Virkelig fantastisk oplevelse og kundeservice! Jeg fik alle produkter, desværre var der en fejl på en af varerne, jeg skrev til dem, og de returnerede beløbet til mig med det samme. Virkelig god og... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Jimbo’s Universe is a colorful vintage world filled with handpicked, pre-loved kids' clothing in top quality. We breathe new life into unique styles from iconic brands like OshKosh B’gosh, Carhartt, Levi’s, and vintage Disney. Sustainable and charming pieces, ready for new adventures ♻️🌈
Tagensvej 242, 3, 2400, København NV, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Fremragende service
Virkelig fantastisk oplevelse og kundeservice!
Jeg fik alle produkter, desværre var der en fejl på en af varerne, jeg skrev til dem, og de returnerede beløbet til mig med det samme. Virkelig god og sød kundeservice. Jeg kan klart anbefale dem, og jeg kommer tilbage til næste drop :)
Super til og god service
Fedt udvalg af særligt genbrugs tøj til…
Fedt udvalg af særligt genbrugs tøj til børn, sender hurtigt ♥️
Min varmeste anbefaling
Har nu købt vintagetøj fra Jimbo’s Universe to gange. Begge gange har været fuldstændig problemfrit. Størrelser som angivet. Tøjet dufter nyvasket. Hurtig levering. Fantastisk service. Samme dag som jeg bestilte kom der senere på aftenen et tilbud på hjemmesiden. Jeg fik uopfordret en mail om, at det selvfølgelig også galte min ordre og fik rabatten refunderet automatisk.
⭐️Vi ELSKER bare Jimbo’s Universe ⭐️
⭐️Vi ELSKER bare Jimbo’s Universe ⭐️
Tøj og service spiller max! 💞🔥
Super webshop med baby vintage tøj
En virkelig god webshop med et stort udvalg af baby vintage tøj i høj kvalitet. En rigtig fin detalje var, at tøjet var pakket ind, da jeg hentede pakken - perfekt, da det var en gave, og jeg ikke lige selv havde mulighed for at pakke ind.
Everything was perfect
Everything was perfect! The dresses are in very good condition and the shipping was really fast!
Kæmpe optur over den her webshop
Kæmpe optur over den her webshop! Stort udvalg af virkelig fede mærker og det er god kvalitet vintage. Tak for handlerne 🧡🪐
Så god service og fantastiske varer de…
Så god service og fantastiske varer de har. Har aldrig fundet så meget fedt tøj, samme sted! Mange variationer og alligevel samme til, det mit go to sted for børne tøj, behøver ikke at kigge hos andre, de har alt.

Jimbo’s Universe からの回答
Fin hjemmeside, god service, nem afhentning/hurtig levering og fede produkter.
Stor anbefalning her fra!

Super fint farverigt tøj
Super fint farverigt tøj, man bare ikke finder i en almindelig butik. Priserne er også fornuftige.

Jimbo’s Universe からの回答
De skrev til mig at der var ved et uheld gået hul på et par bukser da de skulle tages ned fra bøjlen, så de sendte et par ekstra bukser med samtidige fik jeg pengene tilbage for fragten. Det var virkelig sødt af dem og de ekstra par bukser var virkelig fede

Sublim oplevelse
Bestilte de fineste smækbukser. Ejeren af Jimbos Universe gør oplevelsen at handle secondhand helt sublim! Kan varmt anbefale.

Jimbo’s Universe からの回答
Det er mit andet køb hos Jimbo’s…
Det er mit andet køb hos Jimbo’s Universe - og ikke det sidste.
Der er et stort udvalg af lækkert vintagetøj i god kvalitet, og Amalie er yderst hjælpsom og behagelig.

Jimbo’s Universe からの回答
Fantastisk varer og god service samt…
Fantastisk varer og god service samt hurtig levering💯😊

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。