䌁業情報

1. ブラむダル ショップ
  2. ドレス ショップ
  3. りェディング専門店

圓該䌁業による蚘述

Brudekjoler, festkjoler og tilbehÞr i hjertet af Esbjerg. Butikken er super hyggelig og danner rammerne om personlige og uforglemmelige oplevelser for kommende brude og deres gÊster.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

4件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Brudekjole

Det var en fantastisk oplevelse at prÞve de flotte brudekjoler 🥰 Og jeg fandt den flotteste, hvis jeg selv skal sige det 🥰❀
Stor ros til Heidi som havde tid og tålmodighed til mig 😊
Nu kan jeg glÊde mig til brylluppet til sommer ☀☀☀

2026幎4月16日

KÊre Jette
Mange tak for de sÞde ord - og ikke mindst fordi du valgte at prÞve kjoler, så du kunne finde DIN kjole her hos mig.
Du kommer til at se fantastisk ud !

Super god oplevelse

Havde en super god oplevelse! Meget professionel rådgivning og plads til alle typer. Jeg var i tvivl om en klassisk brudekjole var noget for mig, men jeg fandt den rigtige til min smag. Heidi er sÞd, forstående og meget hjÊlpsom!

2026幎4月22日

KÊre Frederikke
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive her - det vÊrdsÊtter jeg virkelig.
Det er jo dejligt hver gang en brud finder den helt rigtige kjole hos mig - og det gjorde du, ingen tvivl om det!
Tak igen for tilliden, og fordi du og dine gÊster var så sÞde til at give udtryk for jeres vÊrdsÊttelse og glÊde.

Var inde og prÞve brudekjoler

Var inde og prÞve brudekjoler, og Heidi var sÃ¥ rolig og afslappende, og virkelig dygtig til at tage en med hele vejen igennem fra start til slut, og hun havde ikke travlt, men tog det i et dejligt tempo. Det var en fantastisk oplevelse, og helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer og kigger pÃ¥ kjoler hos hende (dog ikke brudekjoler😅)

2026幎4月18日

KÊre Charlotte
Tusind tak for din positive feedback - det sÊtter jeg stor pris på.
Og tak fordi I gjorde jeres for, at det blev en hyggelig stund, hvor du kunne prÞve de brudekjoler du gerne ville, og du fandt den perfekte kjole - du bliver sÃ¥ flot pÃ¥ din store dag 🀩

En fantastisk oplevelse som enhver brud fortjener

Jeg var i December 2025 til brudekjoleprÞvning ved Jaqueline, som lige var nyÃ¥bnet. Det var en FANTASTISK oplevelse. Heidi som er ejer butikken, formÃ¥ede at give mig den oplevelse, som alle brude fortjener. Den var naturlig, imÞdekommende og gav mig en fÞlelse af tryghed. Hun lÊste hurtigt hvad jeg havde brug for fra hende, og hvordan hun kunne stÞtte mig bedst i at prÞve kjolerne, til trods for at jeg har en del usikkerheder omkring min krop. Kjolerne er SÅ smukke, og Heidi forsÞger altid med at have forskellige typer, stÞrrelser og trends. Jeg endte med at kÞbe min brudekjole hos hende, men jeg har ogsÃ¥ vÊret med hvor en anden brud sÞgte en brudekjole hos hende, som efterfÞlgende ikke kÞbte kjolen. Stadig er Heidis kommunikation forstÃ¥ende og respektfuld.

Heidi har hele tiden holdt mig opdateret med hvornår kjolen er fÊrdiglavet, levering osv. samt skrÊdderen og den generelle tidsplan. Jeg har i hele processen fÞlt mig involveret og tryg i det hele!

Jeg vil helt klart anbefale at man kontakter Heidi, for at booke en prÞvning.

2025幎12月12日

Tusind tak for anmeldelsen Helene

Det har virkelig vÊret en kÊmpe fornÞjelse at have dig og dine veninder til prÞvning i butikken 💙

Jeg er så glad hver gang en kommende brud fÞler sig tryg og set, så mange tak fordi du har vÊret så god til at fortÊlle mig det.

Du bliver SÅ smuk i DIN kjole - jeg glÊder mig til at se billeder 🀩

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。