TandlÊgerne HundebÞll & Fruelund レビュヌ 17

4.6

䌁業情報

1. 歯科医垫

圓該䌁業による蚘述

Hos TandlÊgerne HundebÞll & Fruelund vil vi gerne skabe en tandlÊgeklinik, hvor vi kan tilbyde den bedste oplevelse for vores patienter. Derudover vil vi gerne skabe en arbejdsplads, hvor os, der trÊder ind ad dÞren hver dag, faktisk glÊder os til at trÊde ind over dÞrtrinet. Vi tror nemlig på, at hvis vi er glade for vores arbejde, og har det godt sammen, så smitter det også af på den oplevelse du vil få, når du ligger i tandlÊgestolen. Det skal du faktisk gerne kunne mÊrke allerede fra du trÊder ind ad dÞren. For du vil blive mÞdt med smil allerede her.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

17件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Bedste tandlÊge!

Super god tandlÊge! Jeg har altid vÊret mega bange for tandlÊger, men de her er så sÞde og rare. De tager sig god tid til en og sÞrger heletiden for at vÊre i dialog med en, og ikke mindst fortÊller hvad de gÞr! Har aldrig oplevet bedre tandlÊge og vil ALDRIG skifte. KÊmpe anbefaling herfra!

2026幎5月6日
自発的なレビュヌ

Ikke så utryg ved tandlÊgebesÞg mere

Jeg har haft Joy i flere Ã¥r, og har vÊret tilfreds. SÃ¥ da hun fortalte at hun ville trappe ned med arbejdstimer tÊnkte jeg: Åh nej - ny tandlÊge! Men jeg er blevet taget sÃ¥ godt imod og fÞler mig tryg ved at komme til tandlÊge. Dejligt at tandplejer og tandlÊge tiderne kan tilpasses samme dag.

2025幎4月6日

TandlÊgerne HundebÞll & Fruelund からの回答

Tusind tak for din fine tilbagemelding 🌞
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du fÞler dig tryg – bÃ¥de i mÞdet med nye ansigter og i den mÃ¥de, vi planlÊgger dine tider pÃ¥. Det betyder meget for os, at overgangen har vÊret god, og vi glÊder os til fortsat at tage godt imod dig. 🙏😊

Kompetance

For mig betyder det en del at jeg fÞler mig tryg og altid fÞler mig velkommen
Også dejligt at mÞdes med et smil

2025幎8月20日

TandlÊgerne HundebÞll & Fruelund からの回答

Tusind tak for din fine tilbagemelding 💙
Det betyder meget for os, at du fÞler dig tryg og velkommen – og at vi kan mÞde dig med et smil. Det er prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give alle vores patienter. 🙏😊

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos HundebÞll og Fruelund.
Jeg blev mÞdt af venligt personale, så man fÞlte sig velkommen.
Jeg kom ind hos både tandplejer og tandlÊge. De var super dygtige til at fortÊlle hvad de lavede, og var hele tiden opmÊrksom på, hvordan jeg havde det. Der var sat god tid af til min behandling, og jeg fÞlte mig tryg i hele forlÞbet.
Jeg vil gerne anbefale HundebÞll og Fruelund, da det det har vÊret min bedste oplevelse.
Mvh SÞren

2025幎6月17日

KÊre SÞren,
Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi gÞr os umage for, at man skal fÞle sig tryg og godt taget imod, sÃ¥ det betyder meget, at du har lagt mÊrke til det. Og tak fordi du vil anbefale os – det er vi rigtig glade for!

Vi glÊder os til at se dig igen.

De bedste hilsner
TandlÊgerne HundebÞll & Fruelund

Kompetent hjÊlp til dine tÊnder!

Jeg har vÊret utrolig glad for at have skiftet tandlÊge til TandlÊgerne HundebÞll og Fruelund. Man bliver mÞdt af smil og yderste kompetente mennesker, som lytter og guider bedst muligt, når man ankommer og fortÊller, at man har tandlÊgeskrÊk og generelt har knap så gode erfaringer med tandlÊgebesÞg. De er Êrlige og man fÞler man får prÊcis den hjÊlp og de opfordringer man har brug for, for at ens tÊnder får de bedst mulige forudsÊtninger. Så jeg kan ikke andet end at anbefale dem, hvis man Þnsker ens tÊnder og tandkÞd det bedste!

