Hyggelig personell . Kjapp og god kommunikasjon. Tok kort tid fra bestilling til pakken var sendt. Produktene er veldig fine, og fremstÃ¥r Ã¥ vÊre av god kvalitet. Stort pluss at trekkene som passer til... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde en vara som levererades jÀttesnabbt. TyvÀrr var den trasig vid leverans men jag mailade och sa att jag var villig att behÃ¥lla varan trots detta mot kompensation. De var vÀldigt tillmötesgÃ¥en... ãã£ãšèŠã
Du kan fÃ¥ samma skrÀp frÃ¥n Wish för 90% billigare peng Ville reklamera tröja dÀr sömmen lossnat. Jfr hÀnvisar till en skrÀddare och att jag skall skicka kvittot till dom sÃ¥ dom kan ersÀtta kost... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
JFR.se öppnade upp med Ikea/Stokke accessoarer 2024 och gamla omdömen gÀller en gammal butik âŸïž Snabb leverans 1-3 dagar âŸïž Fri frakt frÃ¥n 549 kr âŸïž Ãppet köp i 30 dagar âŸïž Alltid fria byten âŸïž Vi vill göra matresan för barnen enkel, göra det praktiskt för förÀldrarna & göra barnstolen estetiskt tilltalande.
é£çµ¡å
FabriksvÀgen 3, 446 37, ÃlvÀngen, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- hello@jfr.se
- jfr.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ser ut att vara exakt samma varor somâŠ
Ser ut att vara exakt samma varor som finns på aliexpress... Hade inte handlat hÀr
Jag mailade in till kundtjÀnst för ettâŠ
Jag mailade in till kundtjÀnst för ett brickunderlÀgg jag fick hem motsvarade inte det jag bestÀllde. Fick ett ganska kort och âtyketâ svar tillbaka. Skrev sedan recension pÃ¥ deras sida som dem nu tagit bort.. handla aldrig av JFR!
Ingen pakke modtaget efter en mÃ¥nedâŠ
Det er nu en måned siden jeg bestilte pakken, og den er stadig ikke kommet. Efter to uger fik jeg endelig svar fra kundeservice, som skrev, at der var sket en fejl. I dag (én måned senere) har jeg igen modtaget en besked om, at varen ikke er på lageret. Nu er jeg stoppet med at tro på, at jeg overhovedet modtager noget.
Hurtig levering til Danmark menâŠ
Hurtig levering til Danmark. Men er ikke helt tilfreds med kvaliteten pÃ¥ produktet (en mÃ¥tte til stokke-bakken). Den virker for âblÞdâ, siderne mÃ¥tte gerne have vÊret med stive i det.
Meget fornÞyd
Hyggelig personell . Kjapp og god kommunikasjon. Tok kort tid fra bestilling til pakken var sendt. Produktene er veldig fine, og fremstår å vÊre av god kvalitet. Stort pluss at trekkene som passer til stokke tripp trapp er beregnet på barn som kan sÞle, og dermed kan vaskes av med blÞt klut. Anbefales
Super tilfreds med min ordre :)
Super tilfreds med min ordre :)
SÞdt print, hurtig levering (til Danmark) og så er det nemt at tÞrre af. Passer perfekt til babyset fra Stokke
Supernöjd!
Jag bestÀllde matservis och matstolsdyna. Allt var verkligen superfint och levde upp till mina förvÀntningar. Fin kvalitet och jÀtte fint och personligt inslagen bestÀllning som dessutom blev levererad snabbt. Kommer handla hÀr igen!
Poor quality
We have received a gift from my mother-in-law, which was bought on your website.
It is a tray cover and a plate. It does not meet expectations at all, as the products are of poor quality. It does not fit the tray and the suction cup does not work.
For the same reason, I have chosen not to have my order delivered.

Forferdelig kundeservice!
Det tok over en måned fÞr pakken kom, og den var lenge antatt som borte på veien uten at kundeservice orket å lÞfte en finger. Av det jeg bestilte var koppen med sugerÞr ikke tett og dermed ubrukelig, men jeg orker rett og slett ikke ta kampen om reklamasjon med den grusomme servicen. Bestilte dog også et trekk til Stokke som var veldig fint og stod til forventningene - det er eneste grunnen til at de får en ekstra stjerne.
P.S: Jeg ga de fÞrst 1 stjerne her og skrev at bestillingen ikke kom - og da prÞvde de å få anmeldelsen fjernet pga «skadelig eller ulovlig innhold», som selvfÞlgelig ikke gikk gjennom. Har nå oppdatert etter mottatt bestilling. Men - det at de Þnsker å slette dårlige tilbakemeldinger istedenfor å ta det til seg sier vel sitt.. Styr unna!

Nöjd kund
BestÀllde stickers och kuddfodral till antilop. Ãr otroligt nöjd med produkterna och kundtjÀns! Kommer absolut att bestÀlla mera hÀrifrÃ¥n inom kort ð
Gjorde bestÀllning
Gjorde bestÀllning, pengarna drogs. Fick ingen ordervekrÀftelse, bad om det men fick ÀndÃ¥ ingen bara ett mejl om att paketet skickas mÃ¥ndag. Och mailen var rÀtt sÃ¥ skyll inte pÃ¥ det! Ãr idag fredag och inget paket, mejla igen att jag vill ha orderbekrÀftelse men inget svar. Sen beskyller dom mig att jag skrivit fel mailadress nÀr jag har skÀrmdumpar pÃ¥ deras misstag!!
UNDVIK personalen har ingen koll och dom har fått mina uppgifter så autosvar nedan Àr lögn.

