レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Vi vil varmt anbefale John Jensen VVS, for deres gode kommunikation og evne til at fÃ¥ lÞst vores opgaver. Det var lidt forskellige fra udskiftning af vÊghÊngt WC, skifte af vandhane til fejlfinding... もっず芋る

䌁業が回答したした

Da frosten i december satte ind og flere huse havde problemer med varmen, blev vores 100 liter varmtvandsbeholder utÊt. Trods megen travlhed sendte jj-vvs en meget dygtig medarbejder ud til os for... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fik vandskade kort efter John Jensen VVS have vÊret pÃ¥ besÞg og skulle skifte 2 mÃ¥lere og kontraventil. Firmaet ville ikke pÃ¥tage sig ansvar, men i stedet lade min egen forsikring betale udgifterne.... もっず芋る

䌁業情報

1. 配管工
  2. 济宀リフォヌム業
  3. 建蚭䞀般請負業者
  4. 絊湯システム提䟛業者
  5. 板金工事請負業者
  6. 氎害家屋埩旧サヌビス

圓該䌁業による蚘述

John Jensen VVS beskÊftiger mere end 200 medarbejdere inden for service, forsikring og entreprise. Vi udfÞrer opgaver for erhvervsvirksomheder, boligselskaber, private, forsikringsselskaber, entreprenÞrer, rÃ¥dgivere og professionelle bygherrer. Vi har eksisteret i mere end 60 Ã¥r, og vi gÃ¥r op i at gÞre det, vi er bedst til - og gÞre det godt. SÃ¥dan har det vÊret, siden virksomheden blev grundlagt i 1962. Og sÃ¥dan bliver det ved. Blandt de mange opgaver, vi lÞfter, er faste serviceaftaler med boligselskaber og ejerforeninger, omfattende renoveringssager i bygninger i brug, nyetablering af varmecentraler med vedvarende energikilder, optimering af produktionsanlÊg i medicial- og fÞdevareindustrien, kompetent dÞgnvagt, indregulering af anlÊg – og ganske almindelig service og vedligehold af vand, varme og sanitet. Vi har desuden vores egen blikafdeling, der udfÞrer alt inden for tag- og facadearbejde i forbindelse med renovering og nybyg samt udfÞrelse af pladearbejder i zink, kobber, aluminium og skifer. Vi har de faglige kompetencer til at imÞdegÃ¥ alle blikopgaver - smÃ¥ som store – og bistÃ¥r vores kunder samt rÃ¥dgivere med lÞsning af vigtige detaljer. Vores mangeÃ¥rige erfaring og gode hÃ¥ndvÊrk sikrer, at det udfÞrte arbejde er langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit.0

3.3

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

81件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Sjusk

Arbejdet fremstår flere steder mangelfuldt udfÞrt med tydelige tegn på sjusk. Blandt andet er der ujÊvnt fugearbejde, beskadigede fliser, fejlmonterede installationer og generelt en finish, der ikke lever op til almindelig håndvÊrksmÊssig standard. Flere elementer mangler desuden helt at blive genmonteret. Jeg kan ikke anbefale virksomheden.

2026幎4月15日

2 stjerner – Kom dagen efter, men håndterede akut vandskade dårligt

Vi havde en akut situation sidste tirsdag: vores toilet lÞb, og der kom vand ned i underboens loft. Underboen kom op til os to gange for at fortÊlle, at det var alvorligt, og at vandet stadig lÞb.

Jeg ringede til VVS-firmaet og fik fÞrst bekrÊftet, at en tekniker ville komme samme dag. Senere viste det sig, at deres system havde vÊret nede, og teknikeren havde aldrig modtaget ordren.

Da klokken var efter 15, ringede jeg igen, og en medarbejder vurderede sagen som akut, netop fordi der var vand i underboens loft. Hun sagde, at hun ville sende en vagt.

Alligevel blev underboen fÞrst kontaktet fem timer senere, og pÃ¥ det tidspunkt dryppede der naturligt nok ikke lÊngere vand. Herefter aflyste VVS-firmaet vagten – fordi det ville koste dem ekstra at sende den ud. Resultatet var, at vi stod uden hjÊlp, selvom der allerede havde vÊret en konkret vandskade.

