Ondanks dat de pet later is aangekomen, konden ze wel snel antwoorden op mijn mail om meer informatie.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Duidelijke website, duidelijk hoe je kan betalen. Je wordt op de hoogte gehouden via mail van alle stappen. Goede communicatie. Snelle levering op de gewenste locatie.
Laatst een T-shirt besteld van Metejoor. Deze was normaal uitverkocht in de gewenste maat en kleur. Volgens hun website heb ik contact met hun mogen opnemen via mail en daarbij lieten ze weten dat ik... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Het kernwoord bij Joh Clothing is ‘uniek’. Wij maken unieke truien, sweaters, T-shirts en bags die trendy, casual en sportief zijn. Bovendien zijn ze geschikt voor elke leeftijd en elke gelegenheid! Joh Clothing maakt sweaters en T-shirts die uit het oog springen en de ‘wauw’-factor hebben. Er zijn twee collecties waaruit je kan kiezen, namelijk de ‘fun’-collectie voor allerhande gelegenheden en een tweede collectie op specifieke sporten of sportevents gericht. We zijn zeer flexibel: als een van onze ontwerpen je aanspreekt maar je het liever op een sweater in een andere kleur zou zien, dan zorgen wij voor jouw ideale combinatie. En mocht je in beide collecties toch niet vinden wat je zoekt of in je hoofd hebt, dan kan Joh jouw ideeën ui
連絡先
ネガティブなレビューの 60%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mooi afgewerkt prijs kwaliteit zeer tevreden
Mooi afgewerkt
Prijs kwaliteit
Zeer tevreden
Mooie items
Mag zelfs nog wat meer zijn 😉
Een aanrader
Correcte levering
Geen idee waar mijn pakket nu is?
Er komt te weinig communicatie over…
Er komt te weinig communicatie over wanneer je pakket verzonden wordt en met welke leverancier het zal geleverd worden!
Direct geleverd
Direct geleverd. Guede kwaliteit. Mooi integratie-cadeau voor mijn vriendin die naar eerste optreden van Metejoor gaat.
Goede en vlotte service
goede levering en snelle service
Perfecte service
Perfecte service. Pakje kwam maar niet aan, na jullie tussenkomst verscheen het plots in de winkel - wat is daar gebeurd
De snelle levering vertraagd door transportdienst
De levering was snel enkel jammer dat via DPD gebeurt , zijn nu net diegene dat niet op een zaterdag leveren. Bpost was beter dan je ook laten leveren in een Box. Minder leuk als je 2 truien besteld , nog altijd verzendkosten hoeft te betalen voor Metejoor en Natalia producten.
Goede levering.
Ik ben in de wolken over dit bedrijf
Ik ben in de wolken over dit bedrijf. Supervriendelijk, heel professioneel, er wordt met je meegedacht en het resultaat is heel kwaliteitsvol. Ik bestelde een gepersonaliseerde hoodie met een geborduurde tekst. Echt heel erg mooi gedaan en in een heel kort tijdsbestek!
Wachten op pakket…
Tot op heden heb ik mijn pakket nog niet in ontvangst kunnen nemen. Het is besteld sinds 8/12/2025.
Ik ben nog hoopvol aan het wachten.

Joh Clothing からの回答
Goede en betrouwbare site
Was gemakkelijk om de bestelling te plaatsen en te betalen, en ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering ervan.
Een boek van 150 euro voor cadeau en…
Een boek van 150 euro voor cadeau en limited edition had wel eens wat beter en exclusiever ingepakt mogen worden dan een kartonnetje van smartphoto.be karton helemaal gedeukt hopelijk is het boek nog intact

Joh Clothing からの回答
Trustpilot エクスペリエンス