Komen met eigen bezorgdienst en zijn zeer duidelijk en vriendelijk met zeer nette prijzen bovendien. Ga hier zeker mijn kattengrit bestellen voortaan, top bedrijf!
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bestelling vandaag geleverd op de afgesproken dag en voor een hele mooie prijs. De bezorger was ongekend vriendelijk en coulant, een zeldzaamheid tegenwoordig. Wanneer je geen haast hebt en een paar... もっと見る
Bestelling geplaatst, geen bericht van transporteur, javame gebeld, antwoord apparaat,werd na uurtje gebeld door aardige man en beloofde dat hij het persoonlijk ging brengen.Wat hij ook gedaan heeft.F... もっと見る
Goede levering. Ik ben er ondertussen aan gewend, maar je moet erop verdacht zijn dat na bestelling de levering meer dan een week kan duren. Kennelijk heeft Javame een vaste dag voor een bepaalde stad... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Javame is een familie-bedrijf, gespecialiseerd in bodembedekkers voor huisdieren zoals kattenbak-vullingen, volierezand, houtvezels, hooi, stro, beukensnippers, strokorrels en houtkorrels. Als groothandel in dierenbenodigdheden hebben we als klanten dierenspeciaalzaken, kattenpensions, catterys, garage’s en grootverbruikers.
連絡先
オランダ
- javame.nl
ネガティブなレビューの 66%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Uitstekend
De spullen kwamen vijf dagen later
De spullen kwamen vijf dagen later, maar ik begreep dat dat overmacht was. Ik werd op de hoogte gehouden en de tweede keer kwamen ze keurig. Dus ik ben tevreden.
Keurige bezorging je kan ervan opaan👍😀
Mooie prijzen
Mooie prijzen, en alles snel thuis geleverd, een prima leverancier voor je kattengrit
Ik bestel al een paar maanden bij…
Ik bestel al een paar maanden bij Javame en ik ben tevreden. Goede prijzen en de levering gaat ook vlot. Ik zou het zeker aanraden.
Fijne hulp bij een problemen.keurig…
Fijne hulp bij een problemen.keurig netjes geholpen
Men dacht echt mee
Top bedrijf en service
Zoals altijd weer netjes bezorgd door de altijd vrolijke en aardige bezorger.
Had duidelijk aangegeven dat ik pas…
Had duidelijk aangegeven dat ik pas vanaf 1430 uur thuis zou zijn. Werd er toch al in de ochtend geleverd.
Niet fijn.
Altijd tevreden
Ik heb al vele bestellingen gedaan en altijd tot grote tevredenheid! Ik vind Javame een prima bedrijf met goede producten en klantvriendelijke medewerkers.
Geweldig
Altijd vriendelijk, behulpzaam en komen op tijd. Smsen zelf dat ze komen omdat mijn bel het niet deed. Geweldig!
Goede prijs voor dit product.
Goede prijs voor dit product.
Alleen de levertijd is wat lang.
Ze helpen om de bestelling zelfs mijn…
Ze helpen om de bestelling zelfs mijn trap op te brengen. In verband met ziekte kan ik de zakken moeilijk de trap op krijgen. Tevens is de prijs zeer goedkoop. Gewoon top service 10 sterren had beter geweest helaas is 5 het maximale aantal sterren wat je mag geven......
Javame houten kattenbakvulling
Alles komt op tijd en z3 zijn heel erg vriendelijk. Alleen jammer dat ze hun prijs vanaf 35 euro nu hebben gedaan. Nu moet ik ergens anders gaan bestellen 🥺
Goede prijs
Goede prijs. Kwaliteit zoals verwacht. Snelle levering. Zullen een volgende keer weer bestellen.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。