ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Diana heeft haar best gedaan om onze woning te verkopen. Ten aanzien van omerkingen van ons ten aanzien van foto's werd vrijwel gelijk actie ondernomen. Er was open communicatie. Diana reageerde meest... ãã£ãšèŠã
Iris heeft ons supergoed geholpen tijdens onze 1ste aankoop. Heel veel informatie en altijd duidelijk naar ons toe.Heel behulpzaam en vriendelijk. Altijd bereikbaar en stond altijd klaar voor ons. E... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Al mijn opties voor een hypothecaire lening heeft Pascale bekeken en in duidelijke taal uitgelegd. Ze is enorm betrokken en was zelfs in haar verlof bereikbaar. Ze is de spilfiguur geweest om, na een... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Met een team van meer dan 20 enthousiaste medewerkers bieden wij een compleet dienstenpakket aan. Van immobiliën en verzekeringen tot leningen en juridische ondersteuning. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak en streven naar eerlijk advies en realistische waardebepalingen. Alleen zo kunnen we úw tevredenheid garanderen. Bij ons staat de klant écht centraal!
Wie zijn we
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- Al meer dan 30 jaar bemiddelen wij bij het verkopen en verhuren van vastgoed.
- Met bijna 20 medewerkers en een uitgebreid netwerk van zoekende kopers, zorgen wij voor een vliegende start van jouw verkoop- of verhuurtraject. Maar bij Jemar helpen we je ook met een woonlening. We vergelijken hiervoor meer dan 10 verschillende kredietverleners. Zo vinden we niet alleen de laagste rente, maar ook de meest geschikte voorwaarden voor jouw situatie. Bovendien kan je bij ons ook terecht voor een correcte verzekeringspakket zonder te veel te betalen. Bij Jemar krijg je geen standaardinformatie, maar onafhankelijk advies op maat. Voor particulieren én ondernemers in Limburg.
é£çµ¡å
Joseph Smeetslaan 36, 3630, Maasmechelen, ãã«ã®ãŒ
- 089772320
- info@jemar.be
- jemar.be
Interesse in onze diensten?
Prettige en snelle reacties op vragenâŠ
Prettige en snelle reacties op vragen en vlotte communicatie bij bemiddeling.

Nice experience !
I was lucky to have your staff Iris as my close collaborator. Very supportive and flexible

Jemar.be ããã®åç
Hele fijne en menselijke samenwerking.
Hele fijne en menselijke samenwerking.
Een absolute aanrader voor verkoop maar ook voor verhuur.
Al meerdere keren samen gewerkt metâŠ
Al meerdere keren samen gewerkt met jemar in verband met verhuur en verkoop is altijd goed verlopen en een heel fijne samen werking met Laura. Deze is een top in de verhuur en geen enkele vraag is haar teveel. Tevens ook de dame aan de balie altijd even vriendelijk en behulpzaam
Dadelijk bericht indien er vooruitgangâŠ
Dadelijk bericht indien er vooruitgang was geboekt
Vriendelijke service van Diane
Het huis was snel verkocht en we zijn zeer goed geholpen door Iris Vanhoef, TOP
Het huis was snel verkocht en we zijn super geholpen door Iris.
Het personeel was erg vriendelijk
Het personeel was erg vriendelijk. Ze waren in alle opzichten behulpzaam. Ze namen altijd mijn telefoontjes op. Heel erg bedankt.

Jemar.be ããã®åç
Zeer vlotte en goede samenwerking
Zeer vlotte en goede samenwerking. Afspraken werden allemaal nagekomen

Een dikke pluim
Een dikke pluim voor Iris Vanhoef die ons steeds met raad en daad ter hulp stond. Met deze medewerker heeft Jemar goud in huis.

Jemar.be ããã®åç
Iris heeft ons supergoed geholpenâŠ
Iris heeft ons supergoed geholpen tijdens onze 1ste aankoop.
Altijd bereikbaar en stond altijd klaar voor ons. Een fijne en aangename makelaar die echt met je meedenkt. Aanrader

Toegankelijk, behulpzaam en transparant
Wij hebben een positieve ervaring gehad bij de aankoop van ons vastgoed. Vanaf het eerste contact merkten we meteen hoe toegankelijk en behulpzaam ze waren. We konden met al onze vragen terecht en kregen telkens duidelijke en eerlijke antwoorden.
Ook na de overdracht heeft het kantoor ons begeleid bij de juridische vraagstukken die we hadden.
Kortom, een professionele en betrouwbare makelaar die klantgericht werkt.

Jemar.be ããã®åç
Een zeer gekwalificeerde vastgoedmakelaar!
Diana is zeer professioneel, vriendelijk en zeer behulpzaam.
Ik waardeerde de open, duidelijke communicatie en de persoonlijke aanpak.
Ook de extra mileage die ze deed om alles zo vlot mogelijk te verlopen.

Alles voor mij!!
Alles voor mij!!! En vooral de vriendelijkheid. Maar ik ken er vele al heel lang. Zeker de ouders van Fhilip, hoe alles is begonnen.ððð.

Jemar.be ããã®åç
Het was een helle fijne ervaring om metâŠ
Het was een helle fijne ervaring om met jullie samen te werken
Hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking

De klantvriendelijkheid was top
De klantvriendelijkheid was top! Ze stellen alles in het werk om de verkoop zo vlot mogelijk te laten verlopen. Iris was top!

Jemar.be ããã®åç
Zeer tevreden over de samenwerking metâŠ
Zeer tevreden over de samenwerking met Diana. Professioneel, betrouwbaar en altijd goed bereikbaar. Alles werd duidelijk uitgelegd en perfect opgevolgd. Absoluut aan te raden!

Jemar.be ããã®åç
Super inzet van Robin bij de verkoopâŠ
Super inzet van Robin bij de verkoop van onze woning!
Alles netjes en snel afgehandeld zoals het hoort.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