Mijn contactpersoon Mariska, is super behulpzaam en betrokken geweest vanaf het eerste moment. Binnen een maand had ik al een leuke opdracht gevonden en gekregen dankzij haar tips m.b.t. de motivatieb... もっと見る
企業が回答しました
Jellow heeft mij geholpen aan een mooie opdracht. Het contact verliep prettig, snel en professioneel. Ze dachten goed mee, hielden me duidelijk op de hoogte en zorgden voor een soepel proces. Zeker ee... もっと見る
企業が回答しました
Jellow denkt enorm goed mee als het gaat om vinden van nieuwe opdrachten voor mij als freelancer. Hun netwerk van opdrachtgevers is top, platform werkt super en ik word altijd met een glimlach geholpe... もっと見る
企業が回答しました
Onlangs heb ik via Jellow een leuke opdracht gekregen. Het contact met het team verliep prettig en professioneel, en de opdracht bevalt me erg goed. Wat ik fijn vind aan het platform is dat opdra... もっと見る
企業が回答しました
Jellow is het snelstgroeiende freelance self-sourcing platform van Nederland en België, opgebouwd door bedrijven en freelancers. Via Jellow hebben opdrachtgevers en freelancers altijd rechtstreeks contact, zonder tussenkomst van recruiters of intermediairs."
Nieuwe Haven 25, 1411 SG, Naarden, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Heel tevreden! Een zeer gebruiksvriendelijk en goed functionerend platform. Je vindt makkelijk en snel de juiste persoon voor jouw freelance opdracht. Ook een heel tof en aangenaam contact met de beheerders van het platform.

Jellow からの回答
Goede ervaring met Jellow ! Speciale dank aan Daan die mij goed geholpen heeft in de zoektocht en zeer flexibel was om nét dat ietsje meer te geven.
Zoek je een freelancer dan weet je dat je bij Jellow goed zit !

Jellow からの回答
Ik ben erg blij met Jellow en met de wijze waarop ik nieuwe opdrachten ontvang.

Jellow からの回答
Hele goede ervaring met Jellow! Je wordt goed geholpen gedurende het gehele traject. Met meerdere medewerkers contact gehad en ze zijn allemaal even behulpzaam en vriendelijk maar Diane wil ik specifiek nog noemen want zij is een topper !
Ikram

Jellow からの回答
Bij vragen altijd bereikbaar voor het beantwoorden. Extra service wordt verleend.
Denkt met de klant mee.
Vraagt tussentijds stand van zaken tav opdracht.

Jellow からの回答
Mijn ervaring is positief tevens ook flexibel in het starten van de opdracht in relatie tot de werkelijke startdatum uiteraard in afstemming met de opdrachtgever. De contacten verlopen altijd vriendelijk en zijn behulpzaam waar nodig.

Jellow からの回答
Alles tot achter de komma vanuit Yellow vrijwel perfect georganiseerd.

Jellow からの回答
Een gastblog geschreven voor Jellow en dat was erg waardevol! De blog is goed gelezen en ik heb het met veel plezier geschreven. Het contact was super en ik kreeg er een mooie beloning voor.

Jellow からの回答
Voor Jellow heb ik met veel plezier een gastblog mogen schrijven. Heel blij met deze samenwerking!

Jellow からの回答
Jellow is een fijn platform voor freelancers. Gebruiksvriendelijk, bij vragen krijg je snel reactie en ze delen regelmatig tips om jou als freelancer verder te helpen. Leuk!
Het enige wat mij op dit moment zou kunnen helpen is de mogelijkheid om opdrachten zelf in te zien. Nu kun je alleen opdrachten bekijken waarvoor je uitgenodigd wordt, maar zo heb ik geen inzicht in de volledige vraag vanuit opdrachtgevers en weet ik dus niet hoe goed mijn profiel scoort en aansluit bij de behoefte die speelt.

Jellow からの回答
Hele fijne en snelle contacten!
En door jullie voorselectie een goede interimmer gevonden!

Jellow からの回答
Goed platform en vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeker aan te bevelen.

Jellow からの回答
Wat is Jellow een leuke organisatie! Ik ben als freelance Contentstrateeg gevraagd door Jellow om hun contentstrategie te maken en in te richten. Het was erg fijn werken met een bedrijf dat het nut van een goede strategie inziet, echt gelooft in de werking van goede contentmarketing en de dingen vanuit kennis (en niet vanuit onderbuikgevoel) aanvliegt. Jellow kan nu grote stappen maken met hun content en dat alles dankzij hun open instelling en prettige werksfeer.

Jellow からの回答
Leuk om een bijdrage te hebben mogen leveren aan het versterken van het jonge en ambitieuze Jellow team! Erg prettige samenwerking. Korte lijnen en een informele maar professionele communicatie met HR manager Lorena. Keep up the good work!
Krijn, Ivoren Wachters

Jellow からの回答
Nou... die Diana van Jellow! ☀️ En sowieso de hele service van Jellow. Helemaal geweldig! Ik meldde een probleem van het niet goed terug kunnen lezen van tekst op de site van Jellow. Wat evengoed aan mijn computer of mijn gebruik kon liggen. Maar Diana heeft zich er direct op gestort en alles uit de kast gehaald om dit probleem te verhelpen. Ze bleef telkens mailen, ook al had ik me er al een beetje bij neergelegd. Door haar vasthoudendheid en tips is het probleem nu verholpen. Een hele dikke duim omhoog! 👍🏼

Jellow からの回答
Goede service en after sales
De advertentie en het bereiken van de freelancer word door Jellow gedaan, waardoor je zelf alleen de juiste freelancer hoeft uit te zoeken.
Goede begeleiding, goed bereikbaar, reageren snel en veel contactmomenten.

Jellow からの回答
Via Jellow ben ik al meerder keren uitgenodigd voor mooie opdrachten van interessante opdrachtgevers. Ik vind het een prettige manier van werken en ben benieuwd naar en hoop op een toekomstige samenwerking via dit platform

Jellow からの回答
Samen met het Customer Succes Team van Jellow zijn we vanuit excap de uitdaging aangegaan: het verbeteren van de klantbeleving bij Jellow. Zowel vanuit het perspectief van de opdrachtgever als die van de freelancer.
Geen makkelijke klus, want we begrepen al snel dat klantbeleving al hoog in het vaandel staat bij Jellow. De ambitie was dus hoog! We zijn bestaande opdrachtgevers én freelancers gaan interviewen en vanuit de inzichten uit die interviews worden inmiddels de eerste verbeteringen zichtbaar.
Maar los van dit...
Jellow is jong, enthousiast en ambitieus bedrijf. Medewerkers die er gaan werken stromen veelal door vanuit de studie (bijbaan of stage) naar een volwaardige baan. Zij zijn kritisch, zelfbewust en vooral heel leuk om mee te werken.
Go go Jellow!
Michiel (van excap ;-)

Jellow からの回答
Ik ben blij met het resultaat (goede kandidaat), maar vind de samenwerking met jullie eerlijk gezegd best veel gedoe. Veel telefoon, veel gedoe (inclusief de derde reminder van deze review). Ik heb een volle agenda en dit leidt me af. Voegt ook geen waarde toe aan mij als klant. Het komt over alsof jullie zeker willen stellen dat jullie je geld binnen krijgen. Snap ik, maar dit is te hijgerig. En drempel om volgende keer weer met Jellow samen te werken.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。