En varm anbefaling af Jordligs produkter❤️
Jeg har været fast forbruger af Jordligs sommereksem/mitte creme til min islandske hoppe Luna i en del år nu. Når insekterne begynder at ankomme er det den creme der virker bedst for Luna, ofte kommer hun selv på folden og beder om at få det smurt på. Jeg smøre det gerne på udsatte områder, som omkring hendes yver, under maven og på bringen hvor insekterne oftest genere hende. Jeg har selv en meget sensitiv krop og hud, derfor betyder det enormt meget at de produkter jeg bruger på mine heste både er noget jeg kan tåle at røre ved, men som jeg også ved at jeg kan smøre på mine heste med god samvittighed. Da jeg ved der kun er rene og nøje udvalgte naturlige ingredienser i.
Udover at Jordligs produkter er skabt med tanke på miljøet og de dyr de er lavet til, er serviceniveauet altid i top. Det kan noget helt specielt at føle sig connected til de små forretninger man støtter, at kunne mærke hvor meget kærlighed og intention og omsorg der bliver lagt i at skabe disse produkter giver en helt særlig tryghed.
Jeg kan varmt anbefale Jordligs produkter til andre ❤️🐴