2025幎6月10日
自発的なレビュヌ

Det skÞnneste personale der er enormt

Det skÞnneste personale der er enormt omsorgsfulde og som udviser stor forståelse for, at det ikke er alle der synes det er rart at gå til tandlÊge.
De er virkelig sÞde til at tale en igennem forlÞbet og hele tiden fortÊlle “vi mangler lige xx og yy og sÃ¥ er vi fÊrdige for i dag” og sÃ¥ er det altsÃ¥ skÞnt med et klem pÃ¥ armen og et “du klarer det virkelig flot” selvom man har passeret de 40😃

2025幎3月18日

TandlÊgerne HundebÞll & Fruelund からの回答

Tak for din skÞnne anmeldelse! 😊 Det betyder meget for os at hÞre, at du har fÞlt dig tryg og godt taget hÃ¥nd om under dit besÞg. Vi ved, at det ikke er alle, der synes, det er en fest at gÃ¥ til tandlÊge, sÃ¥ vi gÞr altid vores bedste for at skabe en rolig og tryg oplevelse – uanset alder! 😃 Tak fordi du deler din oplevelse, vi glÊder os til at se dig igen. 💙🊷

Jeg er lige startet hos HundebÞll og

Jeg er lige startet hos HundebÞll og Fruelund.
Hvor er jeg glad for, jeg skiftede til jer. De 2 gange, jeg har vÊret hos jer, indtil nu, er jeg mÞj begejstret for.
Så venlig og hyggelig modtagelse, jeg fik. Jeg har ikke vÊret glad for at gå til tandlÊge, har dog overholdt alle tjek. Men hos jer, fÞler jeg, jeg er i trygge hÊnder. I lytter til mig, og tar hensyn dertil. Det tar jeg hatten af for.
Jeg er så glad og tilfreds med tandlÊgens behandling af tÊnderne. Hun viser virkelig hensyn, ikke at forglemme klinikdamen, som osse tar hensyn .
De 2, tandlÊge og klinikdame, skal virkelig have stor ros.
Damen i modtagelsen er ligeså flink, imÞdekommende, smilende og venlig. Hun tar sig osse tid til både snak og tidsbestilling + betaling, alt sammen på en gang.
I skal virkelig ha kÊmpe ros fra mig.
Mange tak for jer.

2024幎12月17日

TandlÊgerne HundebÞll & Fruelund からの回答

Tusind tak for den MEGET flotte anmeldelse! Den varmer virkelig, for det lyder til, at du netop har fanget essensen af det, vi Þnsker at give vores patienter. En tryg og nÊrvÊrende oplevelse :) Vi glÊder os til at se dig nÊste gang :)

fantastisk oplevelse

fantastisk oplevelse, varm velkomst, dejlig atmosfÊre, fik en grundig posturologi undersÞgelse, og behandling. kan varmt anbefales :-)

2024幎10月21日

TandlÊgerne HundebÞll & Fruelund からの回答

KÊre Mette! Tusind tak for den gode anmeldelse! Det sÊtter vi virkelig stor pris på :) God dag til dig!

Specialviden om bid og kÊbe fjernede smerter

Team af tandlÊger som har en kÊmpe specialviden om kÊbefunktion og bid. Gennem deres kyndige behandling kan jeg nu tygge normalt igen og kÊben går lige, hvilket har reduceret nakke- samt lÊndesmerter markant. Deres metode var at analysere mig ud fra, at det hele hÊnger sammen... og det gÞr det igen nu. De har min fulde tillid og varmeste anbefaling. Jeg er dybt taknemmelig.

2024幎8月22日

TandlÊgerne HundebÞll & Fruelund からの回答

TUSIND TAK for den meget fine anmeldelse. Vi sÊtter enormt stor pris din anmeldelse, og er så glade for at vi har kunne hjÊlpe dig!