De kom fÞrst dagen efter og fik lÞst problemet, men selve håndteringen af situationen var meget uprofessionel, og det fÞltes som om, Þkonomi blev prioriteret over akut skade og kundeservice.

2025幎12月3日
自発的なレビュヌ

Firmaet kommer og besigtiger en opgave

Firmaet kommer og besigtiger en opgave og giver et tilbud på udbedring. Efter mange forgÊves forsÞg på kontakt finder jeg ny vvs til at lÞse min opgave. 3 måneder efter besÞget sendes der en regning på 1500 kr for 40 minutters besÞg på en besigtigelse uden at kunne komme i kontakt med dem igen omkring opgaven. Intet er altså gjort udover at mÞde op og konstatere dit og dat som i Þvrigt viste sig at vÊre forkert vejledning.

Trist måde at inddrive penge på.

2025幎9月17日

Varmpumpen blev fikset

Vi havde problemer med vores luft til vand varmepumpe og fik efter indledende snakke besÞg af Jack Marschall som var ekstremt dygtig og utroligt serviceminded. Han nÊrmest “ombyggede” hele rÞrstrukturen inde i varmepumpen sÃ¥ det bare spiller! Han tÊnkte ud af boksen og stÃ¥r pÃ¥ mÃ¥l for sit arbejde.
Vi endte med en varmpumpe der er tiptop, og til en super fair pris, arbejdets omfang taget i betragtning.

Vi kan klart anbefale John Jensen VVS.

2025幎6月10日

Hej Kenneth.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er tilfreds med det udfÞrte arbejde omkring din varmepumpe. Vi sÞrger for at bringe de rosende ord videre til Jack.

Får du brug for vores service en anden gang, står vi naturligvis klar til at hjÊlpe.

Med venlig hilsen Kia fra John Jensen VVS

Jeg fik en vandskade sent om aftenen på

Jeg fik en vandskade sent om aftenen på en helligdag. Frederik kom ud og fiksede det. Herligt. Han var ydmyg, sympatisk, informativ, dygtig og hÞflig. Håber han får det i lÞn han fortjener.

2025幎5月30日

Hej Carsten.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er tilfreds med det udfÞrte arbejde vedrÞrende din vandskade. Vi har her til morgen overbragt de rosende ord til Frederik, og han blev utrolig smigret og naturligvis meget glad. Så tak for det.

Fantastisk Service

Vi havde fået installeret en varmepumpe luft til vand, hvor firmaet desvÊrre var gået konkurs da den meldt en fejl, i samarbejde med Panasonic og Lasse fra John jensen vvs, fandt vi en lÞsning fordi den var garanti registeret hos panasonic da John Jensen vvs er en proff partner har de overtaget sagen og simpelthen gjort alt indenfor hvad god service er :)

Skide godt arbejde !

2025幎5月19日

Hej Mathias.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er tilfreds med det udfÞrte arbejde omkring din varmepumpe. Vi sÞrger for at bringe de rosende ord videre til Lasse og det Þvrige team.

Super dejlig service

Vi havde 2 sÞde fantastiske mÊnd til at fixe vores gas. De gjorde det med et smil og mere end forventet☺
Vi fik en virkelig god oplevelse og en rigtig god service. Vi blev virkelig tilfredse. Tak for det! Kan varmt anbefales👍🏌😃

2025幎4月30日

Hej Amal.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er tilfreds med det udfÞrte arbejde på jeres gas-installation. Dejligt at hÞre du også fik smil med på vejen. Vi sÞrger for at bringe de rosende ord videre til vores kolleger.

Fik vandskade kort efter John Jensen

Fik vandskade kort efter John Jensen VVS have vÊret på besÞg og skulle skifte 2 målere og kontraventil.
Firmaet ville ikke påtage sig ansvar, men i stedet lade min egen forsikring betale udgifterne. Firmaet ville ikke hjÊlpe overhovedet og fik desuden en regning på 7.500 kr. for akut hjÊlp ved deres egen vandskade. Dårlig stil - fÞj!

2025幎2月4日
自発的なレビュヌ

Akut vandskade lÞst hurtig og

Akut vandskade lÞst hurtig og effektivt. Altid god service og dialog i ÞjenhÞjde. Tak til Klaus.

2025幎3月5日

Hej Henrik.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er tilfreds det udfÞrte arbejde i forbindelse med din vandskade. Vi sÞrger for at bringe de rosende ord videre til Klaus.

