Pengene er spildte
KÞbte adgang til tests for cirka 500 kroner. Fik en automatisk adgangskode, som ikke virkede.
Skrev til support. Intet svar. De 500 kroner er spildt.
Skrev til support. Intet svar. De 500 kroner er spildt.
Jeg betale for en uges adgang for at Þve cut-e tests. Når jeg så sÞger den Þnskede test-type frem beder de mig betale igen. Jeg kan intet tilgå.
Jeg kan ikke bruge kontakt formularen og igen svarer via den whatsApp, som de påstår er 24/7.
Min egen fejl at vÊre i god tro, men blot til advarsel, nu har jeg i over 30 min forsÞgt at få kontakt til nogen uden held.