Super service.
Talte i telefon med Steen, i det jeg have problemer med min gamle Seadoo XPDI. Han var meget imÞdekommende, og kom med flere gode råd til afhjÊlpning af problemet.
Jeg fik endnu engang super service, og vil klart anbefale Jettrade.
Vandscootere & ATV â Danmarks fÞrende forhandler â Kvalitetsprodukter â Can-Am ATV'ere â Sea-Doo Vandscootere â VÃ¥ddragter & tilbehÞr â â konkurrencedygtige priser â€
ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Jeg fik endnu engang super service, og vil klart anbefale Jettrade.
Jeg har handlet ved Jet-trade siden 2008. Der har altid vÊret en god dialog, selvom jeg stod i sidste time, har vi altid fundet en lÞsning. SjÊldent tingene ikke er på lager. Så skaffer de det hurtigt. SÞde mennesker som os kan give gode råd. Men de skal os drive en virksomhed. Alt kan ikke vÊre gratis. Jeg vi stÞtte dem. Så lÊnge jeg sejler Vandscooter.
Har lige fået den mest fantastiske service af Steen.
Jeg havde bÞvl med min vandscooter. den ville ikke sejle så stÊrkt som den skulle. jeg talte med steen, og fik simpelthen så god og fyldestgÞrende forklaring til hvad han mente jeg skulle tjekke og trykprÞve, og endda også hvordan jeg skulle gÞre. Det er sku da service.
Ganske rigtigt, så var det min intercooler der var utÊt som han sagde. stump bestilt i dag og bliver leveret i morgen