Får du brug for vores service en anden gang, også af mindre akut karakter, så står vi naturligvis klar til at hjÊlpe.

Med venlig hilsen Kia fra John Jensen VVS

Tak for fin service fra Jack.

2025幎2月18日

Hej Hanne.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er tilfreds med den service vores kollega, Jack, har leveret. Vi sÞrger for at bringe de rosende ord videre.

Vi og Jack står klar til at hjÊlpe dig igen, hvis du skulle få brug for det en anden gang.

Reliable

Honest, reliable, hard workers that do the job efficiently. Always on hand to answer any queries and will show up on time.

I have used them for a bathroom refit and updating my radiators. Both jobs have been completed at a high quality and I would recommend them.

2024幎9月19日

Hej Samantha.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service.

Hos John Jensen VVS strÊber vi altid efter at finde den bedste og mest effektive lÞsning for vores kunder. Derfor er vi glade for at hÞre, at du er tilfreds med det udfÞrte arbejde hos dig.

Hurtig og kundeorienteret service

Hurtig og fleksibel aftale pÃ¥ plads efter mit behov, medarbejder mÞder op til den aftalte tid, venlig og imÞdekommende, installerer armaturtype efter prÊference og det hele fungerer 👍

2024幎9月9日

John Jensen VVS A/S からの回答

Hej Sofie. Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og installationen af dit nye armatur. Vi står klar til at hjÊlpe dig igen, hvis du skulle få brug for det en anden gang. Med venlig hilsen Kia fra John Jensen VVS

Tilslutning til offentlig vand

Stor hjÊlp med at få tingene på plads og organiseret. Super sparring omkring planlÊgning af vandprojekt.
Meget velplanlagt og hurtig etablering på dagen.
Det er fedt at se, når et firma har styr på det de laver.
Vi nåede stort set ikke at opleve at mangle vand, så stor ros til holdet hos John Jensen

2024幎7月10日

John Jensen VVS A/S からの回答

Hej Johnni. Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at hÞre, at vores indsats har gjort en forskel. Hos John Jensen VVS strÊber vi altid efter at finde den bedste og mest effektive lÞsning for vores kunder. Derfor er vi glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores arbejde. Endnu engang tak for din ros og din tillid til os. Vi står klar til at hjÊlpe dig igen, hvis du skulle få brug for det en anden gang. Med venlig hilsen Kia fra John Jensen VVS

Absurd dårlig service over hele linjen

Udover at deres priser er absurd hÞje for arbejde på under 10 min. Så har de ikke styr på deres arbejde internt. Til at starte med sender de fakturarer og rykkere til en mail der ikke eksistere, og det er fÞrst når man får et brev fra RKI at man kan gÞre dem opmÊrksom på at regningen skal sendes til ens forening. Uagtet om man informere dem om fejlen med oplysninger og også modtager af fakturaren, og dette blev gjort mange gange, så fortsÊtter de med at true med RKI og til sidst registerer en i RKI. Da man så lettere irriteret over hvor kaotisk John Jensen VVS A/S er, kontaker dem for at blive fjernet fra RKI, eftersom regningen er betalt og aldrig tilhÞrte en selv og de aldrig havde sendt regningen, hvilket gjorde man ikke havde en jordisk chance for at reagere, så er der INGEN mennesker som kan hjÊlpe og man bliver kastet rundt mellem folk og ingen er tilrådighed.

Absurd dårlig service over hele linjen

2024幎7月5日

KÊre Nich,

Tak for din feedback. Vi beklager, at din oplevelse med vores service ikke har levet op til dine forventninger.

Som vi forklarede over telefonen, så erkender vi, at vi havde en forkert e-mailadresse i vores system, og at dette har skabt problemer. Vi forsÞgte dog at kontakte dig flere gange telefonisk og via telefonsvarer.

Da der opstod uenighed om, hvem der skulle betale fakturaen, og ejerforeningen fÞrst senere bekrÊftede, at de ville betale, blev sagen desvÊrre eskaleret til RKI. Vi handlede straks ved at slette registreringen, så snart betalingen var bekrÊftet.

Vi beklager den frustration og ulejlighed, dette har forårsaget. Hvis der er noget yderligere, vi kan gÞre for at rette op på din oplevelse, hÞrer vi meget gerne fra dig.

