䌁業情報

1. 駐車サヌビス
  2. 駐車堎ビル
  3. 駐車堎

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Parkeren direct naast AFASLive of in de ArenApoort? Reserveer uw parkeerplek via https://t.co/dfthQTPrFK Parkeervraagstukken? mail ons @ Info@joepark.nl

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Prima!!!

Prima! Was er sceptisch voor gezien de negatieve reviews. Maar zou niet weten waarom deze er zijn. Klantenservice reageert direct en heel erg behulpzaam. Bij aankomst netjes een plek aangewezen gekregen. Enige minpuntje is dat de plekken heel krap zijn en veel mensen kunnen niet parkeren dus die staan dubbel.

2026幎3月21日
5぀星のうち2の評䟡

Mijn dochter heeft een parkeer kaart

Mijn dochter heeft een parkeer kaart gekocht
bij hun maar kreeg geen bevestigingsmail. Verschillende emails gestuurd, Instagram berichten en via WhatsApp geprobeerd in contact met hun te komen maar nog steeds geen teken van leven vanuit hun kant en het event begint al binnen een paar uur, zonder de QR parkeer code kan zij niet de parkeergarage in!! Ik heb ook via WhatsApp contact met hun genomen maar ik hoor ook niks terug.

Eindelijk contact en was meteen geregeld dus van 1 ster naar 2 gezet vanwege de hele snelle afhandeling van Josephine

2025幎7月9日
5぀星のうち3の評䟡

Betere communicatie

Het boeken ging gemakkelijk. Per abuis de verkeerde datum geboekt. Meteen een mail gestuurd, kreeg automatisch antwoord, verder niks gehoord, 2de mail gestuurd, weer geen reactie. Na wat gezoek op internet hoe contact te maken, ook een andere manier gevonden, de WhatsApp. Vlugge reactie, zeer trage afhandeling. Uiteindelijk een andere parkeerplaats, dan wat geboekt, nog gevraagd voor ern andere ivm loopbeperking, hier zou ik nog reactie op terug krijgen, echter niks meer gehoord. Communicatie mag echt verbeterd worden..

2025幎5月31日
5぀星のうち5の評䟡

Goede parkeerservice nabij Ziggo Dome/arena

Voor het eerst via deze site besteld. Na betaling beetje angstig geworden door de vele mindere beoordelingen.

Via navigatie aangekomen bij de parkeergelegenheid, helaas was medewerker net even een bord plaatsen einde van de straat waardoor we moesten wachten tot we naar binnen konden.

Binnen 5 minuten was meneer weer terug, controleerde de parkeerkaart en legde alles netjes uit, dus achteraf supergoed geregeld.

Wij kregen een parkeerkaart voor Mediarena en zou meerdere mensen aanbevelen hier te parkeren voor de Ziggo Dome/Arena.

Op snelle loopafstand en na concert rij je zonder file zo weer weg

2025幎2月25日
5぀星のうち1の評䟡

Ticket gekocht voor verkeerde datum

Ticket gekocht voor verkeerde datum. Ik heb direct gereclameerd. Automatisch reactie ontvangen dat ik binnen 5 dagen antwoord kan verwachten. Inmiddels 12 dagen verder, evenement al geweest, geen enkele reactie. Ondank een herinnering die ik nog heb gemaild. Zeer teleurstellend!

2024幎9月24日

P7 niet te vinden

P7 is niet te vinden, wij werden van hot naar her gestuurd door medewerkers van andere parkeerplaatsen. Uiteindelijk hoorde wij dat de plek niet wordt gebruikt.
Bijna te laat voor concert en kosten gemaakt voor nieuwe parkeerkaart en ver moeten lopen nu. Mail gestuurd maar je hoort niets meer

2024幎8月11日

Waardeloos

Waardeloos! Voor het concert van P!nk hadden we 2 parkeerplekken gereserveerd bij Joe park. Eenmaal terplaatse bleek dat er geen parkeerplekken meer waren en werden we naar een andere parkeerplek gestuurd die volgens hen ook van hun was. Eenmaal terplaatse bleek dat we op een industrieterrein moesten parkeren waar we onze auto's ook gratis neer konden zetten. De dag erna per mail contact gezocht via de mail met Joe park. Tot op heden hebben we hier nog geen reactie op gehad! Schandalig hoe hiermee om gegaan wordt.

2024幎7月19日

Tweemaal betaling entree

Zondag 17 december hebben we twee keer moeten betalen bij locatie Mediarena. Eerste keer gaf de portier aan dat het apparaat dat pasje niet ‘pakte’, bij de tweede wel. Thuisgekomen kwamen we erachter dat van beide pasjes 20 euro was afgeschreven. Joe park heeft geen telefoonnummer en ze reageren niet op de mail (wel referentienummer ontvangen: 10132).

Na reactie op mail ben ik bereid om de review aan te passen.

2023幎12月17日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