God og positiv oplevelse
Stor anbefaling herfra, som de fleste var jeg nervÞs for gynÊkologisk undersÞgelse, men det var blev en god oplevelsen da Jens K forklarede undervejs og var meget forsigtig.ð
God og positiv oplevelse
Great doctor, listens and is very attentive. I highly recommend
Meget professionelt personale og man kan mÊrke man er i trygge hÊnder og det sjÊldent rart for nogen at skulle igennem undersÞgelser eller forlÞb gynÊkologisk, men de gÞr at det er overskueligt og der er god korrespondance tilbage fra klinikken angående blodprÞver. Skulle jeg vÊre så uheldig at ende ud i problemer igen, så ville jeg anbefale denne klinik til enhver
SÞd og forstående lÊge.
Var der med min teenage datter.
Super sÞd og god lÊge, kÊmpe anbefaling herfra, isÊr til dem af os der ikke er glad for gynÊkologisk undersÞgelse. Det går så stÊrk og man kan intet ubehag mÊrke.
Hos Jens oplevede jeg for fÞrste gang at fået lavet en gynÊkologisk undersÞgelse, som ikke var ubehagelig. Han er utrolig imÞdekommende, empatisk og omhyggelig. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Du vil ikke mÞde en mere empatisk og ordentlig gynÊkolog end Jens.
KÊmpe anbefaling. Han mÞder dig med respekt og empati, og har mange års erfaring.
Hej var forbi i går og skulle scannes for en graviditet. Jeg havde intet sagt på forhånd om, om jeg skulle få det fjernet eller om jeg ville beholde det. Jeg var nemlig meget i tvivl. Jeg blev på intet tidspunkt stillet et spÞrgsmål om om jeg ville beholde det, men jeg fik bare stukket piller til en medicinsk abort i hovedet med det samme. Jeg synes godt man kunne have spurgt og snakket med mig om planen herfra. Hun sagde også at den medicinske abort mindede om menstruation smerter. Det kan jeg så fortÊlle det ikke gjorde! Jeg var i smerte helved en hel dag, og jeg lå kraftigt og fortrÞd mit valg af abort. Men jeg fik heller ikke muligheden for selv at vÊlge mellem den medicinske eller en udskrabning.
Jeg er virkelig skuffet over min oplevelse. Håber i vÊlger en klinik med omhu
Stor anbefaling herfra.
Alle i klinikken er super sÞde og venlige. Rar og tryg oplevelse at vÊre inde hos Jens som hele tiden informerer om hvad han gÞr. Rigtig god oplevelse.
At vÊre hos gynÊkolog er aldrig rart og slet ikke hos en mandlig. Må indrÞmme at jeg var nervÞs, men det var der ingen grund til. Jens er omhyggelig, forsigtig og utrolig rar. Han lyttede, var seriÞs og var forklarende mens han undersÞgte og tog prÞver. Var nervÞs for svar, men fik den bedste julegave, da han lillejuleaften sendte sms med, at alt var fint.
Bedste anbefalinger herfra.
Har vÊret hos Jens 2 gange. Jens fandt celleforandringer ved 1 besÞg, fik taget ny celleprÞve, og fik svar på SMS at alt var fint. Kunne så se på sundhed dk at svaret ikke helt passede med det Jens havde svaret. PrÞvede en anden gynÊkolog, bare for at vÊre sikker. Denne gang var jeg HPV positiv stadie 3. Den nye gynÊkolog kunne så fortÊlle at Jens havde "glemt at tage den indvendige prÞve" som er ret vigtig ved celleforandringer. Hvis jeg ikke havde vÊret lidt vågen, ville det udvikle sig til livmoderhalskrÊft. Har nu fået en kegleoperation, og venter på svar på prÞven.
Jens Kristensen er en rar og kompetent lÊge -der giver sig tid også til spÞrgsmål
Jeg besÞgte Jens Kristensen for fÞrste gang i starten af denne måned og var lidt nervÞs. Men det havde jeg ikke behÞvet at vÊre, for Jens er en virkelig dygtig og professional gynÊkolog med stor forståelse hvordan det er som kvinde i denne situation. Det har alt i alt vÊret en positiv oplevelse (som det nu kan vÊre :0)) og jeg kan kun varmt anbefale Jens Kristensen og hans sÞde og venlige personale.