Akupunktur v. Maja

Kan varmt anbefale akupunktÞr Maja Berg v. TandlÊgerne HundebÞll og Fruelund.
Oplevelsen får 5 ud af 5 stjerner ⭐

Maja fik lÞsnet min nakke op med Þreakupunktur, efter jeg havde vÊret låst i 2 dage med hold i nakken.

Jeg har efterfÞlgende fået én mere behandling og kommer helt sikkert igen.

2024幎7月31日

TandlÊgerne HundebÞll & Fruelund からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at lÊse, at du har haft god effekt af behandlingen. :)

Jeg er så glad for tandlÊgerne

Jeg er så glad for tandlÊgerne, jeg gik ved en anden tandlÊge og havde lÊnge sagt jeg havde så mange kÊbesmerter, men de sagde jeg kunne gå til en fysioterapeut. Så blev jeg anbefalet tandlÊgerne hundebÞll og Fruelund, og de har hjulpet mig så meget, de fandt årsagen til mine smerter og fik det fikset, og er nu af med mine smerter. De er sÞde og meget hjÊlpsomme.
Dejligt sted at komme

2024幎5月29日
自発的なレビュヌ

Jeg har i mange år haft tandlÊge skrÊk

Jeg har i mange år haft tandlÊge skrÊk, pga. skoletandlÊgen, da jeg gik i folkeskole. Igennem tandlÊgerne hundebÞll og fruelunds hjemmeside ,har jeg kontaktet dem. Da jeg lÊste de kunne hjÊlpe med, at komme af med tandlÊge skrÊk. Jeg har fået 3 behandlinger for tandlÊgeskrÊk, og det har hjulpet mig rigtig meget. Så nu er jeg startet i behandling, og har fået lavet nogle af mine tÊnder. Min skrÊk er nÊsten forsvundet, og jeg er glad for at vÊre igang. Kan kun sige at det er et fantastisk, sted og skÞnne mennesker der arbejder der. De tager hånd om en, og lytter til hvordan man har det, fÞr og under behandlingen. Så kan varmt anbefale hundebÞll og fruelund.

2024幎5月28日

De bedste anbefalinger til Josefine

Jeg var lidt skeptisk da jeg skulle skifte til de “nye tandlÊger “ men men jeg er blevet meget positiv overrasket 🙂 jeg er yderst godt tilfreds med Josefine , hun er meget faglig dygtig , meget flot arbejde og god til at forklare og altid flink og glad
Mine bedste anbefalinger til Josefine 🙂

2024幎4月23日

Alletiders tandlÊge

Joy er den dygtigste tandlÊge, udfÞrlig forklaring af hvad der skal ske og laves.
Der er ingen fordomme, og alle er bare venlige, professionelle og imÞdekommende.
Kan klart anbefale dem

2024幎4月8日

TandlÊgerne HundebÞll & Fruelund からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for at hÞre, at du er glad og tryg ved Joy og vores team. God dag fra alle hos os TandlÊgerne HundebÞll & Fruelund

Mit tandhelbred har aldrig vÊret bedre

Mit tandhelbred har aldrig vÊret bedre siden jeg kom i Joys kompetente hÊnder!
Jeg bliver mÞdt af personalet på en måde, hvor det er oplÞftende at komme i klinikken. Der er en rolig og behagelig atmosfÊre. Og så er de simpelthen dygtige!

2024幎3月8日

TandlÊgerne HundebÞll & Fruelund からの回答

KÊre SÞren. Tusind tak for den fine anmeldelse. :) Det varmer utrolig meget!

Fik i dat det store eftersyn efter jeg

Fik i dat det store eftersyn efter jeg ikke har vÊret ved tandlÊge i 5 Ã¥r (ja dumt men har ikke kunnet finde tid), fik fjernet en visdomstand i samme ombÊring. Super dygtige og professionelle. Nok bedste tandlÊge jeg har oplevet. SÃ¥ klart 5 ud af 5 stjerner 😊👍

2023幎11月3日

TandlÊgerne HundebÞll & Fruelund からの回答

KÊre Benny. Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sÊtter vi utrolig stor pris på! :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。