Jolie Noé レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jammer van de manier waarop dit werd opgelost. Ik had een kleedje besteld samen met een bijpassend riempje. Achteraf bleek dat er een productiefout in het kleedje zat en kon het helaas niet geleverd... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wat een service!! 2 dagen voor een feest, door omstandigheden (bij een andere winkel) zonder jurk 🥴Berichtje via Instagram gestuurd of ze me konden helpen, meteen reactie. De volgende dag heb ik de j... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Leuke kleding en webshop met diverse merkjes. De prijzen zijn soms wel wat aan de hoge kant voor de 'merkloze' items in vergelijking met andere webshops die exact hetzelfde aanbieden. De klantenservi... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Dit bedrijf verkoopt echt marktkleding voor bizar hoge prijzen. Zelf luxe op vakantie en om hun hachje te redden plaatsen ze op diverse platformen dezelfde reviews maar met verschillende namen. Deze w... もっと見る

企業が回答しました

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 11件

レビューを書く

Retourneren

Een knoop ging van een jurk af met passen. Iets met een grote voorgevel. Ook was de jurk niet wat ik zocht, contact gezocht of ik hem toch mocht ruilen. Snelle reactie dat ze de jurk kostenloos maken en dat ik de jurk gewoon kon retourneren. Service met een hoofdletter.

2024年8月21日

Prima webshop

Ik heb hier inmiddels al meerdere keren besteld. Het pakket werd snel verzonden, zelfs tijdens de sale. De merkkleding is top, niets op aan te merken. Qua de ‘merkloze’ kleding kan ik me er wel in vinden dat dit van een minder goede kwaliteit is maar er zijn zeker geen gebreken! Wel jammer dat het de ene keer wel mogelijk is om met Klarna te betalen en de andere keer niet.

2024年7月24日

Slecht!!

Broek gekocht van 70 euro en 5,95 verzendkosten moeten betalen.
Broek was te groot en voor terugsturen via DHL 6,50 moeten betalen.
Echt schandalig! Is toch niet meer van deze tijd om én verzendkosten te rekenen en nog eens kosten om iets retour te sturen.
Hier bestel ik nooit meer iets!

2024年7月11日

Prima

Prima, wel een keer kleding kapot gehad bij aankomst, maar was netjes opgelost. Ik heb hier inmiddels heel vaak besteld!

2024年6月28日
5つ星のうち5の評価

Mooie kleding van goede kwaliteit

Wat jammer deze slechte reviews. Ik ben alleen maar tevreden. Heb er al meerdere keren iets gekocht en altijd tevreden geweest. Mooie kwaliteit kleding. Goede, snelle service. Vriendelijke mensen. Verder staat het retourbeleid duidelijk aangegeven als je kleding koopt. Kan niet wachten tot er weer een nieuwe drop op insta staat...

2024年5月3日
5つ星のうち2の評価

Leuke kleding maar niet nog een keer voor mij

Top besteld. Normaal maar xs/s, voor de zekerheid maar maatje groter besteld. Valt echter heel klein, dus kan weer terug. Al 5,95 verzendkosten moeten betalen, had graag meer willen bestellen, maar de leukste items allemaal heel snel uitverkocht. Dus ja dan die verzendkosten maar omdat ik ervan uit ging dat maat echt wel goed zou zijn. Top dus echt te klein en mag weer 6,50 betalen om retour te sturen 😅 5,95 + 6,50 tsja… zonde van mijn geld… had er gelijk spijt van.. ik zal er niet snel nog een bestellen. Jammer want ze doen het leuk verder👍🏻

2024年4月21日
5つ星のうち3の評価

Onvriendelijk retourbeleid

Foto's die geplaatst worden komen niet overeen met de werkelijkheid. Jammer.
Hierdoor een dure broek besteld die een totaal andere pasvorm had dan de foto deed lijken.
Tevens €6,50 voor een retourlabel moeten betalen. Dat vind ik opzich nog niet erg, maar heb zelf helaas geen printer. Bericht gestuurd met de vraag voor een QR code (deze mogelijkheid heeft DHL namelijk), maar kreeg als antwoord dat dit niet ging en dat ik maar op mijn werk of bij iemand anders moest printen. Vreemde reactie. En helemaal in deze tijd van verduurzaming misschien een idee om digitale verzendlabels aan te bieden.
Zal hier niet snel meer shoppen.

2024年4月8日
5つ星のうち1の評価

Het is allemaal fast fashion en ze…

Het is allemaal fast fashion en ze maken mooie, dure reizen en trekken zich niets aan van de mensen die deze kleding moeten maken onder bizarre omstandigheden. Echt treurig en niet toekomstbestendig!

2024年3月29日

Slechte kwaliteit kleding

2 broeken besteld, een groene broek die na 1 keer wassen (op 30 graden) meteen vaal was. En een spijkerbroek waar de naad van de kontzakken na 2 tot 3 wasbeurten los liet.
Lijkt leuke kleding, totdat je het in de wasmachine hebt gehad… Jammer!!

2024年3月28日
5つ星のうち2の評価

Waardeloze webshop

De website, de fotografie van de kleding op hun instagram ziet er door de filters supermooi uit, maar de kleding is niet zoals het doet voorkomen. Matige kwaliteit en daardoor veel te duur.

2024年3月21日

Niet transparant

Ik heb via Instagram gevraagd of de eigenaren weten waar de kleding die ze verkopen gemaakt wordt en onder welke omstandigheden. Ik werd binnen één minuut (!) na het plaatsen geblokkeerd. Niet bepaald een transparant bedrijf dus.

2023年9月12日

Goede ervaring!

Op donderdag een mailtje gekregen dat het item weer op voorraad was. Gelijk besteld en kreeg dezelfde dag nog bericht dat het onderweg was. Zaterdag m’n trui ontvangen met nog een persoonlijk geschreven berichtje erbij. Trui ziet er goed uit, blij mee! Goede ervaring!

2024年2月15日
5つ星のうち1の評価

Slechte communicatie, slechte kwaliteit en niet klantvriendelijk.

Grote bestelling gedaan waarvan een shirtje bevuild was met zwartige vlekken/streepjes. Deze terug gestuurd met mail naar klantenservice,maar dit pakketje werd retour naar mij gestuurd omdat ik een klachtenformulier had moeten invullen en een mail voldeed niet. Eindpunt ik moest het shirt houden met de vieze vlekken en kon deze niet retourneren. Nog geen maand later ook andere kledingstukken waar mankementen aan te pas kwamen (Haaltjes van de stof, stiksels die los lieten). Na meerdere mails sturen maar gestopt omdat er niet gereageerd werd. Niks positiefs te melden over dit bedrijf.

2023年9月16日
Jolie Noé ロゴ

Jolie Noé からの回答

Hi Quinty,

Dankjewel voor je review. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de afhandeling van je klacht.

Graag komen we met je in contact. Zou je ons een mail willen sturen naar info@jolienoe.nl om een passende oplossing te bieden.

Fijne dag!

Liefs,