Snelle levering. Top service!! Top kwaliteit. Niet denken maar doen gassss
Snelle levering. Top service!! Top kwaliteit. Niet denken maar doen gassss
企業が回答しました
Altijd bereikbaar op elke tijdstip Had een vraagje over mijn bestelling binnen een kwartiertje kreeg ik een berichtje terug dus denk snel voordat het telaat is!
企業が回答しました
Refus de retour sans raison
企業が回答しました
mooie ervaring en de productkwaliteit is top, ze hebben zelfs een extra artikel omdat mijn bestelling vertraagd was. Ze waren aardig voor mij en de instructies waren erg duidelijk
企業が回答しました
Jewellery4all brings together modern, high-quality jewelry for every style. From everyday essentials to bold statement and iced out pieces, designed to be worn your way. Style without limits.
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snelle levering.
Top service!!
Top kwaliteit.
Niet denken maar doen gassss

Jewellery4all からの回答
Beautiful necklace, just like in the pictures. Good quality for a great price. Very satisfied!

Jewellery4all からの回答
It was good fast recieved🫡 and also the product is perfect thnx too #jewellery4all#💪🏽

Jewellery4all からの回答
Kwam heel snel binnen. Had er 2 besteld, wel jammer dat ze allebij in 1 doosje kwamen. Het was als cadeau voor me zoons. Maar veder heel tevreden!

Jewellery4all からの回答
De medewerkers helpen uw graag als er iets mogelijk met je bestellen is gebeurd, en dat nemen zij het serieus op.

Jewellery4all からの回答
Ik heb mailtje gestuurd en binnen paar dagen heb ik mijn bestelling gekregen

Jewellery4all からの回答
Ik heb een dreamchaser ketting gekocht. Hoewel ik het 1 dag voor kerst heb besteld hebben ze toch hun best gedaan om het super snel te kunnen leveren, en dat is ze zeker gelukt. Ik ben super tevreden met het product!

Jewellery4all からの回答
Helaas was mijn pakketje kwijt. De verkoper twijfelde geen moment om in goed vertrouwen een nieuwe op te sturen ! Krijgt mijn zoon toch nog een cadeau met kerst. Super service echt een dikke 10!

Jewellery4all からの回答
Super mooie ketting, en een super snelle levering! Ik ga zeker weer bestellen 👌🏼

Jewellery4all からの回答
Alles klopte wat er in het filmpje stond goede kwaliteit en shiny. Bezorging was snel. gewoon 10/10!

Jewellery4all からの回答
The product is good quality and have a Nice look

Jewellery4all からの回答
Goede service en men juweel is heel en correct aangekomen goeie aanrader

Jewellery4all からの回答
Daarna netjes gevraagd of alles goed was overgekomen.
Communicatie is duidelijk.

Jewellery4all からの回答
De bestelling kwam echt snel binnen en de kwaliteit van de sieraden is top. Alles ziet er netjes, stevig en precies uit zoals op de foto’s. Zeker een aanrader!”

Jewellery4all からの回答
Goede kwaliteit komt snel binnen ben er blij mee

Jewellery4all からの回答
fantastic ik ben er blij mee past goed en heb al veel complimenten ontvangen!!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。