企業情報

1. ペット用品店

当該企業による記述

Vi er stolte over at være en dansk kvalitetsvirksomhed af håndrørte plejeprodukter til hverdagen med hund, kat eller hest. Vi tror på, at kroppen er designet til at udnytte de helbredsfremmende egenskaber, der stammer fra planter. Vi har derfor forpligtiget os til udelukkende at anvende naturligt udvundne ingredienser, som er økologiske og veganske før pakning i genanvendelig emballage for at agere venligere over for dyr og Jorden.

3.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

En varm anbefaling af Jordligs produkter❤️

Jeg har været fast forbruger af Jordligs sommereksem/mitte creme til min islandske hoppe Luna i en del år nu. Når insekterne begynder at ankomme er det den creme der virker bedst for Luna, ofte kommer hun selv på folden og beder om at få det smurt på. Jeg smøre det gerne på udsatte områder, som omkring hendes yver, under maven og på bringen hvor insekterne oftest genere hende. Jeg har selv en meget sensitiv krop og hud, derfor betyder det enormt meget at de produkter jeg bruger på mine heste både er noget jeg kan tåle at røre ved, men som jeg også ved at jeg kan smøre på mine heste med god samvittighed. Da jeg ved der kun er rene og nøje udvalgte naturlige ingredienser i.
Udover at Jordligs produkter er skabt med tanke på miljøet og de dyr de er lavet til, er serviceniveauet altid i top. Det kan noget helt specielt at føle sig connected til de små forretninger man støtter, at kunne mærke hvor meget kærlighed og intention og omsorg der bliver lagt i at skabe disse produkter giver en helt særlig tryghed.
Jeg kan varmt anbefale Jordligs produkter til andre ❤️🐴

2025年7月7日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Jeg elsker alt ved det jordlige.dk står…

Jeg elsker alt ved det jordlige.dk står for. Produkter uden kemi til vores dyr. Alt er gennemtænkt og det mærker man, der er meget hjerte i produktionen og helt til forsendelsen som er utrolig smuk med håndskrevet brev på hjemmelavet papir med blomsterfrø lige til at få til at spire.
Håber mange flere vil gå denne vej. Tak Sofja.

2025年6月4日
自発的なレビュー
Jordlig ロゴ

Jordlig からの回答

Kære Tina,

Af hjertet TAK for dine smukke ord — de varmer helt ind i værkstedet og ud gennem hvert eneste glas, jeg sender ud 🌿✨

Det betyder utrolig meget for mig at høre, at du mærker både tankerne bag og kærligheden i hvert trin — lige fra ingredienserne til det lille papir med spirende mulighed 🌼

Din opbakning er med til at sprede budskabet om naturlig pleje til vores dyr, og det håber jeg også mange flere får lyst til at være en del af — tak fordi du er med på rejsen!

De varmeste vuf, miav og ihiiii,
Sofja

Trustpilot エクスペリエンス