Super god service fra vi kom, venlig og erfaren medarbejder som fortalt om produktet, havde vi nogle spÞrgsmÃ¥l blev de osse besvaret. Alt ialt en god oplevelse ðð
Leveringen var super. Meget flink mand fra firmaet, som hjalp med at bÊre varen helt ind i haven. Produktet lever op til forventningerne og billeder.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dejligt med imÞdekommenhed, nÃ¥r man kontakter dem pr. telefon. Vi havde nogle sÊrlige Þnsker, som blev imÞdekommet. Ordren, foldbare pileflethegn, er i en virkelig god kvalitet - ikke set bedre andre... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fik monteret et Stockholmshegn i sommeren sidste Ã¥r. Hegnets kvalitet er meget bedre end jeg havde forventet til den billige pris. Hegnet har ogsÃ¥ bestÃ¥et en stormtest i mellemtiden. Alt fra bestillin... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos jmkiil A/S har vi specialiseret os indenfor havehegn til private. Vi tilbyder også den fulde entreprise opgave, hvor vi leverer og monterer materialerne. Vi har også stor erfaring på redskabsskure og pavillon.
Brundtlandparken 2, 6520, Toftlund, ãã³ããŒã¯
- 71990680
- info@jmkiil.dk
- jmkiil.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Super god service fra vi kom
Super god service fra vi kom, venlig og erfaren medarbejder som fortalt om produktet, havde vi nogle spÞrgsmål blev de osse besvaret.
Alt ialt en god oplevelse ðð
Varen blev leveret af en meget flinkâŠ
Varen blev leveret af en meget flink chauffÞr. Den kom som planlagt. Blev sat op i påsken og resultatet super. Tak
Leveringen var super

jmkiil.dk ããã®åç
Prisen er rimelig og hegnet blevâŠ
Prisen er rimelig og hegnet blev leveret som aftalt. God vejledning i telefon om montering.

god oplevelse
Behagelig samtale, firmaet overholdt aftale og
chauffÞren der afleverede varen var rar og venlig.

Tillidsfuld
SÞde, venlige og meget hjÊlpsomme når man ringer. Rigtig god service hele vejen, selv ved leveringen.

jmkiil.dk ããã®åç
Ingen problemer ved bestilling ellerâŠ
Ingen problemer ved bestilling eller levering super

Hurtig levering
Hurtig levering. Meget fint legehus, rimelig nemt at samle, som straks blev taget i brug

jmkiil.dk ããã®åç
Varer leveret forholdsvis hurtigt og iâŠ
Varer leveret forholdsvis hurtigt og i god forfatning.

jmkiil.dk ããã®åç
Super godt kvalitets hegn som deâŠ
Super godt kvalitets hegn som de forhandler og som jeg har kÞbt, er bare så godt tilfreds. Desunden har de en tip top kundeservice. Jeg kan anbefale dem :-)

Super produktkvalitet og kundeservice
Ã
h - Jeg er nok den mest besvÊrlige kunde, fordi det bestilte natur-hegn skulle leveres til mit sommerhus og det var derfor vigtigt for mig, at jeg kunne vÊre der for at tage imod.
De blev kiiiimet ned, men tog det i stiv arm. Verdens sÞdeste chauffÞr leverede og hjalp mig ind i skuret med det. SkÞn kvalitet i hegnet og kundeservice. Har handlet der fÞr og vil til enhver tid handle der fremover. Mine varmeste anbefalinger.

jmkiil.dk ããã®åç
Der blev leveret det aftalte til aftaltâŠ
Der blev leveret det aftalte til aftalt tid.

Det ringeste produkt
Det ringeste produkt. FÞrst med en forkert sending af samlinger til gyngen. Derefter er kvaliteten af gyngen helt i bund.
Kan ikke anbefales.

jmkiil.dk ããã®åç
God service fra 1. Dag jeg kontaktede dem og god information i produktionsforlÞbet og indtil jeg får leveret mit hegn af to utrolig hjÊlpsomme chauffÞrer.

Godt sted!
1.fair priser
2. Holder leverings tidspunktet!
3. Kundeservice mega flinke!
- fik leveret mit hegn idag, hvor jeg lod mÊrke til at der manglede noget, jeg ringet ind til dem og de fik det lÞst inden for kort tid og vil sende mig det som manglede, som projektet kan starte mandag som planlagtððœ
- virkelig god service!