Henkilökunta puhui suomea. Ruoka oli hyvÀÀ ja lÀmmintÀ leipÀÀ ja kahvia tarjottiin lisÀÀkin halukkaille, kuulutukset selkeitÀ ja nekin suomeksi, nousu ja lasku tasaisia, henkilökunta ystÀvÀllistÀ ja i... ãã£ãšèŠã
Rigtig sÞdt og serviceminded personale. Men forplejning ombord var under alt kritik.Vi havde bestilt mad ud og hjem og det var lige kedeligt begge veje. En kartoffelbolle samt smÃ¥ kedelige karrotter.... ãã£ãšèŠã
Fik smadret min kuffert under en rejse til gran canaria meldte det i lufthavnen fik et papir om jeg skulle udfylde og sende en mail til dem , Dette gjorde jeg uden at have hÞrt noget og der er gÃ¥et ov... ãã£ãšèŠã
FlÞj med kaptajn Mikkelsen og hans besÊtning til Tenerife 14.02.26. Vi fik en forklaring pÃ¥ hvorfor fly skal afises og at flyets motorer efterfÞlgende skulle 'varmes' op. God info for personer med fly... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 84ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Ligeglad med sÊdebestilling
Bestilte et bestemt sÊde. Ok på udturen, men da jeg skulle hjem (fra Kreta) var det med et af de 11 stÞrre fly og fik et andet sÊde end det jeg havde bestilt OG betalt for. Er vi enige om, at varen ikke er leveret?
Godt!
Henvendte mig derfor til kontoret på mail og påtalte dette og får så en en mail fra Jettime hvor damen forklarer, at det ikke var hende jeg havde talt med inden afrejse hvor jeg udtrykkelig havde bedt om dette bestemte sÊde hvilket man lovede mig.
Men det er jo inderlig ligegyldigt, jeg har IKKE fået den vare jeg har betalt for. PrÞv at forstå det!
Hvad gÞr I ved det?

Jettime ããã®åç
Planet hem från Nice blev instÀllt
Planet hem från Nice blev instÀllt, det kan hÀnda vem som helst men hur information gick till var katastrof. Vi var två vuxna och två barn.
Vi gick pÃ¥ planet som vanligt men fick information om nÃ¥got fel. HÃ¥rda stolar gjorde inte vÀntan bekvÀm och ventilationen var avstÀngd. Efter 2h i 30grader C fick vi ett halvt glas vatten. Efter ytterligare 30min blev vi erbjudna att gÃ¥ av men med tydliga instruktioner att vi var dÃ¥ âon your ownâ. Ingen gjorde det.
Efter totalt 4 i hettan så blev planet officiellt instÀllt. Informationen från kaptenen var på någon sluddrig blandning av danska och engelska.
Hej Jettime!
Hej Jettime!
Jeg vil bare sige tusind tak for en super fed oplevelse! Det var min allerfÞrste gang, jeg var oppe at flyve, og det kunne seriÞst ikke have vÊret bedre. I gjorde det hele trygt og hyggeligt, og personalet var sÃ¥ sÞde og hjÊlpsomme â jeg fÞlte mig virkelig godt taget imod.
Jeg var ret nervÞs inden, men I gjorde det nemt at slappe af og nyde turen. Det var bare en mega god start på min fÞrste flyrejse, og jeg kommer helt klart til at huske det her lÊnge!
GlÊder mig allerede til at flyve med jer igen ðâïž
Kh
Simon Jonassen

Reste 10/4 till Kanarieöarna och hemâŠ
Reste 10/4 till Kanarieöarna och hem 17/4. På nerresan fanns ett mycket begrÀnsat urval i matvÀg, då man inte bestÀllt nat. Ingen tapasbrucka tex. På hemresan var maten det sÀmsta jag någonsin Àtit på en flygresa. Som en gegga av allt. Ni hade inte heller lastat in bestÀllda varor från Airshopen. Stor besvikelse!!!

