[jo:ga] レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft en mail korrespondance med den sÞdeste og mest service minded person fra Jo:Ga teamet fra Århus afdelingen. Det har vÊret sÃ¥ rart hele vejen igennem skriverierne. Jeg fik det hjÊlp jeg ha... もっず芋る

䌁業が回答したした

It is a GREAT studio, with many and convenient location across the city, and offering diferent types of classes for the taste of each one. Teachers are very good!

䌁業が回答したした

Jeg har gÃ¥et til yoga 2-3 gange om ugen hos jo:ga i over to Ã¥r, og billigere tror jeg ikke det kan gÞres. Det tog mig lidt tid at finde frem til lige de lÊrere, der passede til mig, men da fÞrst det l... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter mere end et Ã¥rs medlemskab hos JO:GA, mÃ¥ jeg sige at jeg er sÊrdeles tilfreds. Jeg er 50+ gammel og har prÞvet alle studios i KÞbenhavns omrÃ¥det og oplevet 20+ instruktÞrer. InstruktÞrerne... もっず芋る

䌁業情報

1. ペガ リトリヌト センタヌ
  2. ペガ スタゞオ

圓該䌁業による蚘述

[jo:ga] er for dig, der vil trÊne effektivt, styrke din krop og skabe balance og ro i dit sind. I [jo:ga] har vi fÞrst og fremmest fokus pÃ¥ selve trÊningen og pÃ¥ at gÞre den sÃ¥ tilgÊngelig som mulig ved at tilbyde mange hold tÊt pÃ¥ dig. For os er det vigtigt, at vi er et uformelt sted at vÊre. Hos [jo:ga] falder du hurtigt til, og det er let at deltage i undervisningen – om det er din fÞrste yogatime eller om du har dyrket yoga hele dit liv, sÃ¥ er det bare at rulle mÃ¥tten ud og komme i gang. Vores studios indgyder ro og rummelighed, og indretningen er skabt med tanken om, at der skal foregÃ¥ en effektiv trÊning, og at det skal vÊre et behageligt sted at vÊre. Vi trÊner hÃ¥rdt og effektivt i et hyggeligt fÊllesskab. Vi kan godt lide at nÞrde teknikken, og det er vigtigt for os, at du ses og guides af vores dygtige trÊnere, sÃ¥ din trÊning bliver sÃ¥ optimal som mulig. Vores mÃ¥l er, at du gÃ¥r fra timen smidigere, gladere og stÊrkere. Og jo bedre du fÞler, at trÊningen har vÊret for dig og din krop, jo gladere bliver vi. Vi fÃ¥r ganske enkelt et kick ud af at give dig en god og effektiv yoga-trÊning pÃ¥ hold. Velkommen hos [jo:ga]

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 116ä»¶

レビュヌを曞く

Great costumer service

Jo:ga offers such quick and direct costumer service. Always helpful and kind 🙏

2025幎9月18日

Hi Nadja.
Thank you so much for your kind words 🙏 We're really happy to hear that you find Jo:ga’s customer service quick, helpful, and kind 🌟

Sincerely.

Joga is a great studio

Joga is a great studio. Diversity of classes and teachers all with great quality ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎9月14日

Hi Telma!
Thank you so much for your lovely feedback ⭐ We’re glad to hear you enjoy both the variety and quality of our classes and teachers – it means a lot to us!

Sincerely.
Team Joga

Kundeservice var hurtig og effektiv

Jeg oplevede at jeg ikke var blevet registreret til en yoga time, som jeg havde deltaget i. Da jeg henvendte mig til JO:GAs kundeservice (hvilket var nemt via appen), fik jeg hurtigt svar og det blev fikset. God oplevelse 👌🏻

2025幎9月10日

Hej Louise.
Tusind tak for din anmeldelse 👌🏻 Vi er glade for at hÞre, at du fik en god oplevelse, og at kundeservice hurtigt kunne hjÊlpe dig med registreringen.

