[jo:ga] レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft en mail korrespondance med den sÞdeste og mest service minded person fra Jo:Ga teamet fra Århus afdelingen. Det har vÊret sÃ¥ rart hele vejen igennem skriverierne. Jeg fik det hjÊlp jeg ha... もっず芋る

䌁業が回答したした

It is a GREAT studio, with many and convenient location across the city, and offering diferent types of classes for the taste of each one. Teachers are very good!

䌁業が回答したした

Jeg har gÃ¥et til yoga 2-3 gange om ugen hos jo:ga i over to Ã¥r, og billigere tror jeg ikke det kan gÞres. Det tog mig lidt tid at finde frem til lige de lÊrere, der passede til mig, men da fÞrst det l... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter mere end et Ã¥rs medlemskab hos JO:GA, mÃ¥ jeg sige at jeg er sÊrdeles tilfreds. Jeg er 50+ gammel og har prÞvet alle studios i KÞbenhavns omrÃ¥det og oplevet 20+ instruktÞrer. InstruktÞrerne... もっず芋る

䌁業情報

1. ペガ リトリヌト センタヌ
  2. ペガ スタゞオ

圓該䌁業による蚘述

[jo:ga] er for dig, der vil trÊne effektivt, styrke din krop og skabe balance og ro i dit sind. I [jo:ga] har vi fÞrst og fremmest fokus pÃ¥ selve trÊningen og pÃ¥ at gÞre den sÃ¥ tilgÊngelig som mulig ved at tilbyde mange hold tÊt pÃ¥ dig. For os er det vigtigt, at vi er et uformelt sted at vÊre. Hos [jo:ga] falder du hurtigt til, og det er let at deltage i undervisningen – om det er din fÞrste yogatime eller om du har dyrket yoga hele dit liv, sÃ¥ er det bare at rulle mÃ¥tten ud og komme i gang. Vores studios indgyder ro og rummelighed, og indretningen er skabt med tanken om, at der skal foregÃ¥ en effektiv trÊning, og at det skal vÊre et behageligt sted at vÊre. Vi trÊner hÃ¥rdt og effektivt i et hyggeligt fÊllesskab. Vi kan godt lide at nÞrde teknikken, og det er vigtigt for os, at du ses og guides af vores dygtige trÊnere, sÃ¥ din trÊning bliver sÃ¥ optimal som mulig. Vores mÃ¥l er, at du gÃ¥r fra timen smidigere, gladere og stÊrkere. Og jo bedre du fÞler, at trÊningen har vÊret for dig og din krop, jo gladere bliver vi. Vi fÃ¥r ganske enkelt et kick ud af at give dig en god og effektiv yoga-trÊning pÃ¥ hold. Velkommen hos [jo:ga]

優良

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 116ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg blev tilmeldt i den periode med

Jeg blev tilmeldt i den periode med tilbud , og hermed melder jeg ud 6 dage efter og tÊnker ikke mere over det da jeg er udmeldt
Jeg får så en regning på 650kr efter den periode hvilket er ret mÊrkeligt fordi jeg er blevet udmeldt
Det syns jeg er for dårligt , isÊr som studerende at der bliver trukket 650 kr og ÞdelÊgger hele Þkonomien og nu tanken om hvordan resten af måneden skal se ud

2026幎4月7日

Hej Lydia.
Det lyder selvfÞlgelig ikke som en god oplevelse, og det vil vi rigtig gerne kigge nÊrmere på.

Du mÃ¥ meget gerne kontakte os pÃ¥ mail, sÃ¥ vi kan gennemgÃ¥ din sag og se, hvad der er sket – og selvfÞlgelig finde en lÞsning sammen.

Team Joga.

VÊr m e g e t opmÊrksom! ...