Jettime ããã®åç
Stor mulighed for forbedret service....
Rejse kÞbt hos Bravo Tours med JDT319 og JDT 320 frem og tilbage til Tenerife apr. 2025. Ved kÞbet af rejsen kan man tilkÞbe flysÊder, men ikke de sÊder man Þnsker. Man tvinges til at kÞbe sÊder placeret ved siden af hinanden, hvilket virker som prismÊssig optrÊkkeri. Min hustru er af standard stÞrrelse 163 cm, hvor jeg er 196 cm og nÞdvendigvis må tilkÞbe sÊde med lang benplads. Her er vi tvunget til at kÞbe to af samme, hvilket koster 1.580 kr. og altså er det dobbelte af hvad vi havde behov for. Denne pris opkrÊves af Jet Time ud over hvad vi har betalt Bravo for rejsen.
Jeg lÊser i jeres svar til nogle som skriver her på TrustPilot, at man kan sÊtte sig hvor man vil i flyet, hvis der er tomme sÊder. Dette passer ikke overens med hvad der bliver oplyst ombord på flyet, for da bliver det fortalt man ikke må. Jeg ville i Þvrigt blive ganske misfornÞjet, såfremt der på det ledige sÊde ved siden af mig var kommet en person som ikke havde betalt ekstra for pladsen. På begge flyvninger var der rigeligt med tomme sÊder, så der er ingen fornuftig forklaring til hvorfor vi ikke kunne sidde hver for sig. Når man har vÊret gift i 50 år har man ikke behov for sidde på skÞdet af hinanden. Jeg fÞler det i Þvrigt diskriminerende at skulle betale ekstra blot for at få en plads man kan vÊre på. Tvangsplaceringen er i Þvrigt uheldig i de tilfÊlde hvor der er fuld booking, idet sÊder med lang benplads kan vÊre optaget af personer som ikke har behov herfor. I et sÊrligt tilfÊlde måtte jeg af samme årsag sidde på et klapsÊde ude i halepartiet på en tur fra Atlanta til Schiphol, ca. 10 timer, dog ikke med JetTime. Sidste tur var vores flyrejse nr. 98 så vi har oplevet lidt af hvert, bl.a. har vi lÊrt ikke at tilkÞbe elendig flymad.
Venlig hilsen Erik B. Hansen
Til Tenerife med Jettime
Rejste til Tenerife med Jettime. Sikken en fin service. Fantastisk kabinepersonale, som var nÊrvÊrende og serviceminded. Havde endda tid til at tale lidt med os. Piloten beroligede alle, da der var noget turbulens og forklarede hvad turbulens var og at flyvet var bygget til det og det var ganske ufarligt. Jeg har flÞjet en del men den her flyrejse var den bedste oplevelse nogensinde.
Vi rejser ca. 3 til 4 gange om året.
Vi rejser ca. 3 til 4 gange om året. og hver gang vi ser vi skal flyve med Jettime åånej. Ja, men vi kommer der ned til vores ferie. Men deres fly er noget skidt i fordhold til andre fly. FX. Jeg har ikke en lomme på mit sÊde så jeg kan ikke ligge min ting der og deres sÊder er undskyld noget nÞj at sÊtte i . Men deres servise på flyet er okay. :(

Jettime ããã®åç
Ikke det bedste jeg har flÞjet med
1. Jeg har ikke en lomme på mit sÊde så jeg kan ikke ligge min ting der.
2. Mine ben er for lange til sÊdet foran mig, og jeg kun 13!!.
3. SÊderne er super ubehagelige og irriterende at side på.
4. Maden smager dårligt og det er gÞr det altid.
5. Man får ondt i Þrene i at deres mikrofon.
6. Vil vÊre helt Êrligt er det ikke altid deres ovne virker, så man kan ikke altid få varm mad der koster 200-300kr.
7. Der intet plads under sÊdet, der er kun plads til en taske, men når man har så lange ben som mig er det en ubehagelig tur.
Arlanda-Gran Canaria tor.
Nyss flygit Arlanda-Gran Canaria tur o retur med Jettime och kÀnde lite ångest innan pga alla recensioner man lÀst hÀr innan. Men det var som vilket charterflyg som helst minus skÀrmar. Planen kÀndes moderna, rena och frÀscha. Utrymmet var som vilket plan som helst om kanske inte lite bÀttre till och med, jag med mina 190cm hade inga problem att få plats.
Personalen var mycket trevliga, maten var bra och frÀsch!
Piloterna var toppen, mycket engagerade, på hemresan förklarade han vad vi såg, hastighet, höjd, hur turbulens fungerar och att flygplanen Àr byggda för det, kÀndes allt som allt supertryggt.
Jettime får toppbetyg av mig och jag tvekar inte att flyga med dem igen!
Förvånades över att Revolut nekas vid betalning
Flög med Jettime från Kastrup till Teneriffa i april 2025 och har inget att klaga på alls. Det var en Boeing 737-800, vÀlanvÀnd kabin. Avgick i tid. Cabin crew var trevlig och serviceinriktad. Piloten berÀttade (på danska) regelbundet om vad vi flög över. Trevligt inslag. Det fanns ingen infotainment ("skÀrm"). Allt Àr precis som man kan förvÀnta sig från ett lågbudgetflyg.
Vi handlade dricka ombord och det Àr bara kort som gÀller för betalning. AMEX fungerar inte, men det Àr vanligt nÀr det gÀller lågbudgetflyg, dÀremot att de nekade Revolut-korten (som Àr Mastercard) förvånade mig. Tur jag hade med Nordea VISA som backup.
Jag har lÀst en del recensioner hÀr innan jag skriver detta och kan konstatera att många verkar ha extrema förvÀntningar. Jettime Àr inte Emirates, man får ingen lyx för de pengar man betalar för med Jettime. Man får en resa till destinationen. Det Àr vad det Àr.
meget godt
kabinen var rolig og maden var god sÊderne var behagelige og kabine menneskerne var flinke