Team Joga

Joga er en gave til både krop og sjÊl

Joga er en gave til bÃ¥de krop og sjÊl. Stemningen er rolig og imÞdekommende, og man fÞler sig altid taget godt imod. InstruktÞrerne er bÃ¥de dygtige, nÊrvÊrende og oprigtigt sÞde, hvilket gÞr undervisningen tryg og inspirerende. Hver gang jeg er gÃ¥et derfra, har jeg fÞlt mig lettere, mere centreret og fuld af ny energi. Et sted jeg pÃ¥ det varmeste kan anbefale til alle, der Þnsker yoga med kvalitet, hjerte og nÊrvÊr 😍❀

2025幎9月8日

Hej Anita.
Tusind tak for din flotte og varme anmeldelse 😍❀ Det betyder meget for os at hÞre, at bÃ¥de stemningen, instruktÞrerne og undervisningen gÞr en positiv forskel for dig – og at du gÃ¥r herfra med ny energi og ro 🙏✚

Super sted

Super sted, sÞde instruktÞrer og så dygtige

2025幎9月5日

Hej Susannah.
Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏 Vi er glade for at hÞre, at du oplever instruktÞrerne som bÃ¥de sÞde og dygtige – det betyder meget for os 💪✚

kundeservice

Jeg havde tilmeldt mig Jogas kampagne "TrÊn frem til 1. september for 9 kr." og troede, at jeg havde fÃ¥et afmeldt mig korrekt bagefter. Det viste sig dog, at min afmelding ikke var gÃ¥et igennem, og derfor modtog jeg en regning pÃ¥ 529 kr. Jeg kontaktede Joga og forklarede situationen – at jeg troede, jeg allerede havde afmeldt mig.

Her vil jeg gerne rose Niklas, som var utrolig sÞd og forstående. Han hjalp mig hurtigt med at få meldt mig korrekt ud og forsikrede mig om, at jeg ikke skulle betale belÞbet, da jeg alligevel ikke havde brugt mit abonnement. En rigtig rar og professionel oplevelse, som jeg sÊtter stor pris på!

2025幎9月2日

Hej Melissa.
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏 Vi er glade for at hÞre, at Niklas kunne hjÊlpe dig hurtigt og professionelt, og at du fÞlte dig godt behandlet i situationen. Det betyder meget for os, at du har haft en rar oplevelse med kundeservice 💛

Team Joga

Jeg er glad for mit medlemskab hos

Jeg er glad for mit medlemskab hos jo:ga da det er fleksibelt i min travle hverdag. Det er nemt at melde sig til og fra, det nye indtjekning system har dog misset min ankomst to gange så jeg fik en bÞde men ved at kunne dokumentere til for kundeservice, fik jeg hjÊlp.

2025幎9月3日

Hej Christina.
Tusind tak for din anmeldelse 🙏 Vi er glade for at hÞre, at fleksibiliteten passer godt til din hverdag, og at du fik hurtig hjÊlp af kundeservice i forbindelse med indtjekningen. Vi beklager de udfordringer du oplevede med systemet og er glade for, at det blev lÞst.

Team Joga

Jeg har vÊret meget glad for jo:ga

Jeg har vÊret meget glad for dette sted: dygtige yogalÊrere, mange forskellige hold, spÊndende workshops og en rigtig god kundeservice

2025幎8月22日

Hej Johanna.
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏 Vi er glade for at hÞre, at du har haft gode oplevelser bÃ¥de pÃ¥ holdene, til workshops og med vores kundeservice. Det betyder meget for os!

Team Joga

Bedste kundeservice jeg har oplevet!

Jeg havde oplevet nogle problemer med venteplads og notifikationer, men Jo:ga’s kundeservice tog sig af det pÃ¥ en utrolig professionel mÃ¥de. Det var hurtigt, effektivt og nemt. Jeg har aldrig mÞdt sÃ¥ god service i andre trÊningscentre. Jeg er virkelig taknemmelig og kan kun anbefale dem!

