

Tusen tack för din fina recension.

Det glÀder oss att höra att du uppskattade att vi hörde av oss angående produkten som ska utgå. Det Àr bra att veta att du nu har så att du klarar dig ett tag.
Tack för att du handlade hos Japebo. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att få vÀlkomna dig tillbaka snart igen.

Snabb leverans!👍

2026幎4月28日

Tusen tack för din fina recension.

Det glÀder oss att höra att du upplevde snabb leverans. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Kom hem postad.

2026幎5月4日

Japebo.se からの回答

Tack så mycket för din recension.

Det glÀder oss att höra att din bestÀllning kom fram med posten som den skulle. Vi uppskattar verkligen din feedback.

5぀星のうち4の評䟡

UppmÀrksammade och rÀttade till ett

UppmÀrksammade och rÀttade till ett misstag.

Tusen tack för din fina recension.

Det glÀder oss att höra att vi uppmÀrksammade och kunde rÀtta till misstaget. Vi uppskattar verkligen din feedback.

5぀星のうち5の評䟡

Passade perfekt till mina hörapparater

Passade perfekt till mina hörapparater. Snabb leverans

2026幎5月4日

Tusen tack för din fina recension.

Det glÀder oss att höra att produkten passade perfekt till dina hörapparater och att du upplevde snabb leverans. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Snabbt och felfritt

Snabbt och felfritt

Tusen tack för din fina recension.

Det glÀder oss att höra att allt gick snabbt och felfritt. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。