レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget fin oplevelse til min runde fÞdselsdag. Det fungerede sÃ¥ godt. LÊkker frisk lavet mad, god service og mega hyggelig foodtruck, der kom helt ind i haven. Super god og stemningsfuld oplevels... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi holdt en kombi 50 og 18 Ã¥rs fÞdselsdagsfest med ca 70 mennesker. Simpelthen sÃ¥ hyggeligt med foodtrucken lige udenfor dÞren. Virkelig lÊkker mad! Tacos - sÃ¥ gode!!! Asados, lÊkreste grillede kÞd me... もっず芋る

䌁業が回答したした

Den lille hyggelige vogn ankom til tiden sÃ¥ alt var klar til spisetid. De 2 der stod i vognen var super sÞde med god energi. Dejlig lÊkker mad , tacos og empanadas som var godt tilberedt til vor... もっず芋る

䌁業情報

1. キッチンカヌでの移動販売

圓該䌁業による蚘述

JIPI Foodtrucks specialiserer sig i street food madlÞsninger til alle type arrangementer. Vi leverer den bedste argentinske street food-catering i KÞbenhavn og på SjÊlland. Med over 9 års erfaring har vi specialiseret os i at firmafest og privatfester med levende smagsoplevelser og hurtig service af hÞj kvalitet.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

28件のレビュヌ

Meget fin oplevelse til min runde

Meget fin oplevelse til min runde fÞdselsdag.
Det fungerede så godt.
Super god og stemningsfuld oplevelse.

2025幎8月22日

Tusind tak Sille :)

6 stjerne ⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐

Tusind tak for at vÊre med til at gÞre vores havefest til en fantastisk aften!
Flere gÊster kommenterede, at det var super lÊkker mad og et fedt koncept med food truck - og vi er helt enige! Selv bÞrnene hentede mad flere gange ☺

2025幎6月27日

JIPI Foodtruck からの回答

Mange tak LÊrke, det var en fornÞjelse at servere til dit arrangement

Delicious flavors from Argentina and excellent service

We chose German and Jipi to cater for a +60 people party for family and friends. The food was delicius and tasty and there was plenty of it. We enjoyed it and so did our guests. Really good. To add to this, the service was really good too, both on the day of our party as well as the communication prior to the event.

I would love to have Jipi cater for another party of ours.

2025幎5月31日

JIPI Foodtruck からの回答

Thank you Casper for choosing us for your event

FÞdselsdagsfest med foodtruck!!!

Vi holdt en kombi 50 og 18 års fÞdselsdagsfest med ca 70 mennesker. Simpelthen så hyggeligt med foodtrucken lige udenfor dÞren. Virkelig lÊkker mad! Tacos - så gode!!! Asados, lÊkreste grillede kÞd med tilbehÞr. Tusind tak til German og personale for en 5 stjernet oplevelse der gjorde vores fÞdselsdagsfest endnu bedre.

2025幎4月5日

JIPI Foodtruck からの回答

Tak fordi du inviterede os til at servere lÊkker mad til dit arrangement

Jeg fik menuen med tacos og empanadas

Jeg fik menuen med tacos og empanadas til min 50 års fÞdselsdag, og det smagte fantastisk. Deres vegetar varianter var også smagfulde og lÊkre. Der var rigeligt mad, og det, der ikke blev spist, fik vi udleveret.
Mine gÊster roste maden til skyerne, og alt fungerede upåklageligt. Derudover er German og hans makker meget sympatiske, effektive og imÞdekommende.
Det bliver ikke sidste gang, jeg vÊlger JIPI Foodtruck til et arrangement :-)

2024幎9月13日

Tusind tak Rikke :)

Fantastisk oplevelse med Jipis foodtruck

Jeg havde fornÞjelsen af Jipis foodtruck til min fÞdselsdag/havefest i starten af september i år. German ankom til tiden, var i strålende humÞr og serverede super lÊkker mad (vi fik empanadas og argentinsk grill). Kommunikationen med German har vÊret nem, han svarer hurtigt og venligt på alle spÞrgsmål. Både under og efter festen kommenterede gÊsterne på den fantastiske mad og det fede koncept med at have en foodtruck til festen. Jeg vil helt klart anbefale Jipi og gerne bruge dem igen en anden gang :)

2024幎9月7日

Tusind tak Nina :)

God kvalitet lÊkker mad serveret med et smil

German serverede empanadas og tacos til 55 voksne og bÞrn til havefest. Det var festligt og hyggeligt. Alle synes det var lÊkkert og det var fedt med flere serveringer og forskellige varianter at vÊlge mellem. Stemningen i vognen var i top. Super nemt og bekvemt og god kommunikation fÞr festen og på dagen.
Jeg kan varmt anbefale Jipi !
Bedste hilsner Camilla

2024幎9月7日

Tusind tak Camilla :)

Virkelig lÊkker autentisk mad serveret

Virkelig lÊkker autentisk mad serveret med sjÊl og varme. Vi havde jipis foodtruck til et firmaarrangement, og alle medarbejdere var positive og vilde med maden.

2024幎9月6日

JIPI Foodtruck からの回答

Tusind tak til dig Dorte, fordi du inviterede os til at servere til din firmafest :)

Perfekt til stemningen

Vi havde besÞg af JIPI foodtrucks og en anden foodtruck til 100 års fest i vores forening med lidt over 100 deltager. Alt gik op i en hÞjere enhed og service og maden var fantastisk. Alle var meget begejstret.

2024幎8月31日

Tusind tak Dorte :)

Fantastisk, rigelig og autentisk oplevelse.

Vi havde fornÞjelsen af at fÃ¥ mad fra jipi foodtruck i lÞrdags, en fantastisk og autentisk oplevelse, skÞn og rigelig mad og German og Co gjorde det til en mindevÊrdig oplevelse, med deres sÞde mÃ¥de at mÞde alle pÃ¥, og som alle vores gÊster ogsÃ¥ kun havde ros tilovers for, skulle vi igen fÃ¥ lyst til at inviterer til foodtruck fest, ville vi uden betÊnkelighed, igen vÊlge Jipi og German 🥳🥳
Maj-Britt

2024幎8月31日

Tusind tak Maj-Britt :)

Jipi Argentine Food

Charmerende madoplevelse
Foruden at levere suverÊn velsmagende argentinsk mad, har selve oplevelsen med JipiŽs foodtruck stor underholdningsvÊrdi. Derudover er det utroligt nemt hvad angår servering... ingen bordplan, ingen service, ingen oprydning.

2024幎7月14日

Tusind tak Terese :)

Upgrading the event with JIPI

Upgrading the event with JIPI

We used JIPI to our summer company event and everyone was loving the delicious tacos and empanadas. It's was a perfect way to upgrade from the usual pizzas/burgers.
The communication was easy and the team was flexible, even when changing the venue in last minute due to weather.

2024幎6月21日

JIPI Foodtruck からの回答

Thanks a lot to you for invite us Amy :)

Den lille hyggelige vogn ankom til

Den lille hyggelige vogn ankom til tiden så alt var klar til spisetid.
De 2 der stod i vognen var super sÞde med god energi.
Dejlig lÊkker mad , tacos og empanadas som var godt tilberedt til vores 2x 70 års fÞdselsdag.

Alle gÊster var supertilfredse.
Vi var 50 mennesker .
Susanne&Kent