JFR.se - Ikea/Stokke Accessoarer ããã®åç
Jag bestÀllde ett stickat set för merâŠ
Jag bestÀllde ett stickat set för mer Àn 1 vecka sedan, jag fick ingen orderbekrÀftelse och ingen information om min order trots att pengarna drogs från mitt konto! Jag skrev till dem och fick svar 5 dagar senare, nÀr de vÀl svarade sÀger de att de ska skicka ordern 11 januari, idag Àr det 13 januari och de har inte skickat ordern och svarar inte på mail. De Àr vÀldigt oseriösa och jag hoppas verkligen de förstår att man inte driver en "affÀr" / "hemsida" på det hÀr sÀttet som dem gör! Jag kommer aldrig handla från de igen och jag hoppas ingen råkar ut för det hÀr. Jag hoppas jag tillslut får min order!
Jag fick aldrig en orderbekrÀftelse och till och med din kollega sa att jag inte fick det och att det blivit något fel i systemet så istÀllet för att beskylla det på mig kan ni be om ursÀkt för era många fel!

SÀmst
BestÀllde ett par boots som skulle âpassa perfekt till bÃ¥de höst och vinterâ. NÀr vintern och minusgraderna kom sÃ¥ blev sulorna pÃ¥ bootsen stenhÃ¥rda och dÃ¥ ocksÃ¥ hala. Skulle gÃ¥ att knocka nÃ¥n med dom. Kan inte gÃ¥ ute med dom och slinter pÃ¥ kopplingen nÀr man kör bil. Försökte reklamera men deras ursÀkt Àr att jag bor dÀr det Àr för kallt. Jag bor i vÀsterÃ¥s, inte i haparanda.. första och sista gÃ¥ngen jag handlar pÃ¥ jfr
Första gÃ¥ngen jag bestÀllde ifrÃ¥n JFR.se sÃ¥ var lite tveksam, men jag hade bÃ¥de tur att fÃ¥ tag i just produkten (sista pÃ¥ lagret vad det verkade som) jag lÀnge letat efter, och att leveransen var supersnabb! Glatt överraskad ð

JFR.se - Ikea/Stokke Accessoarer ããã®åç
JFR klarar inte vad dom lovar angående leverans- och svarstid.
Lördag 8/5 bestÀllde och betalade jag skor till min fru med 1 till 3 dagars leverans. Jag fick ett Mail att varan var betald och skulle sÀndas. Jag har inte fÃ¥tt nÃ¥got leverans-mail Ànnu (ja, jag har tittat i skrÀpkorgen). Jag tittade pÃ¥ min order pÃ¥ hemsidan onsdag 12/5 och dÀr stod det att den var âslutfördâ. NÀr jag inte hört nÃ¥got fredag 14/5 skriver jag ett mail med frÃ¥gor vad som hÀnt, fortfarande inget svar frÃ¥n JFR. Inte ens pÃ¥ mail klarar man 3 dagar, oerhört dÃ¥ligt. Jag vÀntar fortfarande pÃ¥ svar. Jag sÃ¥g i en tidigare kommentar frÃ¥n JFR att man besvarar alla mail inom 24 timmar, vilket inte heller stÀmmer.
Jag kan definitivt inte rekommendera JFR.

DÃ¥lig kommunikation !?!?
BestÀllde hos JFR den 7/5, idag 17/5 har jag fortfarande inte fått varorna.
(Leverans 1-3 dagar, jo men visst!)
Inte heller något mejl med spårninglÀnk.
OrderbekrÀftelse samt betalningsbekrÀftelse har jag fått. (Så allt Àr redan betalt)
Har mejlat 13/5, dÀr jag bifogat bekrÀftelse mejlen, men ej fått något svar.
Måste sÀga att det Àr ruskigt dåligt!
Så svårt ska det vÀl Àndå inte vara att informera kunden om vad som hÀnder?
Har full förståelse om någon vara tagit slut på lagret, allt kan ju hÀnda, men INFORMERA om det då så kommer vi på en lösning!
Ha de!

Nekad att bestÀlla
Aldrig varit med om att man blir nekad att bestÀlla pga man tidigare bestÀllt klÀder I olika storlekar av samma plagg och sedan returnerat det man inte vill ha.
Anledning att de ska gå plus på varje kund i slutÀndan...Blir tydligen för stora kostnader av detta. Sure make sense, men Àr vÀl så alla onlineföretag har det...
Tycker ofta att plaggen sett fina ut på bilderna, men sedan brustit i material/kvalité och passform, detta straffar sig tydligen med att man inte får handla dÀr till slut.
Ãven storlekarna har varit skeva enligt mitt tycke.

JFR.se - Ikea/Stokke Accessoarer ããã®åç
BÀsta byxor någonsin !!!!
BÀsta byxor någonsin !!!!! BÀsta kundtjÀnst! Enkel med retur! Super nöjd!
Super snabb leverans och varan ser utâŠ
Super snabb leverans och varan ser ut exakt som på bilderna, tack så mycket :) !!!

JFR.se - Ikea/Stokke Accessoarer ããã®åç
BestÀllde en julklapp till min kompisâŠ
BestÀllde en julklapp till min kompis för en vecka sedan och den har inte kommit Àn, ifall den inte kommer idag så måste hon få den först efter julen och det vore ganska tråkigt..
Edit:
Paketet kom nÃ¥gra timmar efter att jag skrev det dÀr. Ber om ursÀkt, den hann i tid och tröjan Àr sÃ¥ mysig. Hade förvÀntat att den skulle vara lite större, mitt fel att jag inte valde större storlek, men annors precis som jag tÀnkt mig! â€ïž

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