2025幎8月7日

Hej Elisabeth
Mange tak for din dejlige anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hÞre, at vores kundeservice har kunnet hjÊlpe dig hurtigt og effektivt, og at du har haft en god oplevelse hos Joga.

Venligst
Team Joga.

SkÞn trÊning og hÞjt serviceniveau

Jo:ga (VanlÞse) er et dejligt, rummeligt studie, hvor man bliver godt modtaget. InstruktÞrerne tilbyder på samme tid trygge og udfordrende rammer. Jeg går glad og afspÊndt fra trÊning - og så er deres kundeservice endda også rimelig og superimÞdekommende.

2025幎8月15日

Hej Katja.
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du både fÞler dig godt modtaget i studiet, får noget ud af trÊningen og oplever en god service.

Venligst

go service

Jeg er meget tilreds! jeg fik hurtigt svar fra kundeservice, faktisk indenfor få timer, og fik et godt tilbud, som gjorde at jeg valgte at forblive kunde hos Joga.

2025幎8月11日

Hi Alice.
Thank you for your kind words! We’re happy you enjoy our community, facilities, and team.

Sincerely

Uplifting Practice with Inspiring Coaches

I started practising yoga at Jo:ga nearly two years ago, and it has become an essential part of my life. The atmosphere is consistently uplifting and welcoming, making each session something to look forward to. A special mention goes to the exceptional coaches, Milly and Kira. Their thoughtful guidance, infectious energy, and genuine passion for what they do have made a profound impact on my practice, and often, my entire day. They strike the perfect balance between fun and focus, and it’s clear they care deeply about every individual in the room. Jo:ga isn’t just a studio; it’s a community, and I absolutely love being part of it.

2025幎8月4日

Hi Diego.
Thank you so much for your beautiful words! We're incredibly happy to hear how much Jo:ga has come to mean to you – and that Milly and Kira have made such a positive impact on your practice and your days. We’ll be sure to pass along your kind feedback to them. We're lucky to have you as part of the community 💛

Sincerely,
Team Jo:ga

God service og gode joga sessioner

God service og gode joga sessioner. Jeg kÞbte et klippekort som udlÞb med 5 klip tilbage, og de valgte at forlÊnge gyldigheden af mit klippekort med 6 måneder.

2025幎7月28日

Hej Martin.
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft gode oplevelser med bÃ¥de service og Joga sessionerne – og dejligt at du kan fÃ¥ glÊde af alle dine klip 😊

Hurtig betjening

2025幎7月28日

Hej! :-)
Tak for din anmeldelse – vi er glade for at hÞre, at du oplevede hurtig betjening! 😊

Lyn hurtig betjening

Lyn hurtig betjening, stor stor venlighed!

2025幎7月22日

Hej Stig! :-)
Tusind tak for de varme ord! Vi er glade for at kunne hjÊlpe hurtigt og med et smil 😊

Bedste yoga koncept

Joga er et simpelt, fleksibelt og usnobbet yoga-koncept med virkelig gode og imÞdekommende instruktÞrer. Bedste sted jeg nogensinde har gået.

2025幎7月15日

Hej Marie!
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! Det betyder meget for os at hÞre, at du oplever jo:ga som et jordnÊrt, fleksibelt og imÞdekommende sted – prÊcis sÃ¥dan Þnsker vi, det skal vÊre 💚

Super god

Super god, venlig og hurtig service!

2025幎7月7日

Hej Marie! :-)
Tusind tak for din feedback – det er vi rigtig glade for at hÞre!

Team Joga.

Det bedste yogacenter jeg har gået i.

Dejligt studio, skÞnne lokaler. SÞde, imÞdekommende medarbejdere, der er yderst kompetente. Der dufter skÞnt og det er altid en god oplevelse at komme der.
Det er det bedste yogacenter jeg nogensinde har gået i, og selve undervisningen er på et hÞjt kvalitetsniveau.

2025幎6月20日

Hej Christina.
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder meget for os at hÞre, at bÃ¥de stemningen, lokalerne og undervisningen lever op til dine forventninger – og mere til. Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen og igen.

Venligst,