Med venlig hilsen Kia fra John Jensen VVS

De gjorde et godt stykke arbejde

De gjorde et godt stykke arbejde. Og ryddede pÊnt op efter sig.

2024幎6月26日

Hej Bettina.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores arbejde.

Hos John Jensen VVS strÊber vi altid efter at finde den bedste og mest effektive lÞsning for vores kunder, ligesom oprydning er en naturlig del af opgaven, inden den afsluttes.

TAK for hjÊlpen !!!

TAK ! - JJ-VVS kan det ingen andre kan finde ud af. Jeg har fået skiftet studser på mine radiatorer, så nu virker termostaterne igen efter 5-6 års problemer.

Andre havde fortalt mig at det kun var muligt ved at lukke for vandet i 25 lejligheder - og bagefter gå ind i samtlige lejligheder for lukke luft ud af radiatorerne.

JJ-VVS fortalte mig at det kun var nÞdvendigt hvis man skal skifte ventilerne bagved studsen.

Det er en smuk oplevelse at mÞde et mennesker der med stor ro og faglighed - gÞr det umulige på 10 minutter.

Også tak til Backoffice der var hurtige til at reagere på min mail - og sende en kompetent medarbejder ud til mig.

2024幎5月13日

Hej Thomas

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at hÞre, at vores indsats har gjort en forskel.

Derfor er vi glade for at hÞre, at vi har afhjulpet dine varmeproblemer uden at skulle gennemgå en besvÊrlig proces.

Vi er stolte af vores team af erfarne og kompetente medarbejdere, som altid arbejder med ro og faglig ekspertise for at sikre, at vores kunder får den bedste service.

Med venlig hilsen Kia fra John Jensen VVS

rigtig dygtig svend som ovenikÞbet

rigtig dygtig svend som ovenikÞbet behandler sin lÊrlig rigtig godt

2024幎5月8日

Hej Esben

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med vores service samt at vores arbejde har gjort en positiv forskel for dig.

Vi gÞr altid en stor dyd ud af at stÞtte og udvikle vores lÊrlinge, hvilket blot bliver bekrÊftet af din oplevelse. Tak for din tilbagemelding, vi sÞrger for at give de rosende ord videre.

RÊk endelig ud igen, hvis du skulle få brug for vores hjÊlp en anden gang.

Med venlig hilsen Kia fra John Jensen VVS

Meget hurtig og venlig betjening

Meget hurtig og venlig betjening. MÞdte til tiden og lÞste opgaverne perfekt. John Jensen VVS A/S kan varmt anbefales.

2024幎4月16日

KÊre A

Husk, at vi altid er her for dig, hvis du skulle få brug for vores hjÊlp igen i fremtiden.

Med venlig hilsen Kia fra John Jensen VVS

Fantastisk kundeservice og hÞjt fagligt niveau

Vi havde et problem med, at vores vand dryppede og havde behov for udskiftning af sikkerhedsventil mv.. Kontaktede John Jensen VVS og de sendte hurtigt en VVS'er (Andreas) ud. Han lÞste problemet med det samme, og gav samtidig rigtig brugbar information omkring vores installation. Alt i alt er vi bare super tilfredse og vil til en hver tid bruge dem igen!

2024幎3月7日

KÊre Paw

Vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at give os en anmeldelse.

Samtidig er vi glade for at hÞre, at du er tilfreds med det stykke arbejde, vi har udfÞrt. Vi har sendt de rosende ord videre til Andreas.

Tag endelig fat på os, hvis du har brug for vores hjÊlp en anden gang.

Med venlig hilsen Kia

FREDAG NAT GIK CISTERNEN I UDU.

Fredag nat gik cisternen i udu. og toilettet var ubrugeligt.
Skrev en mail til Lau Jensen sÞndag. - Mandag morgen ringede han, og inden kl. 10 var indmaden skiftet og alle var glade.

2024幎3月11日

KÊre Jepsen Invest

Vi sÊtter stor pris på, at I har taget jer tid til at give os en anmeldelse.

Samtidig er vi glade for at hÞre, at I er tilfredse med det stykke arbejde, vi har udfÞrt. Vi har sendt de rosende ord videre til Lau.

Tag endelig fat på os, hvis I har brug for vores hjÊlp en anden gang.

Med venlig hilsen Kia

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。