Ved (forsÞg på) indmeldelse (selvfÞlgelig online, da joga ikke er kontaktbar på anden måde ... går man til et center henvises der til onlinekontakt ...) - krÊves CPR-nr - endda oplyst direkte på nettet ! Indmeldelse kan ikke ske uden...
CPR er en af de mest indgribende oplysninger, så kravet er ekstra stramt. Derfor dataminimering.
Synes det er en for personfÞlsom oplysning til at oplyse 'åbent online'. Skriver derfor mail til dem vedr dette og får meget venligt formuleret svar der, når man holder skarpt Þje på ordene, kan 'oversÊttes' til at mit CPR er 'nice-to-have, og ikke lovmÊssigt need-to-have': "Vi anmoder om dit personnummer, da dit medlemskab er personligt og dit unikke CPR-nr, gÞr at vi sikre at medlemskabet kun tilhÞrer dig. (hvilket også kan sikres på anden vis!)
Det sikrer både at når du indmelder dig i Arca (?), tjekker systemet om du allerede har/har haft et medlemskab hos os.(kan også nemt sikres på anden vis!) Således er vi sikre på, at du ikke kan oprettes dobbelt i vores system (så kan man finde et andet system og ikke bruge personfÞlsom oplysning til at 'pleje' dette system)- og bibeholder dine totale trÊninger, såfremt du har opsagt et medlemskab som du senere aktiverer igen :-). (at 'betale' med risiko for offentliggÞrelse af CPR, for at kunne se EVENTUELLE tidligere trÊninger !!! - come on. Og hvis jeg ikke har vÊre medlem tidligere, har jeg jo ikke behov for at se dette!)
Ydermere skal vi bruge dit personnummer, i tilfÊlde af at din vi (?) mod forventing, skulle overdrage en betalingssag til Collectia vores inkassofirma.(gisp! - man er mistÊnkt pÃ¥ forhÃ¥nd, joga er fra start mistÊnksomme eller har haft en hel del dÃ¥rlige kunder, som efterfÞlgende skal give det mest indgribende for?) - Har til dette skrevet til joga, at det er en plausibel forklaring pÃ¥ EN PRAKTISK FORDEL FOR joga, men ikke en nÞdvendighed. Cpr kan blot gÞre det ‘lettere’ for dem. Der kunne bruges e-mail, telefon-nr, medlems-ID, betalingskort, sÃ¥ der ikke laves dette ‘overkill’.
Mange systemer håndterer dette uden cpr, da dette ikke påkrÊvet for at sende en sag til inkasso. Dér kan arbejdes med navn, adresse og fÞdselsdato. "
Derud over spÞrger jeg om
- er siden krypteret korrekt (https)?
- hvordan opbevares CPR?
- hvem har adgang?
- hvor lÊnge gemmes det?"

.... har ikke fået svar på dette !

Ifgl. GDPR og databeskyttelsesloven bÞr CPR kun indsamles, hvis det er nÞdvendigt for formålet, og når det er nÞdvendigt og sagligt begrundet, dvs LOVKRAV ! (bank, sundhedsvÊsnet ...). Det er tvivlsomt, om deres krav lever op til nÞdvendighedsprincippet ved fÞrste henvendelse om indmeldelse. Samtykke er kun gyldigt hvis det er frivilligt - så, hvis medlemsskab kun kan gives ved at oplyse CPR, er samtykket ofte ikke reelt frivilligt.

Det er ikke ulovligt for joga at bede om CPR - men det er ikke nÞdvendigt at krÊve det som betingelse, hvis det ikke er nÞdvendigt.
FÞlgen i denne problematik er for mig, at så er det IKKE her jeg tager medlemsskab!
Pas meget på med HVORFOR et firma krÊver det mest personfÞlsomme oplyst for et medlemsskab - hos joga er jeg ikke tryg ved argumenterne...
- det lyder ellers på gode anmeldelser som om det kunne vÊre et ok sted at trÊne ...

2026幎3月27日

Hej SH,

Vi skylder dig et svar her.

Vi fik svaret dig på mail og håber det gav dig lyst til at prÞve os. Hvis du har spÞrgsmål er du velkommen til at skrive direkte til mig eller tage fat i vores medlemsservice.

Klaus,

Hurtig og effektiv hjÊlp

Hurtig og effektiv hjÊlp - altid meget venlige til at imÞdekomme udfordringer og spÞrgsmål

2026幎3月26日

Hej Camilla.
Tak for de pÊne ord – dejligt at hÞre, at du fÃ¥r hurtig og venlig hjÊlp, nÃ¥r der opstÃ¥r spÞrgsmÃ¥l! :-)

Amazing customer service

Amazing customer service! Had some issues with seeing the reformer classes and Patrick was very quick to answer and solved the issue.

2026幎3月26日

Hi Cristina.
Amazing to hear – thank you! 😊 Great that Patrick could jump in quickly and get it sorted for you 🙌

Bedste kundeservice EVER

Bedste kundeservice EVER! efter en pause er jeg tilbage i folden hos Jo:ga. Kunne ikke rigtig få min app til at virker igen, efter pause.... men er blevet hjulpet i hoved og bib... er så tilfreds og så glad for at vÊre tilbage i yoga med J ;-) familien

2026幎3月24日

Hej Mette.
Haha, det er sÃ¥ fedt at lÊse 😄 Velkommen tilbage i Joga-familien! Dejligt at hÞre, at vi fik styr pÃ¥ appen – og endnu bedre at have dig tilbage pÃ¥ holdene igen 🙌

ImÞdekommende service

Hurtigt svar, imÞdekommendes og forstånde lÞsning.
Tak for det

2026幎3月17日

Hej Ida.
Det er vi virkelig glade for at hÞre 😊 Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og dejligt, at du oplevede bÃ¥de hurtig og forstÃ¥ende hjÊlp!