FlÞj til Gran Canaria 3.4.25 medâŠ
FlÞj til Gran Canaria 3.4.25 med Jettime. Utroligt venligt personale. Der var lidt forsinkelser pga vejret på Gran Canaria, men der var fuld information undervejs.
Ved indflyvning blÊste det meget, så det blev med noget turbulens. Igen var der utrolig god information forud, både fra pilot og personale. Og landingen var til UG under de vejrforhold.

DÃ¥rligt
FlÞj til og fra Las Palmas airport fra Aalborg, meget dårlige tynde sÊder og ingen aflÊgnings mulighed overhovedet ej heller muligt at oplade mobiltelefon.

Til Jettime ð¡
Til Jettime
Jeg vil allerhelst give jer 0 stjerner - hold da op hvor var det en mega dÃ¥rlig oplevelse at flyve med jer!! ð¡
Efter en skÞn ferie på de canariske Þer - flyver vi hjem i dag til Kbh og bliver 1 1/2 time forsinket! Venter 1 time på at komme på flyet - ingen information. Kommer på flyet ingen information om hvorfor. Derefter venter vi 45 min i flyet fÞr vi kan komme i luften !! Personalet på flyet er ikke sÊrlige venlige - nÊrmest uhÞflige
Jeg skal bestemt ikke flyve med jer mere
Mvh Trine

Jettime ããã®åç
Jeg har fÃ¥et den bedste hjÊlp fraâŠ
Jeg har fået den bedste hjÊlp fra Jettime kundeservice.
Skulle ha hjÊlp til at flytte vores bestilte pladser og fik den fineste service.
Stor ros til personalet.

Jettime ããã®åç
Halvanden times ventetid for at tjekkeâŠ
Halvanden times ventetid for at tjekke baggage ind i Kastrup, og to timer på Fuerteventure. Begge gange kom vi for sent til boarding.
På Fuerteventure var der to lange kÞer til KÞbenhavn og den ene blev pludselig lukket, og erstattet med en kÞ til Warszawa. Det er temmelig frustrende at mÞde op flere timer fÞr tid, og alligevel komme forsent til boarding, og ikke vide om man kommer med flyet.

Jettime ããã®åç
Et godt valg af personale.
Et godt valg af personale.
BÃ¥de kabine personale og piloter.
Vi flÞj fra Aalborg til Tenerife og retur og fik en rigtig god service begge veje.

Jettime ããã®åç
Kompensation i forbindelse med forsinkelse
Flyet måtte vende om på grund af tekniske problemer, og med forsinkelse kom vi med et andet fly. Hvilket resulterede i en samlet forsinkelse på godt 6 timer. Jettime sÞrgede for mad ombord. Vi skulle anmelde krav om kompensation overfor Jettime, som straks bekrÊftede, at vi ville få kompensationen udbetalt. Tak for fin behandling.

Fantastisk personale
Rejste til hurghada med jer 19/2 og retur 26/2 2025
Simpelthen en super god oplevelse. Min veninde var syg og blev taget sÃ¥ meget hensyn til pÃ¥ udrejsen. Hun havde det virkeligt dÃ¥rligt og havde feber. Der blev rokeret lidt om sÃ¥ hun kunne ligge ned pÃ¥ bagerste rÊkke. Virkelig professionel og sÞdt personale som i kan vÊre stolte af. Dejligt med information fra kaptajnen og rutekort sendt rundt. Fint udvalg af mad og drikke ogsÃ¥. Tak for en fantastisk tur med jer ððŒâ€ïž