Bedste brow Lami produkter på markedet
Bedste brow Lami produkter på markedet! Og virkelig god kundeservice
Bedste eyelash extensions produkter til sÊrdeles konkurrencedygtige priser. STOP med at betale for meget og Tilmeld dig nu !
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Bedste brow Lami produkter på markedet! Og virkelig god kundeservice
Jeg er desvÊrre meget skuffet over min oplevelse.
Kundeservicen er direkte dårlig, og jeg oplever ikke, at de er Êrlige. De lover ting, som de ikke overholder, og når man kontakter dem, bliver man mÞdt med undskyldninger i stedet for lÞsninger.
Jeg har brugt deres lim i over 5 Ã¥r uden problemer, men nu har de tydeligvis skiftet til en billigere variant â efter min vurdering fra Kina â som slet ikke fungerer som den tidligere. Kvaliteten er markant forringet.
Når man ringer ind for at få hjÊlp, bliver der ikke taget ansvar. De forsÞger at undgå både at sende en ny lim eller refundere pengene, og man bliver bare kÞrt rundt i systemet.
Jeg vil klart anbefale andre at handle et andet sted og holde sig langt vÊk fra Jolash.
Gode produkter og super god service!
Jeg skrev til dem grundet en udfordring jeg havde med tÞrretid på lim, og jeg fik super hurtigt et godt brugbart svar.
Jeg har flere gang kÞbt ting herfra og har 1 gang prÞvet at få en varer jeg reklamerede over og der var bare intet bÞvl med det.
Jeg kan varmt anbefale JoLash.
LÊkre produkter og lynhurtig levering!
Meget tilfreds med mine 2 kÞb hos Joannas Lashes, helt bestemt ikke sidste gang jeg handler her :-D
Rigtig gode produkter, god pris, hurtig levering og god kvalitet. <3
Rigtige gode produkter og hurtig levering. Jeg bruger altid Jolashs produkter til min salons skÞnsbehandlinger, da jeg ved at produkterne er af kvalitet og giver de bedste resultater for mine kunder.
Mega hurtig levering og nem betaling. GÞr at jeg lige har bestilt igen. Og priserne er til at vÊre med på.
Gode produkter og hurtig levering. Samt god kundeservice.
Jeg fik min pakke fra dag til dag! Der var en gratis patch og lÊkkert karramel.
Fik min bestillng dagen efter. Super glad for mine produkter og glÊder mig til at arbejde med dem.
Kan varmt anbefales og kommer helt sikkert retur til nÊste bestlling.