Letade efter en Peugeot 5008, 7 sits pÃ¥ ett par stÀllen i Sverige. Men efter att hittat en pÃ¥ J Bil i TÀby sÃ¥ mÀrkte jag att den hÀr sÀljaren var nÃ¥got extra. HjÀlpsam med alla min frÃ¥gor och vÀldig s... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Detta gÀller J-bil i TÀby. Tog ut en felsökningsavgift pÃ¥ 4800:- trots att de sagt att den skulle kosta 2000:-. Dessutom fick vi idag en pÃ¥minnelse om att betala avgiften pÃ¥ 4800:- trots att vi betala... ãã£ãšèŠã
Köpte en Peugeot 2008 mindre begagnad hos JBil i Tagene , som visade sig ha lÀckage pÃ¥ aircon. Kontroll, byte av kondensator, lÃ¥nebil under tiden, allt skedde snabbt utan kostnad för mig. Snyggt jobba... ãã£ãšèŠã
Köpte en bil pÃ¥ J bil SÀtra som krÃ¥nglade frÃ¥n start. De skyller pÃ¥ den verkstad i LuleÃ¥ som akut hjÀlpte oss för att vi skulle kunna genomföra semestern. Nu Àr bilen inne pÃ¥ verkstad för 4:de gÃ¥ngen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
J BIL Àr ett bilföretag som sÀljer och utför service på bilar. Våra nybilsmÀrken Àr Peugeot, Mazda, Mitsubishi och Hyundai. Vi har Àven ett stort utbud av begagnade bilar. J BIL Àr en platt organisation dÀr den som har kunskapen också har beslutsrÀt...
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Gick helt enkelt bara in pÃ¥ J Bil ochâŠ
Gick helt enkelt bara in på J Bil och köpte en bil...igen!
3 år sen sist o vi Àr fortfarande jÀttenöjda!
Er duktiga sÀljare Mikaela gav oss ett mycket trevligt bemötande och en professionell vÀgledning!
Fantastisk upplevelse
Fantastisk upplevelse, kan absolut rekommendera J bil i Tagene.
HÀmtade min nya bil på J Bil Tagene
HÀmtade min nya bil på J Bil Tagene, grymt bra service och allt flöt på bra!
J bil Haninge John
Till en början hade vi inte en så bra upplevelse. NÀr det var svårt att ens komma i kontakt med någon. Och ingen som hade svar på någonting alls och skickades runt hela tiden.
Sen började John jobba hÀr och har varit mottaglig hela tiden, otroligt hjÀlpsam med allt som har att göra med bilen och helt enkelt fantastisk.
Så upplevelsen blev i slutÀndån vÀldigt bra.
Reparationer klarade ej besiktning
Har bara haft dåliga erfarenheter av J Bil. De Àr slarviga med det administrativa och det blir fel i både bokningar och kontaktuppgifter.
De områden på bilen som vi bad de åtgÀrda klarade inte besiktningen. Mycket missnöjd och kommer aldrig övervÀga J Bil igen. Hur de kan klassas som en auktoriserad Opel-verkstad Àr skrattretande.
Försöker ta extra betalt pÃ¥ saker ochâŠ
Försöker ta extra betalt på saker och ting som inte stÀmmer.
Både jag sjÀlv och kunden före mig fick en betalning dÀr summan va 2000kr högre Àn vad som sades från början. Efter mycket om och men lyckades de få fram de papper som sa det pris det skulle vara och det var mycket riktigt 2000kr mindre.
Jag har hört detta från andra personer tidigare också och något dom ofta gör.
Se upp!!
TyvÀrr Àr det alltid fel informationâŠ
TyvÀrr Àr det alltid fel information man får.
Dom lovar saker som dom sedan inte håller. Gett dom flera chanser men nu var det den sista.
Stark avrÃ¥danâŠ
Hade vi kunnat sÀtta lÀgre omdöme hade vi gjort det. LÀmnade in en leasingbil som enligt besiktningen gick igenom flÀckfritt. Vid Ã¥terlÀmning fick vi ta del av flertalet anmÀrkningar som vi dÃ¥ skulle betala för. Inget som framgÃ¥tt vid besiktning. Hade vi vetat det hade vi kunnat Ã¥tgÀrda felen för en mycket billigare peng. IstÀllet undanhÃ¥ller de information för att lÃ¥sa pengar till sig sjÀlva. Sjukt dryg och oprofessionell sÀljare som uppvisar ett âcouldnât care lessâ-attityd. Aldrig mer J bil och definitivt inte den i Haninge!
Klockren affÀr!
Köpte en begagnad bil på JBIL i Tagene. Klockren service rakt igenom. Proffsigt bemötande och smidig affÀr tack vare Lucas på JBIL.
Jag Àr jÀttenöjd med service och attâŠ
Jag Àr jÀttenöjd med service och att försÀljaren ( Filip Petersson ) såg mina behov och gav mig förslag efter det.
Köpte bil av Andreas i VÀllingby
Köpte bil av Andreas i VÀllingby, Smidig hantering och vi Àr nöjda
Vilket svek av J-bil VÀllingby!
Vi hade en tid bokad för service hos J-bil i VÀllingby. På ditvÀgen krockade vi med en Àlg och bilen blev ganska demolerad. Den var Àndå körbar så vi körde dit. De sa inget utan servade den, ringde oss Àven och sa att vi behövde nya bromsskivor à 7 000 kr. Vi var skÀrrade och sa OK till det, tÀnkte inte på att bilen kanske skulle behöva skrotas sedan. Så blev det också och vi hade betalat 14 000 helt i onödan. J-bil borde ha haft bÀttre kundfokus och hjÀlpt oss att bedöma om det var vettigt att lÀgga pengar på bilen. De med sitt kunnande borde ha anat att bilen skulle behöva skrotas. De borde åtminstone ha rått oss att vÀnta. Vi har haft en lång korrespondens men Ànnu har vi inte fått någon kompensation. De sÀger att det Àr svårt nÀr bilen inte lÀngre finns men jag tÀnker: Hur svårt kan det vara?
Trevligt bemötande o bra service!
Köpte min bil på jbil tagen
Köpte min bil av Lucas på jbil tagen. Fick ett vÀnligt och professionellt bemötande. Mycket nöjd med mitt köp.
Fantastisk service på J Bil Tagene
Fantastisk service på J Bil Tagene, rekommenderar!
Kunnig personal
Kunnig personal, bra bemötande grymt bra service.
Arbetskostnaden lÃ¥g inte med i offertenâŠ
Arbetskostnaden lÃ¥g inte med i offerten trotts att den angav totalkostnad för âjobb1â respektive âjobb2â. Slutade pÃ¥ 12 istÀllet för 8000kr!
Dryg försÀljningschef i VÀllingbyâŠ
Dryg försÀljningschef i VÀllingbyâŠ
Jag hade en bra upplevelse med att leasa bilen från Jbil Haninge men sedan nÀr jag skulle kontakta dom för en faktureringsavgift så kom jag i kontakt med en dryg och vÀldigt inkompetent försÀljningschef från VÀllingby. Personen blev upprörd i en mail konversation nÀr jag endast ville reda ut ett missförstånd från deras sida. Jag hade i samma veva bokat en provkörning för att ev. köpa loss bilen men efter kontakten med försÀljningschefen så avbokade jag direkt och kommer aldrig ha nåt mer med Jbil att göra.
Skickade en förfrÃ¥gan,fick som svar enâŠ
Skickade en förfrågan,fick som svar en motfråga, vÀldigt glad av det blev ingenting av nån bil affÀr borde ha kolla omdömen på det hÀr företaget innan.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã