SCAM. Send wrong part, never replied.
They had listed the part incorrectly; it was for a different engine. But the worst part is that they sent me a part from a different brand. They donât reply to emails. This company is a scam. Stay well away!
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
1 ster is teveel voor dit bedrijf. Kijkt u aub verder! Veel te duur! Vermijd dit bedrijf, koud over de telefoon. Verschrikkelijke service en totaal gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel. Vraagt belachelijk hoge prijzen voor beschadigde onderdelen. Wanneer je vraagt of er onderhandelingsruimte is krijg je gewoon geen antwoord meer.
TrÚs agréablement surpris de trouver les piÚces recherchées sur ce site.
Super bien emballées et comme neuves pour moitié prix par rapport a du neuf. vraiment pas déçu, trÚs sérieux
Parfait!
J'ai bien reçu ma piÚce de la commande : 251196226 dans ma boite au lettre en France.
Commandé le dimanche 2 novembre reçu le 5 novembre.
TrÚs rapide et trÚs bien emballé.
Je recommande cette entreprise sans hésiter.
Zelden zo'n goede service meegemaakt.
Airco slang besteld en deze bleek bij levering beschadigd. Melding gemaakt en direct het geld terug ontvangen omdat ze geen vervangende hadden.
Nu bleek echter door wat google werk dat een slang van een Hyundai exact gelijk is aan een Kia en deze was toevallig op voorraad. Dat deze gelijk is, is door Japoto ook nog eens dubbel gecheckt.
Daarnaast heeft de helpdesk ook nog een keer persoonlijk gekeken of de Hyundai slang echt in 100% top conditie was en heeft deze zelf ingepakt voor transport.
Dag erna was de vervangende slang al binnen en de dag daarna werd er ook nog een keer vanuit Japoto een berichtje gestuurd met de vraag of alles goed was aangekomen.
De slang is inderdaad in top conditie en druk test was dan ook geen enkel probleem.
Dikke pluim en nogmaals dank!
Goed geholpen met mijn vragen, snel en vriendelijk contact. Het artikel werd vlot geleverd en was perfect in orde!
Waardeloze zaak.....
een remklauw gekocht voor een Suzuki Vitara gekocht bij hun. Eerst gebeld, ja die hadden ze wel.. 40 Km in de auto heen en 40Km in de auto terug, bleek het een verkeerde remklauw te zijn. Weer 40 Km heen om de juiste te halen, maar nee meneer die hebben we niet, ook geen geld terug want je kon een tegoed bon krijgen voor een latere aankoop.. Die tegoedbon konden ze wel ergens op een donkere plek steken bij hun zelf.. Al met al 160 Km gereden voor geen juiste remklauw, ik koop er zeker niks weer
Ik heb recent een zij spatbord besteld bij Japoto. Alles is goed terug te vinden op de website. Had ze al eens via de chat benadert en kreeg snel reactie. Onderdeel moest ik helaas terug sturen en heb dus herroeping aangevraagd via formulier. Kreeg binnen paar dagen antwoord en na terugsturen onderdeel had ik binnen 2 dagen al bevestiging dat de retour verder zou worden afgewikkeld met een credit nota erbij.
Ik moet je zeggen dat ik nooit eerder zo'n een strakke en nette afhandeling heb gehad van een retour (ging om paar honderd euro). De retour kosten zijn voor eigenrekening maar die vielen mee voor mij. Ik had mijn geld binnen 4 werkdagen terug ( had de herroeping om een zaterdag verstuurd). Al met al een uitstekende ervaring met dit bedrijf. Jammer dat ze zo ver weg zitten.
Retour is op eigen kosten terwijl product fout word gestuurd..
Het scherm van navigatie/mediaspeler van onze hyundai was kapot. We hebben een nieuwe (tweedehands) besteld bij Japoto. Kregen zelfs tips hoe te installeren en het was snel binnen. Super natuurlijk! Het was wel super jammer dat er een hoekje afgebroken was. We hebben het kunnen lijmen, maar het verdient niet helemaal de schoonheidsprijs. Omdat we er toch wel echt van baalden heeft mijn vriend een mail gestuurd, maar daar hebben we nooit reactie op gehad :(.
Handschuhfach bei JAPOTO bestellt, Lieferung von JAPOTO war falsch, 2x JAPOTO angeschrieben, keine Antwort! Teil an JAPOTO zurÃŒckgeschickt. Was macht JAPOTO? Schickt das Teil zurÃŒck. Das ist Service von JAPOTO! GELD WEG!
Wat een fantastische service en super snelle en goed verzorgde levering!!
Fam.Leonora
Unkompliziert, freundlich und schnelle Lieferung
Ik heb een velg besteld en afgeleverd gekregen.
Super snelle levering.
Super goed verpakt inclusief "voorzichtig breekbaar ! "
Dus nogmaals dankbaar !
Was op zoek naar afgedankte autogordels om jonge aanplant binnen in tuin mee vast te zetten. Berichtje via Whatsapp link op de site gestuurd waarop snel werd gereageerd en gratis geleverd (in ruil voor deze review). Ik zeg: helemaal top! Hartelijk dank
Goede website gespecialiseerd in gebruikte Japanse (en Koreaanse) auto-onderdelen, goed doorzoekbaar en niet duur. Voor 15:00 besteld en de volgende dag al binnen, gooed verpakt in stevige doos.
Erg blij met mijn vervangende speaker, zodat ik op vakantie weer fijn naar muziek kan luisteren. Hier ga ik zeker vaker gebruikte onderdelen halen voor mijn Toyota
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã