ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik raad iedereen af om hier te bestellen. Begin mei heb ik een bestelling geplaatst die ik tot op heden nooit heb ontvangen. Ik heb meerdere keren contact opgenomen via e-mail en telefonisch. Ie... ãã£ãšèŠã
Enthousiast over de airstyyler met 8 hulpstukken. De Dryze proflex. Ik kan mijn haar na het wassen goed zelf in model brengen. Veel beter als met een föhn en losse borstel. Airstyler werd snel gele... ãã£ãšèŠã
Contact gehad met de klantenservice, nadat ik per ongeluk een verkeerd product had besteld. De wachttijd is niet te lang, de medewerkster zeer klantvriendelijk en duidelijk te verstaan. Daarnaas... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
JohnBeerens.com is dé exclusieve beautywebshop van Nederland. Hier shop je alle super-de-luxe merken die je kan bedenken op het gebied van haar- en lichaamsverzorging. Op zoek naar high-end labels als CHI, Biosilk, Farouk, J. Beverly Hills, PUPA, Payot en Skeyndor? Bij JohnBeerens.com vind je ze allemaal!
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Product kwam later dan de volgende dag
Product kwam later dan de volgende dag, zoals de website aangeeft.
Dit is echter wel goed gecommuniceerd.
OPLICHTERS!!!
Ik heb meerdere keren contact opgenomen via e-mail en telefonisch. Iedere keer worden er toezeggingen gedaan dat het wordt opgepakt, maar deze worden vervolgens niet nagekomen. Op e-mails wordt niet gereageerd en ondanks meerdere contactmomenten heb ik nog steeds geen bestelling ontvangen en mijn geld niet teruggekregen.
Een bestelling niet leveren en vervolgens ook geen terugbetaling regelen, terwijl de oplossing heel simpel is, vind ik echt onacceptabel. Voor mij voelt dit als pure oplichting.
Besteed je geld liever aan een ander bedrijf waar bestellingen wel worden geleverd en klantenservice wel serieus wordt genomen.
de airstyyler met 8 hulpstukken
Enthousiast over de airstyyler met 8 hulpstukken. De Dryze proflex.
Ik kan mijn haar na het wassen goed zelf in model brengen.
Veel beter als met een föhn en losse borstel.
Airstyler werd snel geleverd.
Snelle levering, goede prijs kwaliteit, mooie aanbieding, goed product, erg tevreden
Top service en levering!
Een aanrader!
Veelzijdige website die me vooral voor de haarverzorging aanspreekt.
Handig in gebruik, ook adviserend.
Snelle en efficiënte service.
Veel keuze en snelle verzending.
Altijd snel geleverd en goed verpakt
Altijd snel geleverd en goed verpakt. Af en toe een kleine sample om wat uit proberen. Perfect!
Precies gevonden wat ik zocht
Ik ben erg tevreden over de service en het assortiment. Ik was blij dat ik hier een föhn uit een gelimiteerde collectie kon vinden, die bijna nergens anders meer verkrijgbaar was. De bestelling werd snel geleverd en als leuke verrassing kreeg ik ook nog een flesje arganolie voor mijn haar cadeau. Een erg prettige winkelervaring â zeker een aanrader!
Bestelling in goede orde en opâŠ
Bestelling in goede orde en op afgesproken tijd mogen ontvangen
Ik heb voor ⬠40 geurstokjes gekocht enâŠ
Ik heb voor ⬠40 geurstokjes gekocht en je ruik de geur helemaal niet dat vind ik zonder van mij geld .Ik zal ook tegen mensen zeggen dat ze dat niet moeten kopen .
Bestelling
Snelle levering,product of producten zijn zoals ze beloven.
Heel tevreden
Top!
Top!
Altijd super snel bezorgd, netjes verpakt en goede producten!
Fantastisch goed
Fantastisch goed. Heeft mijn haar weer helemaal hersteld. Na een week vakantie was mijn haar stug en touwerig. Nu weer heerlijk zacht en glanzend. Love it.
Uitstekend
"Ondanks een kleine strubbeling ben ik zeer tevreden over dit bedrijf. Ik heb een artikel gekocht dat ik uiteindelijk kon retourneren. De service was prima, de afhandeling verliep vlot en correct. Al met al een uitstekende ervaring."
Frederique
Bestel hier al jaren
Bestel hier al jaren.
Prijzen goed, levering snel en goed en bij een incidentele fout (levering verkeerd product) wordt alles meteen goed opgelost.
Gewoon goed
Bestellen is overzichtelijk.
Bestelling komt optijd binnen
Contact gehad met de klantenservice
Daarnaast geen (irritant) muziekje bij het wachten, wat ik persoonlijk ook fijn vind.
De klantenservice is top en het probleem was snel opgelost!
Wat een verschrikkelijk bedrijf!!
Wat een verschrikkelijk bedrijf!!
We hebben voor meer dan 90 euro besteld. We hebben de bestelling nooit ontvangen, en ze willen niet eens meewerken en verwijzen heel simpel naar DHL! Zeer associaal aan de telefoon! We gaan hier ook aangifte tegen doen. En ook op Social Media zullen we dit verhaal delen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