Kundeservice i top

Havde brug for at sÊtte mit abonnement i bero grundet graviditet og de var så sÞde at hjÊlpe med dette, dejlig lang bero tid. Da jeg desvÊrre ikke kunne starte op igen da mit bero af abonnement udlÞb, og de havde trukket betaling for nÊste kontingent, var deres kundeservice så sÞde og hurtige til at hjÊlpe igen. Fik pengene retur og en forlÊnget bero. Super skÞn og effektiv service der gÞr man ikke fÞler noget Press for at skulle afmelde abonnementer eller noget ift fx. en graviditet eller skader.
Tak til jer Jo:ga

2026幎3月10日

Hej Amalie.
Hvor er det dejligt at hÞre – og stort tillykke! :-)
Tak fordi du deler din oplevelse. Det betyder meget for os, at du har fÞlt dig tryg og godt hjulpet hele vejen igennem, også når livet Êndrer planer.

Vi Þnsker dig alt det bedste, og du er selvfÞlgelig altid velkommen tilbage.

Hurtigt

Hurtigt, personligt og hÞfligt svar fra kundeservice. De kunne sagtens hjÊlpe mig med min forespÞrgsel.
Generelt er JOGA et virkelig godt yoga center med rigtig gode undervisere.

2026幎3月11日

Hej Julie.
Hvor er det dejligt at hÞre – tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at kundeservice kunne hjÊlpe dig hurtigt, og at du ogsÃ¥ har gode oplevelser med underviserne i studiet 😊

Great classes

Great classes, and customer service is always ready to help quickly with all the questions :)

2026幎3月3日

Hi Martina.
So great to hear! 😊 We're really happy that you're enjoying the classes and that our customer service has been helpful when questions come up. Thanks for sharing your experience!

Team Joga.

Jeg synes virkelig det er noget

Jeg synes virkelig det er noget bondefangeri at man skal vente sÃ¥ lÊnge som muligt med at melde sig ind nÃ¥r man ser tilbuddene pÃ¥ nettet. De skifter hver uge fÞrst 200, sÃ¥ 149, ugen efter kun 49 og nu er vi nede pÃ¥ 10 kr for et abonnement mÃ¥nedligt frem til maj. Jeg var jo sÃ¥ en af dem der var sÃ¥ dum at melde mig til da det kostede 149 for sÃ¥ 3 dage senere at fÞle mig lidt taget i r
. Jeg skrev til kundeservice i hÃ¥b om at de kunne se det fra forbrugerens side men fik her bare et svar om at det er et Ã¥rshjul som de ikke kan gÞre noget ved.
Så et godt råd til alle er at vente med at kÞbe til den når ned på 9-10 kr! Så kan i vÊre sikre på at få et af de bedste tilbud.

2026幎2月18日

Hej Jena.
Tak for dit review her på Trustpilot, vi er frygtelig kede af din oplevelse, og jeg vil meget gerne se om jeg kan hjÊlpe.

Gider du sende mig en mail til kontor@joga.dk, så skal jeg nok vende tilbage hurtigst muligt. :-)

Vi håber på at hÞre fra dig.

Super kundeservice

Hurtig og imÞdekommende service. Mine spÞrgsmål blev besvaret og problemet lÞst med det samme. Dejligt!

2026幎2月24日

Hej Ulla.
Dejligt at hÞre, at du fik hurtig hjÊlp og en lÞsning med det samme – sÃ¥dan skal det vÊre.
Tak for din anmeldelse!

Outstanding customer service ⭐

I’ve always had an amazing experience with their customer service. They were extremely helpful, responded very quickly, and went above and beyond to make sure everything was resolved. It’s rare to find support this reliable and attentive.

2026幎2月11日

Hi Maria.
Thank you so much for the 5 stars!
We’re really happy to hear that you had such a positive experience with our customer service and that we could go the extra mile to help. We truly appreciate your kind words 😊

Team Joga

Super service, god behandling, og fedt sted at trÊne m dygtige trÊnere👍❀

2026幎2月4日

Hej Alberte.
Tusind tak for de 5 stjerner! 🙌
Fantastisk at hÞre, at du oplever god service, god behandling og dygtige trÊnere – og at du synes, det er et fedt sted at trÊne. :-)

Team Joga.

Very friendly and helpful customer

Very friendly and helpful customer service 😊.

2026幎2月2日

Hi Timea.
Thank you so much for the 5 stars! 😊
We’re happy to hear you experienced friendly and helpful customer service 🙌

Team Joga.

Meget hurtigt og dygtig kundeservice

Meget hurtigt og dygtig kundeservice. Har hjulpet mig direkte og uden kompromis. Og tonen var meget venlig og casual.
Tak for jer :)

2026幎1月21日

Hej Sebastian.
Tusind tak for de 5 stjerner og de sÞde ord 😊 Det er skÞnt at hÞre, at du oplevede hurtig, dygtig og imÞdekommende hjÊlp – prÊcis sÃ¥dan vil vi gerne vÊre

Team Joga.

SÞde mennesker og rart sted at komme

Både kundeservice og yogainstruktÞrerne er virkelig de sÞdeste mennesker, og det er så rart at komme i Jo:ga studierne.

2026幎1月22日

Hej!
Tusind tak for de 5 stjerner og de varme ord. :-)
Det betyder meget for os at hÞre, at både kundeservice og yogainstruktÞrerne bidrager til en rar oplevelse i studierne.